Forsta dagarna pa resan

Har insett att jag maste ha tag i en dagbok, sa jag kan skriva ned direkt vad som hander och sker under dagarna.
. resans gang so far...
Val pa arlanda sa flog vi till Frankfurt, allt gick valdigt bra och smidigt, niklas som ar radd klarade det mycket bra.. =) Sen satt vi 10h mot Caracas, Venezuela, i tid och massa somn plus 3 filmer och x-antal maltider sa var vi framme. Niklas hade glomt att ta ut pengar, sa vi hade lite problem med det. Men vi har lost allt under vegens gang. Vi fragade efter ett bra  hotell nara flygplatsen och fick ett rekommenderat och en chaffor plocka upp oss... JATTE varmt hotell och Venezuela ar fuktigt och VARMT, vi svettades som grisar. Hotellet lag precis vid en strand, hur skont som helst att bada i, jag och katta bada en timme innan flyget igar. Men under natten var det Rave dar, men vi var sa trotta, sov med lampan pa och med disko utanfar fonstret!!! hahaha... ca 15h sov vi! Men utvilad var vi... ingen av oss gillade det vi fick se i varan korta stund i Venezuela, folket ar knepigt, kan NADA engelska och det var for varmt!
Nar vi sen skulle till Quito och Ecuador sa tog vi oss smartfritt till flygplatsen och igenom allt. MEN planet var forsenat! Typsikt, skulle ga kl 17, men gick 21... niklas var jatte otalig! Vi kopte godis och kom ivag tillslut, haha trodde vi! Pa planet satt vi langst bak OCH tydligen skulle hela nedre delen bara vara folk som pratar Spanska?! (what) sa fick byta platser och sa idiotiska rasistiska flygvardinor! morrrr...
I Ecuador, mots vi av lite behagligare temperaturer, trevlig folk som pratar Engelska OCH hjalpsama och det lilla vi ser kl 01.30 ar fint =)
Nu bor vi pa ett hostel som heter "secret garden" drivs av ett par som ar australiensiskt och det ar engelsktalande voulenteerer som fixar allt. SUper service och underbar frukost. allt ar billigt. fina gator, magiska byggnader och berg! Helt sjukt fint, kan knappt tro det. Alla som inte varit i Ecuador maste aka hit. HUR FINT SOM HELST!
Vi vet in annu vad vi ska hitta pa forsta... vi ska stanna har en natt till iaf, sen drar vi nog mot kusten. Sa niklas far fiska och vi far bada. Just ja, det ar sol, ca 25 grader pa dagarna och bara helt magiskt!
Bara for att jag sitter har nu sa vet jag inte vad jag ska skriva...
men vi har typ. Gatt i "old town" sett kyrkorna, gatt i "new town" pa marknader och parker... atit god pizza pa en ur mysig resturang. Jag har kopt lite saker, en vaska, nagra armband, hittat en jattefin troja men den kommer ta upp hela vaskan ju :/ far se hur jag gor sen.
Vi ska njuta nu resten av sondagen, lasa bok pa den Jatte fina terrasen som ar restaurang har pa hostelet och sa far vi se imorgon =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej tjejen...ser att du e på väg nu...hade så gott och va rädd om dig .....du e verkligen värd den här resan.....kramar Moster B

2010-10-11 @ 10:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0