sanningen är den att vi inte vet vad vi har förren vi har förlorat det, men det är också sant att vi inte vet vad vi saknar förren vi har funnit det...

så var det måndag igen. Vilken helg, jag har mest pratat i telefon tror jag och gjort klart massa plugg - väldigt bra känns det. Men jag har saknat en hel del... behöver dom där armarna. Synd att jag missade Hannas invigning i helg också:/ Bara 18 dagar kvar nu och 432 timmar... sedan å ja toppen :) och sedan Sälen Lovely. Ja schemat ser kul ut denna vecka, massa träning såklart MEN Jag har fått en lårkaka på vaden, ont aj, dumt JA! Gick in i en duell med en kille i klassen på fotbollen och fick hans knä på mitt smalben, insidan vaden ungefär, så aj! känns som jag har ett stort plåster på benet som drar i skinnet och hoppa är inte alls kul. Springa och cykla är dock inga problem tack och lov. Imorgon är det hel dag "dagen lång" fotbollstunering, massa folkhögskolor som ska spela mot varandra, vi tjejer i klassen har ett fullt lag och killarna har lånat in några så de också har ett lag. Ska bli kul men den som sparkar mig på benet kommer få smaka skit!!! Veckan ja, inget konstigt direkt, lite redovisningar och lite träning varje dag, helgen ska vi på Luciapokalen JIPPI det är alltså Fitness Festivalen i GBG. Ska nog åka till Mackan på fredag och stanna där över helgen. Känns som att det blir bra för sedan är det bara en helg till kvar här nere och då DÅ ska jag städa ur. Ja och jag har fått en medpassagerare, en i idrott hon bor i Sälen så hon ska åka med till Vansbro iaf :) trevligt med sällskap och slippa betala all bensin själv :) Nej tro om jag skulle sätta ögonen i böckerna lite... ååå motivation danke.

home is where your heart is

22 dagar kvar och 528 timmar kvar.
Idag så hade halsontet gått över, tack och lov. Ska försöka ta det lilla lugna ändå, men vill JAG VILL så gärna på 90 minuters spinningpass så det ska jag :) så är det bara!!!
Jenny fick alla Johan Falk filmerna på posten idag, hehe vet vad det kommer bli mycket av denna helg!
Och sedan ska det skrivas 3 st arbeten, tjolahopp... har endel att göra i helgen minnsan!
Tiden kom igen  BARA SPRING FÖRBI. J
Jag längtar hem hem hem

561 timmar kvar...

Ligger fortfarande i sängen, klassen är i Varberg och har kampsport med killarna, eget träningspass... kände att halsont som varit och hälsat på sedan i söndags ska försöka sovas bort.... så jag skippa det och kommer skippa träning helt idag. Hoppas det hjälper.
Proven gick bra... kändes bra. Så förhoppningsvis får jag cert. på det på fredag.
Sedan så ser veckan ganska rolig ut.
Ska snart klä på mig, ta en shake och gå in till skolan och sätta mig och göra kost och aktivitets registrering.
Vi har en hel del som ska knytas ihop nu de sista 3 veckorna...
Åh just ja, klockan 4 ska jag träna med min klient också. Det blir kul :)

måndag 23 november 2009

Om jag åker klockan 1 direkt den 18 december från skolan så borde jag vara hemma klockan 19.00 för det tar mer eller mindre 6 timmar o jag kommer inte stanna och krångla något. Så då är det nu 25 dagar kvar och 600 timmar... ja herregud, man är inte klok som räknar ner så mycket.
Veckan som jag har framför mig ser väldigt bra ut, ett praktiskt och teoretiskt prov imorgon för Testledarutbildningen, lite nervös är jag, men det går som det går. :) ska nog gå bra, har koll även om det känns väldigt rörigt i huvudet.
Fortfarande mycket träning på schemat, och verkar som att min lektion som jag ville ha klättring på kommer kunna funka, för Halmstad högskola har en klättervägg i sitt gym som tydligen ska vara helt ok :) Ska bara få tag i människorna så det kan bokas osv...
3 helger kvar, denna ska spenderas här, Jenny vill julpynta och ha sig så vi ska till Gekås direkt efter skolan på fredag och handla lite, har lite annat som ska inhandlas också. Kanske blir bio också och se New Moon, fick dock höra att den inte alls var något bra :/ Sedan helgen efter det så är det LuciaPokalen och Fitnessfestivalen i Gbg, tänkte att jag åker redan på fredag och hänger hos mackan den helgen!
SEN är det bara en helg, och då lär jag städa ur och börja packa ner allt, för sista veckan kommer nog vara bara massa skoj innan man äntligen får ÅKA HEM !!!
Pratade med Skistar och Sälen idag, bor lite avsides, men det ska nog gå bra ändå... sedan så tänker jag inte leka Superwoman och försöka börja jobba på söndagen direkt, behöver nog fredagen att bara komma hem och hela lördagen att packa upp och packa ner igen... sedan söndag att bo in mig och andas ut ca 2 sekunder iaf. Hoppas de går med på det!
Ja och jag trampade snett imorse när jag sprang, jätte mörkt verkligen, men känner inget iaf. MINA BENHINNOR däremot, ajaj efter maxstyrkan, men tack och bock det var sista gången!!!
Sedan har dethär med julklappar kommit upp, förlåt men jag orkar inte. Vet inte ens om jag kommer komma hem på julafton, så mamma får göra som hon vill... jag och syrrorna ska gå på bio tillsammans eller något, vi ses ju nästa aldrig ändå så.
Tjoho... ska läsa lite mer då, kanske något mer får plats i mitt sprängfyllda huvud.
Och trött är jag, hemskt trött, la mig 9 igår i sängen men nej samtal och somna nog efter 10 ändå... ska inte göra samma sak ikväll.
600timmar tick tack tick tack tick tack

skratt tårar kärlek vänskap resor skola

det är inte lätt men det går, vi överlever och lever vidare, på något vis går allt vidare... med eller utan oss/dom/han/hon/det
eller "livet är en plåga sedan dör man" som en viss säger då och då
120 mil uppsala tur och retur, kärt återseende, en fattades - en begravning... mixade känslor, vet inte om jag får känna som jag gör, men det går framåt, någon gång måste man ju på ett vis släppa taget.
Ändå är jag nöjd med att vara där jag är, och hur allt utvecklas...
4 veckor kvar, sedan Mora, mysa igen och vad? ingen aning... Sälen ska jag till iaf.
tankar hit och tankar dit.
Trött är jag, helgen tog på krafterna, och gav nya :)
jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig

17 november 2009

Insåg idag att det är ganska sjukt fort vad tiden går ändå...
Och jag saknar den där mannen där hemma... alldeles för mycket, och det har jag egentligen inte tid med haha men vad gör man :) försöker fokusera ändå på att göra klart detta på bästa möjliga sätt!
Idag så hade vi en timmes teori sedan körde Toffe kettlebells med oss, skit roligt! Så nu har jag ännu en sak som jag gärna vill lära mig mer av och fortsätta... ska gå ner någon dag nästa vecka om det finns tid och köra ett pass, finns nämligen i grupptränings form nere i Vessigebro. :)
Sedan så körde vi resten av MAQ c & d. Shit explosiva hopp och grejer aja tjoföljt men det mesta ska nog gå bra tror jag :) plymetrisk styrka och för er som inte vet så är det det sista man kör i en periodisering alltså det svåraste och mest krävande. men heller det än bygga mer muskler nu!
Fick lång lunch och jag fick vila en skvätt på den TOPPEN!
Hade mitt första pass med min klient idag också, gick jätte bra och fick verkligen tänka till så det blir bra :) ser fram emot resultaten om 4-5 veckor :)
Nej ansiktsmask och sedan läsa mer till provet nästa tisdag, sedan ska jag slänga mig i soffan och se Betty och andra avenyn - dock själv idag, jenny och kajsa är på middag inne i Falkenberg,  då kommer jag i säng i tid idag (ska försöka iaf)
Imorgon är det kostregistrering, MAQ träning och sedan träning med Agnes på klitterbadet! Morgondagen kommer också gå himla fort, sedan måste jag packa och tvätta för helgen.

Måndag... 32 dagar, 768 timmar....

Ja jag räknar fortfarande ner.
Men har lite milstolpar att mellan landa på där som tur är.
Och idag har schemat ändras 2 gånger till. Tror denna vecka har ändrats om 6 gånger nu, jätte jobbigt att mentalt ställa om sig på vilken träning som ska göras osv. Men det gick bra, halva genomgången av maq c & d kom vi igenom idag och resten får vi ta imorgon, blev maxstyrka träning istället på eftermiddagen, inte alls bra... men det gick :) jag catrin och jenny körde, tog bara 1,5h men vi är duktiga på att koncentrerar oss och göra det vi ska!!!
Sedan så fick jag naturligtvis utbrott och ringde och skrek av mig, haha det var lika störigt på andra sidan luren, vält en lastbil i diket - aj aj inte kul!
Sedan så tog jag en promenad och har pluggat lite, käkade middag med tjejerna och sedan masserade jag Jenny, stackarn, tror jag höll på med hennes rygg i 50 minuter idag... den behövde dock det.
Imorgon är det kettelbellsträning, maq fortsättning och sedan ska jag ha första Riktiga PT timmen med min klient. Vi ska göra konditionstest och sedan börja köra MAQ A. Ska bli himla intressant. :)
nej snart kommer tjejerna ska slänga oss i soffan... och titta på dålig tv antar jag.

33 dagar, 799h, 47940 minuter....

Kvar tills Jag rullar in bilen i Mora igen och utbildningen är klar (så när på slut provet som är förlagt i Januari - vet inte alls hur jag ska få ihop det)
Helgen har gått bra, jag och Jeny åkte till hennes föräldrar i Alingsås i fredags och tittade på idol och åt fruktsallad innan vi la oss och sov. Jag drömde att vi fick lov att ta en omväg förbi mora och då hann vi inte till seminariet i Sthlm så det var lika bra att stanna i Mora hela helgen istället... precis när jag får veta att vi ska stanna så kommer Jenny in i rummet och väcker min :( Jobbigt, visste inte alls vad verkligheten var.
04.30 steg vi upp och 05.15 började vi köra mot Sthlm, jag sov och Jenny körde tills klockan 7.30... sedan körde jag resten till hotellet, som vi virra omkring, tur att vi var där redan kl 10. det börja 11, mamma höll på att bli försenad!!! Intressant dag och vi fick lite smått och gott där.
Jag mamma och Jenny åt lite sallad sedan skulle det köras 45 mil igen, tillbaka till Alingsås och vi bestämde oss för att åka direkt till Falkenberg också... skönare att vakna upp här så har vi hela dagen på oss att träna, vila, plugga osv... SKÖNT tycker jag :)
men det var 130mil på en dag!!!!! pustar ut!
och på torsdag ska jag köra samma sträcka igen plus lite till... mental förberedelse behövs nog!
Nej nu blir det soffan och tv, har inte sett nå tv under veckan- alla repriser går idag. Sedan ska jag plugga och ut och springa en sväng :)

kommer ni ihåg?

usch något är fel
eller så det bara en dålig dag
jag är ledsen... jag gråter och jag saknar
det var länge sedan
väldigt väldigt länge sedan jag saknade dig adde på dethär sättet
önskar så...
tänk om
underbar tanke
men idag blir jag bara ledsen
kollar på bilder
saknar
gråter
och hoppas att var du än är så har du funnit frid
den fina delen av oss...

11 november

37 dagar kvar... det går åt rätt håll...
Och allt ändras om här nere... var tema dag idag istället. helt värdelöst men jaja... tiden gick :)
Sedan så ska vi äta middag tillsammans imorgon med klassen istället, efter att vi varit på ett 90 minuter spinningpass :) sedan fredag bli då "ledig" så jag och Jenny har hela eftermiddagen och kvällen på oss att ta oss till Alingsås för att sova där. Vi lär försöka vara utvilade så vi kan köra ordentligt till Sthlm på lördag. Hoppas att Sofia har tid att ta en promenad med oss och äta middag innan vi åker från stor staden. Och tack och lov är hela resan betald, annars hade den inte blivit av alls!!!
Körde första maxstyrkepasset idag med Agnes, kändes konstigt... hela jag svaja och så instabilt har jag aldrig känt förut... men det är väl pga förra felställningen, måste se till att inte falla tillbaka bara! Och tyckte inte vi la på så himla mycket ändå men jag känner i ryggen nu redan att träningsvärken är påväg. Så tog en promenad ikväll för att förhoppningsvis transportera bort lite av skiten. Sedan masserade jag Catrin ikväll också :) Fullt upp hela tiden.
Äntligen igår så pratade jag med mamma Mona, var Jätte, för länge sedan... så nu är det bestämt att jag åker direkt efter skolan nästa torsdag och åker tillbaka på söndag :) känns så bra att få komma dit, även fast omständigheterna inte är de roligaste, men känns bra att få ta farväl också. Sedan få leka med lilla goseMoa.
Och på tal om det, måste ta in träningen jag missar nästa fredag redan nu på söndag för nästa vecka har vi träning VARJE dag, skit dålig planering av lärarna!
Nej nu ska jag slänga mig i soffan och titta på Bonden och Greys. Te och lite fil också med banan och massa linfrön :)

9 november 2009

Då är det 39 dagar var tills man får åka hem! neeej så jobbigt är det inte alls att vara här nere, känns helt ok och det är givande och roligt också :) Absolut!
En lätt skolvecka framför mig, idag och imorgon testledarutbildning och onsdag vanliga lektioner men roliga och lätta samt träning, torsdag är det temadag IGEN Astronomidag, tror jag ska följa Jenny och Kajsa till Gbg istället. Eller om man stannar och bara tar det lugnt den dagen, är ett billigare altenativ :) hinner träna endel istället.
Sedan fredag ska hela klassen till Varberg, vi ska gå ut och äta tillsammans och sedan på Jims klubb, himla trevligt måste jag säga. Sedan på LÖRDAG så vill Jenny att vi ska åka till Sthlm... allstå jag åkte hit igår, ska kanske till Gbg på torsdag, Varberg på fredag och Sthlm på lördag, ni hör ju själva! kommer bo i bilen!!! så skippar nog Gbg. Och egentligen så känner jag att jag inte alls har råd att åka till Sthlm, för nästa vecka är det begravning så då ska jag till Uppsala. Men Jennys pappa kanske skulle betala bensinen och då har jag verkligen ingen undanflykt längre!!!
Nej, ska ta och träna lite maq och ta en långpromenad sedan lär jag läsa lite och skriva en sammanfattning om praktiken.
Allt är som vanligt här nere iaf, träna, äta, skola, sova, plugga Hela tiden!!!!!! :)
De ska va gött å leva annars kan de kvetta ;)

Veckans horoskop!!!!!!!
Du kanske blir lite låg av hur saker och ting utvecklar sig i början av veckan, men du kommer snabbt över det och kommer rätt snart att må strålande. Några av er mer intensiva Kräftor skiftar inte humör så lätt. Kom ihåg att alla tillstånd passerar, och när de väl har gjort det, är det inte ovanligt att man känner tacksamhet för vad man fått uppleva.



Just as long as you know that someday I will

framme i Vessigebro och skolan igen...
ojoj vilken lång resa... men det gick. Lite samtal och slirigt på vägen och massa konstig musik... snacka om att man ändrar musiksmak genom åren, men några har hängt med hela tiden och det är såklart skatepunken :)
Oj, nu är jag bra slut! kommer har saknad, men bara 6 veckor, och det kommer gå himla fort. Så mycket på gång så det ska nog gå vägen.
Godnatt alla guldkorn och skatter

wanting something tha'st not good for me

Då var det lite mer än bara ett dygn kvar tills man åker...
Tiden sprang iväg igår, var hemma hos M och tittade på Blood and Bone, helt ok film sedan drog klockan iväg och kom hem för ca 2 timmar sedan. Det tar emot att packa och dra sig ner mot västkusten igen, Men vad gör man?! jo man gör det ändå, har packat klart redan och ska dra ut på en springrunda tänkte jag. Inge kul väder ute, igår så snöade det... ok slask snö men från insidan såg det mysigt ut, utomhus var det bara blött och jävligt idag har det regnat bort allt.
Hockey idag, Mora-Leksand... tänkte åka och kolla, och hälsa på farfar. Annars vet jag inte vad som händer idag...
Var tog dessa 2 veckor vägen egentligen, bara sprang förbi.
6 veckor skola kvar. Testledarutbildning och eleiko utbildning kvar... sedan en tur till Uppsala.
Jag kommer ha väldig hemlängtan... Bara att bita ihop :) Har varit med om värre och borde sluta klaga för det är ju där här jag vill egentligen. Själva placeringen som är jobbig bara...
Springtur, en sväng till mora och hockey.
Kanske ska sitta hos Niklas ikväll... såg en sjuk film med han, pontan och rikard igår... Lesbian vampire slayer 2 - låter som en dålig porrfilm men det var det inte. Engelsk humor och galenskap bara...
it's fuckin madness

det vita guldet är här!!!!!!

JJJJAAAAAAAA det snöar ute! Ska ge mig ut och springa i det nu :)
Tiden bara springer fram, för fort - som vanligt.
Jag åker igen ner till skolan på söndag, sååå trist men hoppas tiden fortsätter gå lika fort (?SMART?) så är man snart hemma igen och är uppe i Sälen och lever livet igen :)
Naprapaten har verkligen gjort sitt jobb, så glad jag insåg att det var galet och gick dit!!!
Idag har jag bakat både bröd och paj, banan och äppelpaj, men alldeles för söt för min smak tyvärr... men men...

så var det november

nej, jag vet då inte alls vad jag håller på med.
och när denna vecka är slut så är jag i Vessigebro igen och skolan :( NEJ jag ville inte, men ja, ändå vill man. Hade varit skönt om skolan legat närmare hem.
praktiken är snart klar, bara imorgon, lärde mig massor av tobbe igår, hoppas på en till sådan dag imorgon, det är spännande som tusan att kolla när han jobbar. Massa bra tips och ideer, och shit vad min träning blev bättre av allt jag tog åt mig av igår :)
annars då, jag måste till volvo och få nya nycklar - det kan bli dyrt! surt... sedan ska jag massera hanna på torsdag. Måste ringa Skistar om boende imorgon! BYTA däck shit super viktigt. Hockey med farfar på lördag... dagar går för fort... :(

RSS 2.0