I’ll keep a part of you with me and everywhere I am there you’ll be

Visst är det bra med trådlöst? sitter med datorn i knät som inte alls är bra men jag gör det och tittar på film.
Jag är lite trött... söndagstrött. . tittar på film, nån komedi om en mamma och hennes tre döttrar. Mysig film. mina händer ser ut som en karls händer, alldeles grå svarta av olja och allt annat från bilen, jag har nämligen varit duktig och gått igenom allt i bilen idag och jag tog bort de trasiga extra ljusen som suttit där sen jag köpte bilen. Imorgon ska jag sätta dit nya, ska få lite hjälp bara av Linus så jag inte gör nå tok. Kanske dax att sälja bilen också? så man får tillbaka pengarna, men har inte bestämt något ännu, tycker väldigt mycket om min bil nämligen.
Annars har jag gjort äppelpaj med äpplen från våra egna träd idag, de e inte riktigt helt klara men är lite trevligt när det är lite beskt och inte för sött :) och det är dessutom bra ursäkt att få ha på dubbelt så mycket vanligsås. mums.
Bara jag och mamma hemma idag så det blir kycklingsoppa med en bönsallad och bröd, gott som bara den. Typisk mig mat!

Shit vad med strålning det kommer från en bärbar dator som inte är inpluggad, jag börjar smått få huvudvärk. Trådlösa hjälper nog också med strålningen.

Hoppas alla haft en bra helg

I veckan kommer Oscar äntligen hem, och nu blir han hemma ett tag, hoppas han ångrat sig angående Afganistan.




Carpe diem - njut av dagen

Söndag igen, idag ska jag göra massor,.. bilen tex, skitig som fan.
Träna tror det blir berget idag, springa upp och ner. bra träning.
Träffa lite gamla vänner idag också, det ska bli trevligt...

Tur att jag har stor dubbelsäng, för när alla djur ska få plats så finns det inte mycket kvar att ligga på. Katten Frisse låg i mitt ansikte inatt, fattar inte varför han ska ligga så nära, men han är mysig.
Och så har vi en morgontrött hund som leker död på morgonen för han vill inte gå upp... fast det är helt ok när man är 10år gammal tycker jag.

Fin dag ute idag, blå himmel och höst luft.

synd att jag slitit upp min lilla skada i vänster tumme bara... lyckas med det emellanåt. Så jäklans lätt hänt speciellt när jag bär tallrikar. Så nu pulserar det i hela handen och det lär göra det resten av dagen...

Carpe diem vänner

thank you for giving me peace every night

Andreas sover så gott nu.

Dax att sova, skönt att fått in lite tid på jobbet i helgen, jobbat med tessan och det är toppen, vi träffades verkligen ingenting i somras och det var dåligt av oss. Och jag har träffat Linus och snackat med Hanna idag, toppen.
Hann tom med en springtur i hösten som verkligen är påväg, fick ha på mig mössa.

Klockan är mycket,,, ska sova nu, ska hinna med lite allt möjligt imorgon också, plus ha en bra söndag tänkte jag.

Saknar dig så jag spricker snart, tänk om du bara kunde komma och krama mig och säga att allt kommer ordna sig precis som du brukar. Älskade vännen, sova var det, i drömmarna finns du kvar

Real Friends are people that you can always trust no matter what, and wherever they might be you'll know they love you and you always keep them in your heart aswell.


days that don't have a meaning anymore...

Nu ska jag avreager mig lite....
Snacka om ståhej kring olika dieter osv just nu... här hemma i Mora har alla hoppat på Dalqvist eller vad hon nu heter. Hon snacka om att äta Fett i mängder som eskimårerna gör - smart att jämföra en svenne med en eskimå, jägare och lever utomhus och går för att komma dit dom ska. Vi åker bil, köper mat på ICA och spenderar en 1/3 av vårat liv på jobb som inte alltid är så ansträngade fysiskt. SMART. jag tycker iaf att det är helt galet. Dom satt och åt grädde med jordgubbar till lunch.
oh my...
Snälla finns bara ett sätt att gå ner i vikt på, och det går ut på att göra av med kalorier än vad intaget är. Ganska självklart eller hur? sedan hur du går till väga och vad som funkar är individuellt, eftersom alla människor är unika och har olika förutsättningar. Måste säga att GI tabellerna är bra att kolla på om man vill ha blodsockret på en bra nivå och där ser man vilka kolhydrater(socker) som är bäst. Om man äter mycket kolhydrater som man inte gör av med lagas det som mättat fett och mättat fett är hårt fett (smör) och det fastnar i kärlen i våra kroppar och på så sätt förstör. Kan ni köpa det argumentet? jag kan. För att gå ner i vikt är det smart att dra ner på kolhydrater och välja kolhydrater som kroppen har lätt att arbeta med och använda som energi källa, som är Quinoa, Bulgur, rå/vild/basmati/fullkorns ris, samt alla pasta som kokas i minst 7 minuter. Samtidigt höja protein intaget som bygger muskler. För det är faktiskt så att man behöver muskler för att bränna fett och detta är muskler bra på. Fettintaget kommer ligga på detsamma. max 30% av våran energiförbrukning. Oj vad jag babblar. men jag utesluter inga metoder egentligen, allt funkar inte för alla. Men om man bara vill lägga om kosten lite men äta "allt" fast bättre råvaror är detta ett sätt som är lätt att följa. Sedan snälla håll produkter som ni köper så nära ursprunget som möjligt, fruktsocker bättre än vitt socker, ekologiskt och så lite konserveringsmedel som möjligt. OCH Sluta med argument som "jag har druckit mjölk hela livet så jag kommer fortsätta med det" för inse, det är inte samma kor vi har idag som för 50 år sedan, de äter inte samma goda gräs längre och dricker inte samma rena vatten och de får absolut inte i sig samma foder längre. Så i slutet är det inte samma mjölk heller. Man måste anpassa sig för den tid och det lanskap man bor i. Och faktiskt vi håller på att förstöra våran planet lika så maten vi stoppar i oss. Sedan kan en produkt vara bra i sitt ursprungliga stadie men efter tex upphettning eller så kan det bli motsatt effekt. Som exempel så när du steker (vilket är väldigt onödigt tillagningssätt) så bör du använda dig av raps eller olivolja, för det är de ända bra fettet som klarar av värme, MEN om det blir för varmt och det börjar ryka så bli även dessa oljor Transfett -alltså mättat fett som förstör våra kärl.
Märks det att vi har läst näringslära i veckan? men faktiskt är mycket av det jag skrivit sånt jag trodde innan också. Men nu fick jag lite mer kött på benen och står för det jag trodde förut. Håll lite koll på GI och se vilka produkter som står långt ner i indexet....GI, Glykemiskt Index, är ett index, en tabell som visar hur snabbt 50 gr kolhydrater i ett livsmedel omvandlas till socker i blodet. Och det vill man inte ha för socker i kroppen som inte används blir mättat fett. men det är inte punkt än, finns mycket man måste ta hänsyn till förutom det jag skrivit.

En parantes till.. allt förändras vi, maten, förutsättningar och allt, så det som vi äter idag kanske inte ger samma effekt om 50år. Så utveckling och hänga med i svängarna är ganska bra. Sen tänk logiskt, medierna överdriver.

Att slavar med mat och äta dålig och oregelbundet skapar stress på insidan av våra kroppar, så det är lika viktigt att ta hand om insidan som utsidan, när tvättade du insidan senast?

Och nu räcker det tror jag,... Idag blir det att snart åka och äta smörgåstårta hos Linus som fyllt år. 31 tror jag han blev. Sedan börjar jag jobba redan halv 4 idag. Men det gör inte så mycket.
Köpt extraljus till bilen, så de ska sättas på imorgon hoppas jag.
Dax för mellanmål nu! ciao

jag saknar dig jag saknar dig


I used to rule the world

Jag vill åka utomlands, bara få sitta i solen och äta massa frukt och njuta.
Kom igen nån måste vilja? eller ha tid menar jag, alla vill men alla har inte tid!
Sticka på måndag eller tisdag? i en vecka?? :)
Tänk, sol, strand, bad.... jätte skönt.

Let them know we tried


mycket som kom upp till ytan igår när jag satt mig bakom ratten och skulle åka till skolan i Sunne och sedan efter skolan åka hem till Mora. Tårarna gick inte att hålla tillbaka men det var skönt även fast jag blev väldigt trött resten av dagen av det. '
Nu är jag hemma i Mora och ska jobba ikväll, imorgon blir det smörgåstårta och fira Linus och jobb på kvällen, sen får vi se vad som händer mer i helgen.

Drömde jätte fint inatt... vi åkte bil och prata skit hela natten, precis som vanligt och som sagt, vad har jag gjort om man inte kunde drömma. Konstig känsla varje gång man vaknar bara, då man inte vet vad som är sant och inte. Sanningen är min värsta fiende

Glömde berätta om musen här om dagen. Påväg hem från skolan så såg jag en stor mus eller råtta som kom springandes på en grusväg när vi stod stilla med tåget. Jag ställer mig upp och pekar och skriker "kolla råttan"... så kollar alla på mig och sen på råttan och så hör man ett "åååå" i hela tågvagnen. men så kommer det en bil och råttan blev platt som en pannkaka framför oss alla.... jag trodde inte det var sant, endel skrattade och tyckte det var lite komiskt. Jag blev helt ställd, stackars lilla råtta... jag såg aldrig att den blev påkörde egentligen, den kanske kom undan i sista sekunden - hoppas det!

In my dreams I’ll always see you soar above the sky. In my heart there always be a place for you, for all my life. I’ll keep a part of you with me and everywhere I am there you’ll be


there is no happily ever after

Blev lite förvånad över min egen reaktion idag. Och den var bra, framsteg för mig.
så här var det...
En vän i klassen berättade på tåget hem igen att en vän till henne dog för 3 månader sen i en bilolycka med en älg inblandad. Tragisk olycka där hennes kompis som körde bilen dog men vännerna i bilen överlevde utan skador helt.
Och jag satt där och såg att hon blev tårögd men höll tillbaka allt hon kunde, och annars har jag liksom inte haft något över riktigt för jag har haft så fullt upp med min egen sorg. Men nu såg jag henne och jag liksom vet vad hon går igenom, hon har precis kommit ur chocken och ska börja ta sig ann livet och alla konstiga frågor som hon ställer sig själv och livet i sig. Alla varför, alla hundradel av en sekunds skillnad och alla jag vill se, undra vad hon tänkte.... allt det här kan jag, jag har varit där och jag vet att man tänker konstiga saker och förvränger saker hela tiden. Allt är så rörigt och världen snurrar alldeles för fort för att man ska känna att man hinner med...
Ena sekunden önskar man med allt man är värd att personen ska komma tillbaka, en annan så skakar man på huvudet och inser att det är meninglöst men att de finns hos en i hjärtat och minnet ändå.
Jag blev ialla fall inte rädd för det hon sa, för jag vet, jag vet allt för väl. - tror förståelsen är viktig och jag är glad att hon sa det till mig, för utan mina vänner som ställde upp som varit i samma sitts så hade jag känt att jag var ensam; en mot hela världen. - även fast det är långt från verkligheten.
Det kändes ok att jag kunde säga, du får komma till mig och prata eller fråga något, vad som helst - när som helst. Jag klarade av att säga det och mena det fast det gjorde ont i hela mig att prata om det igen på detdär viset.
Framsteg för mig och Adde är nog glad för det tror jag. Som jag för övrigt drömde om inatt igen. Så då får jag en bra dag, är så nöjd när jag fått sett han och allt som händer i mina drömmars värld. Vad skulle jag göra utan den världen?!

Annars är skolan intressant nu, kost och näringslära tycker jag är så intressant och det utvecklas hela tiden. Även om några i klassen skakar på huvudet och bara tänker "allt jag äter är helt fel". Jag hade bäst poäng på ett test, ahahaha bäst i klassen. Men jag är ganska duktig när det gäller mat och hur man ska äta numera. Så jag behöver inte ändra någonting i min kost just nu om man ska utgå ifrån GI i alla fall.

Nej nu ska jag packa klart och sen gå ut och sedan till Elin och Linus för att fixa med en skiva och få äppelpaj med vaniljsås eller i mitt fall vaniljsås med äppelpaj, mums :)

Imorgon efter skolan kör jag hemåt Dalaskogarna och Mora.

Det finns ingen sten så tung som sorgen jag känner

7 månader idag, har inte tänkt på det förrän nu. precis nu... 26 augusti idag, helt sjukt.
Önskar så att du kunde komma tillbaka.
Tänker på dig Andreas, hoppas du har det bra var du än är. Min änglapojke.

will we ever meet again?

Måndag och ny vecka igen, kost står på schemat hela den här veckan. Vi ska göra ett arbete i näringslära/kost och jag ska äntligen fördjupa mig i herbal life och se vad det är för någonting. Det känns toppen!

Skulle ha tränat combat idag, men nej, någonting stämmer inte... lite hängig och trött i kroppen. Många som är lite småsjuka i klassen också så blev bara att jag följde syster och gav henne ett grundträningsprogram i gymmet och sen körde jag 2000m rodd medans syster stretcha.

torsdag bär det av hem till Mora igen.

trevlig kväll alla.

fina dikter skrivna av människor som också vet

En ängel kom och pratade med mig, jo, det hände alldeles här,
hon frågade om jag ville följa med till en annan värld.
Hon talade så vackert och hon såg så vacker ut,
hon sa att den andra världen såg så annorlunda ut.
Hon talade om kärlek, om tillit och om tro,
hon berättade om vackra ting som i den andra världen gror.
Jag kände lust att följa med och till ängeln sa jag:
- Så hur fort kan vi gå, säg mig hur fort kan det gå?
Då tittade hon så ömt på mig, hon log när hon sa:
- Vi ska inte åka någonstans, det är här du ska vara.
Men öppna upp ditt hjärta och släpp ditt inre ut,
då minskar snart din smärta och du ska finna till slut.
Att den andra världen den finns inom var och en
bara man öppnar dörren, sa ängeln och flög hem.
av Maria Tafvelin - "Ska jag våga berätta"

Jag har vandrat tusen mil
Jag har vandrat tusen mil
med ångest i min hand
jag har gråtit mången tårar
i ångestfyllda land
Jag har känt den starka smärtan
maran piskat har min rygg
jag har bett om ljus och värme
och att få känna mig trygg
Jag har vandrat tusen mil
med längtan till dig
jag har gått och trott i livet
att du skulle komma tillbaka till mig
Men du har inte kommit
jag har föstått att du är död
så lång tid det har tagit
att förstå att du är död
Du är den jag alltid ska älska
aldrig glömma den du var
Du min älskade vän
i mitt hjärta finns du alltid kvar.
Jag har vandrat tusen mil
med piskan i min hand
jag ska vandra tusen åter
tills jag hamnar på din strand
älskar dig Andreas
och jag vet att din strand
är vackrare än min
saknar dig och älskar dig
in i evigheten

Döden betyder ingenting,
jag har bara dragit mig tillbaka till ett annat rum.
Jag är jag och du är du.
Allt vi var för varandra, det är vi fortfarande.
Nämn mig vid mitt vanliga namn, familjära namn.
Tala till mig på samma sätt, som du alltid brukade.
Ändra inte tonfall.
Håll sorgen borta från din röst.
Skratta tillsammans med mig, som vi alltid brukade skratta åt vardagens små ting.
Var med mig.
Bed för mig.
Låt mitt namn fortsätta att vara en del av din vardag.
Livet betyder detsamma, ingenting har skett som förändrar det.
Livet måste gå vidare, därför att det måste gå vidare.
Döden är ändå bara ett tillfälligt avbrott i vår gemenskap.
Varför skulle du sluta tänka på mig,
bara för att du inte längre kan se mig.
Jag väntar på dig en kort stund, alldeles i närheten.
Allt är bra.


2 sista är skriva av en mor som skrivit en bok, hennes blogg sida är; http://blogg.aftonbladet.se/1400/

Once Upon A Time

"....Där du andas, där du älskar, där vill jag leva...."


Arn var väldigt bra tyckte jag, kanske lite seg i mitten där och så hände massor på en gång...
folk satt och grät, Marie grät men inte jag, jag sitter där som en fån och stirrar. Påhittad sorg tar inte längre och inte heller fantastiskt lycka ( med andra ord där man brukar gråta i filmerna)... Filmen är värd att se verkligen!!!
Såg massa trailers också på filmer som går i höst, kommer en hel del!

Idag ska jag ner och köpa nya traning skor indoor till alla gruppträningar, lika bra. kommer bli mycket av den varan på praktiken.

Solen skiner ut och syster ligger och sover fortfarande, så tror jag pallar mig ut dit. Sedan blir det Body Balance på SATS senare i eftermiddag också.

Grattis Sandra, 17år idag va? :) grattis grattis.

Before you know it's come and gone

Nu är klockan 7... kommer ta några minuter innan jag fått ner allt jag har i mitt snurrande huvud.
Är lite rastlös om man säger så, ska vara nere på stan om 1,5 timme och det är lång tid dit - så jag har iaf till på mig att få ner allt.

Jag undrar hur folk uppfattar mig? ni vet den där 20 sek när man dömmer en människa, och vad folk som möter mig tänker när de ser mig på stan tex... är jag lite knasig nu som undrar men jag vill att det ska vara bra saker. Tänkte bara snälla saker om alla jag såg igår på stan för att jag vill att de ska tänka det om mig. Ni vet jag såg en JÄTTE ful människa men så tänkte jag, hon kanske har ett jätte fint hjärta?!....

Sedan undrar jag varför humöret skiftar så mycket hela tiden, jag kan ha haft en jätte bra dag, och varit på bra humör, Andreas finns i tankarna hela tiden men jag kan hantera dom och liksom se allt bra han är och hur mycket jag uppskattar han Alltid. Men så säger det PANG och så kan jag inte förstå någonting längre... ord som orättvist och varför kommer igen.

Det är så skönt att vara ensam ibland, och det börjar jag tycka om mer och mer... för då behöver jag inte lägga på ett fake smile. men det gör mig lite rädd - för att jag vill inte vara ensam, och jag är glad att syster sover här och att jag kommer få inneboende i Uppsala om jag flyttar dit. För jag kan inte vara ensam utan att det blir så här mycket funderingar.

Jag vill tatuera mig... som aldrig farfar får se. han är så känslig mot tatueringar. (vet ingenting om min kära lilla fjäril som gjordes 2005) får ganska bra med lön nu... kanske skulle gå ner på red hot i Mora och kolla vad det skulle kosta för den lilla jag vill ha.

orkar inte skriva allt jag tänkt, men tror jag löst det mesta redan ändå


If I know that love is, it's because of you

Så, tillbaka från Pump passet. Jag har ingen träningsvärk längre men benen eller axlarna för den delen hade inte glömt all träning från tidigare i veckan, tog emot ganska bra. ben böj 90 grader, eller hur hahahaha

9 ikväll blir det att gå på bio med Marie, Arn, någon som sett?? det blir säkert bra.

Annars är det lugnt idag... vet inte vad jag ska hitta på. Tat lugnt med andra ord. Kan ju börja med att duscha ialla fall kanske.

Sen ska jag laga pasta med tonfisksås, mums

Mina tankar går till dig min vän, saknar dig och hoppas att du har det bra. Och jag säger om och om igen att jag vill att du ska komma hem. Och jag vet att det är nog det du vill också, att få komma hem. . . med andra ord så är du nog lika ledsen och sorgsen som vi är. Vad som än händer kommer du alltid vara bäst och vara älskad

tjo'faderittan fem fingrar på pianot

Jaha det var den kvällen, ingen krogen för mig, var inte många som gick ut för den delen heller så inte bara jag som var party-poper. Men vi hade trevligt, god mat, mycket mat. STOR pizza som var hemskt god och jag vill inte äta pizza igen på länge. Så imorgon innan bion blir det hemlagat.

SATS imorgon klockan 10 och pumpa lite, men med tanke på våran utbildning så lär det inte räcka med ett pass, 5 kanske man börjar bli trött efter, Andreas har satt ribban ganska högt!!

Haft en bra kväll... nån sa tom "kul att se gamla Jessica" vem är det, undrade jag.

God Natt


Jag försöker att inte vara ledsen, men det är inte så lätt. Det finns inte en sten som är lika tung som min sorg... saknar dig andreas. Vill bara att du kommer hem och får oss alla glada och finns där som du alltid gjort. Saknar dig min vän, hela tiden. Kommer alltid älska dig, och du har alltid en plats i mitt hjärta och minnet lever så länge jag lever... tills vi ses igen. Tänk vilken dag, vilken glädje. . . men nu gråter jag, saknar dig och önskar att allt hade varit annorlunda tillsammans med låten "field of gold"



Everybody's tryin' to get in my head

God Morgon!

Ja ni, vaknade för 20 minuter sedan, tror min kropp var lite trött efter denhär veckan och behövde några eller ganska många timmars sömn!

Ifall fredag och vi i klassen ska äta middag ihop ikväll, lite förfest hemma hos Elin och Linus sedan drar nog alla på krogen. Får se hur jag gör, tar det som det kommer ikväll...

Imorgon blir den Arn och glass... med Marie såklart, och några till var nog också sugna, Karin? vi får se.

Bäst att lägga in lite träningar här och där emellan också.

Nu ska jag ner på stan och sola solarium och sedan ut och springa innan alla ska ses!

måste köpa ett linne till ikväll också!

Jag är på bra humör, ska bli kul att ses alla igen och vi skrattar alltid så himla mycket!


dreams that can come true

Oj, stel som en planka och måste se ut som att jag har en pinne i röven när jag går!

I vilket fall så har vi prov på stryketränings delen imorgon, ett prov (anatomi, träningslära, program, instruktion, stretch) och sedan ett prov i gymmet, ska ge instruktion... är lite nerövs, men det ska nog gå bra!

Förresten visste ni att det är först efter 48-72h Efter man tränat som muskeln växer?
och att man 5 min efter slutat ett pass måste äta kolhydrater och en timme efter träning måste man ha proteiner? annars så är träningen mer eller mindre bortkastad.

Stretch efter träning ger bara inte mindre risk för skador och träningsvärk, det gör att man återhämtar sig fortare!

OCH! man har NOLL förbränning efter en fylla!!!! det betyder att all skit man slänger i sig när man är bakis sätter sig direkt på kroppen!!!!!!!aaaa.... det tar 3 hela veckor efter att man druckit alkohol (Fyllat ordentligt) innan minsta cellen har återhämtat sig! Så alla ni som tränar hela veckorna och dricker på helgerna - det är totalt bortkastat! era kroppar åldras skit fort och är alltid stressade på insidan.

Mycket man lärt sig den här veckan som man inte alls visste, ska läsa mer träningslära sen vill jag lova!

Plugg plugga -

I hope you find your freedom

hahaha jag som inte hade träningvärk! ahaha, känner den nu, kom knappt ner till stolen :(
kul imorgon då?! med ännu mer fys

Hungrig som ett djur, håller på att göra pasta carbonara så himla gott! :)

Dagarna är himla olika, och tur är väl det, jag är på toppen humör och tankarna också :)

överskott på smileysar :)

Kärleken är människans största glädje och hennes livs största sorg. Det är livet

Du är min största skatt
nej så fel det blir.
sitter här ensam i lägenheten, kroppen kommer säga ifrån snart och vilja sova länge länge...
rätt som det är slår allt mig, speciellt en dag som denna när jag haft skit skoj och levt, verkligen tagit i ordentligt.
det slår mig att "fan också" varför ska det vara såhär... vad hade adde gjort för dumt för att slås bort från oss alla... eller var han så god att han var för bra och togs tidigare till något bättre?
I vilket fall så vet jag inte, inget facit och det gör förbannat ont just nu.

har blivit expert på migsjälv och vet att om en stund så kommer jag skjuta allt dehära känslorna åt sidan för man orkar inte. Jag kommer le, jag antar att det är skratta eller gråta. men jag väljer gärna skratta för det är lättare. men just nu så trängde allt fram i mig, vet inte om det är jag som sätter igång dethär eller om jag bli påverkad av att läsa andras bloggar... bli påmind, vad som faktiskt är sanningen och den kommer jag aldrig gilla.

Ok, hitta bra saker, saker som blivit bättre sedan dess, nya människor, nya upplevelser, starkare jag? känns inte så just nu, men jag vet en sak, jag kommer inte gå sönder. Intala mig själv att det är ok att vara ledsen? eller hur, lite då och då såklart kommer det komma. Känns redan lite bättre, skriva av sig och få ut allt medans tårarna bränner mina kinder åter igen. Skäms över att det blir så här och tappar kontrollen... förlåt A.

god natt min skatt

I wanna find you there, wanna hold on tight

Än så länge har jag energi och kraft kvar att sitta här och skriva lite... men herregud vad det var jobbigt idag.
Fys veckan med Andreas har börjat! oh boy! Jag vet att jag berättar hur jobbigt det är och det är svårt att föreställa sig hur hårt vi kör- vi halkade omkring i salen i svett för i helvete!!! Men vill man bli instruktör så vill man, undra hur det blir nästa år när jag ska bli PT och fystränare. oh my...

Jadu Adde, du fick dig nog ett leende idag om du såg oss eller mig slita... och du hade också tyckt att det var skit roligt, för det var det. Så skönt att köra tills man inte kan stå längre, man orkar mycket mer än man tror!!! vi maxade alla vikter idag och körde på skivstång. Livsfarligt, tur att vi va 2 och 2. kunde sluta illa annars. Och när det är som jobbigast går ändå tankarna till dig vännen och man hittar kraft och tar i lite till... Du är verkligen det bästa!

Nu ska jag duscha... ätit stor tacosallad och det var underbart gott vill jag lova.
Sen blir det Arn och strecha massor.


Make it last forever

nu är det söndag. veckan är slut, en ny börjar... tick tack, tiden bara går. Bäst att ta vara på det då??? JA

Borde sitta och plugga nu, skriva om ledareskap och att vara lyhörd, hemskt tråkigt och man ska analysera och gå så himla djupt. aaaa... men får väl snart lov och bara man kommer igång brukar det bli bra (som flickan sa) förlåt, dålig humor.

Ganska bra att vi bara hade skola i början av veckan, för jag var taggad som bara den och så gick jag rakt in i en vägg i tisdags, behövde onsdagen och åka med Mange till Nyköping och jag behövde vara för mig själv i torsdags. Gick lite för fort, men nu känns det bra. Jag har koll på läget igen.

Vi har fys och styrketräning hela veckan måndag til fredag, träning mellan 8,20-15,20 varje dag, ser framemot det men hoppas att våran trevliga lärare lyssnat på oss och ser till att vi lär oss ordentligt den här gången... tur att jag ska gå PT utbildning sen.

Fick ta i praktikplats i Uppsala. känns väldigt bra kommer som sagt upp den 18-21 september och kollar läget.
Längtar tills praktiken börjar nu, ska bli kul att vara nere i Strömstad med Karin och jobbar lite extra och se vad som verkligen krävs av en för att jobba på ett stort spa. Någon som vill kommer ner och hälsa på och vara på spa v. 40-43 kanske behöver komma bort ett tag? så säg till...
Hörde av mig till Kraftkällan i Uppsala också ifall att Power Center inte är något för mig, bara att hålla tummarna och kolla läget när man kommer sen.
......
Som sagt har en tuff vecka framför mig, och den går och kommer inte igen så bäst att jag är utvilad imorgon och taggad.
Förbereder mig på träningvärk också, det är nästa omöjligt att undvika nämligen.

Pump it!!! yeah


overloaded

God morgon!

Pigg och utvilad jag är idag!
Stackars syster som inte får sova

Hoppas alla från en trevligt fredag och trevlig helg!

Jag har fått LIA plats i Uppsala! skit bra, Power center inne i stan.
Ska dit den 18 september för att kolla läget! Det är så bra...


The story that only I can tell now

Funderar mycket, viktigt med egen tid och bara få  fundera och stanna upp... vilket jag gjort hela dagen nu. Tagit några promenader också men för mig själv...
Mycket som skulle ventelera antar jag, det gick kanske lite fort framåt här. Men å andra sidan var jag väldigt glad och är väldigt glad att vara tillbaka i Karlstad igen.
Kanske därför jag har lite svårt att dela på när och vad som hänt/händer... liksom sen när glömmer jag en läxa? antar att jag har viktigare saker att ta itu med.

Tittar på säsong 3 av One tree hill som jag sa förut, mysig serie - alla har vi våra probolem fast det ser väldigt "lätt" ut.

Imorgon ska jag gå ner och köpa öl, tänkte jag skulle vara social imorgon och kanske tom gå ut?? känner nu att det kanske skulle vara trevligt.. . se om jag får några med mig bara. Mange bangar sällan. Ni vet. bara gå till en krog och snacka med människor och de vet ingenting, jag kan tycka det är skönt med främlingar ibland för de vet ingenting och jag kan lämna det utanför. (oftast) kanske hemskt att säga men det är skönt på ett visst sätt....

Så; om en timme slutar syster jobba och då kommer hon hem med mat till mig hoppas jag. Gott med burgare mitt i natten. Hinner nästa med 2 avsnitt till om jag sätter igång nu

Lift me high and promise me you'll always be there, no matter what.

I'll give it all I got

Det blev en lång dag igår... tog på krafterna att springa i trapporna med alla manges lådor och sen köra tur och retur till Nyköping, var skapligt trött igår när vi kom hem. Men det var en trevlig tripp också måste jag säga, lite oflyt ibland men då skrattar man bara.. skratta ganska mycket igår!

Idag är det segt, varit och köpt lite saker på stan och ska/har börjat ringa olika platser i Uppsala för praktik. Väntar på att Power Center ska ringa tilbaka, de har bytt lokaler och blivit större nu. Hoppas dom kan ta emot mig för då kommer jag få prova på massa saker. Annars någon som vet någon bra kostrådgivare eller altenativ medicinare i Uppsala som man kan lära sig mycket av ??

ikväll är jag själv - ska färga håret och mysa framför lite filmer, eller hela säsong 3 av one tree hill.

"There are two tragedies in life. One is to lose your heart's desire. The other is to gain it."


I lived while you loved me

Jag är så trött på dethär nu.
Varför ska det vara så svårt, kan du inte bara komma hem nu, bara ta tillbaks den där dagen och den där omkörningen.
Den gud älskar dör ung, bla bla bla... skit samma. Bara kom hem

xzcxc.-äcxäz'ä'zcä..z.xc,'xcljasm,sxm... är så frustrerad, totalt maktlös och det gör ont. förbannat jävla ont.
snälla Andreas - bara berätta att allt är ok, och allt kommer bli bra tillslut?!

du fattas mig



time that can not be again or ever forgotten

3 dagar i Karlstad nu - det är aldrig tyst här... fast jag gillar det

Blev bara 2 skoldagar den här veckan, lyx att säga trevlig helg redan idag! Såklart har jag plugg att göra men ja...

Igår så gick jag till Mange efter jag kom hem från skolan, vi tog en cesar sallad nere på Harrys med lite grabbar och kom därifrån vid 23 igår -och som vanligt tar det ett tag innan jag somnar så vid 1 kanske somnade jag... så imorse var jag skapligt trött, kännt mig illamående hela dagen. Tur att det var halvdag :)

Så nu sitter jag och ska åka till Willys och handla, blir pasta sallad idag och Addes tonfiskröra imorgon... nej just det. Imorgon blir det att bila till Nyköping med Mange. Ska hjälpa honom lite med flytten, någon som känner någon i Nyköping som kanske har en sängplats i panik? Tycker det är dåligt av skolan mange ska gå på att de inte fixar det!

Torsdag blir det fest... händer lite saker hela tiden.

Andreas, tänker på dig hela tiden, du saknas här och jag vill så gärna att allt ska vara som vanligt.
Jag tänker på dig så mycket att jag måste prata om dig, annars spricker jag. Älskar dig mannen och var du än är så har du alltid en plats hos mig och kommer alltid vara en del av mig. Always and forever

that's something we were good at

Så nu är jag i min lilla systers lägenhet i Karlstad!!!
Så skönt att vara här och snart blir det rutiner igen som är efterlängtade...

Gjorde en pinsam tabbe idag, tappade bort mina nycklar.... letade som tokiga och jag var precis påväg att knacka dörr på alla i huset (7 våningar) och fråga ifall de hittat mina bilnycklar... SMART, stängde dörren och där satt nycklarna i låset!!!!
Glömde att jag satt fast lägenhetsnyckeln med bilnyckeln, jora smart poäng till mig.

Så nu har jag varit på Ikea och på Ica maxi - inhandlat saker som behövdes... sedan har jag städat som jag hoppas inte var för mycket. men fint blev det och nu väntar jag på syster så ska vi äta kräftor! ha lite inflyttnings mys.

Imorgon är det skolan som väntar, träffa alla igen, har knappt pratat med någon under sommaren.

Tro om jag måste ta mig en springtur ikväll innan sovdax. kommer inte kunna sova för jag är så upp i varv.

Grät ganska mycket påväg ner till Karlstad igen, varje gång man liksom går framåt så påminns man att det inte är riktigt som det ska längre. Saknar Andreas nå så fruktansvärt, varje dag tänker jag på honom - min stjärna.
Men då tar man upp telefonen och ringer lite så man får höra vänliga röster :)







to the moon and back again

Yes, Personlig tränare i Falkenberg utbildningen var bara en termin!! oh yes!
Nu blir det lägenhet i Uppsala till Våren och hyra ut den medans jag är i skolan. Kan väl inte vara så svårt att få den uthyrd, eller så hyra jag ut ett rum?? en idee kanske.

Jag packar - imorgon bitti åker jag till Karlstad, ska bara slänga in allt och migsjälv i bilen sen drar jag!

Jobb ikväll, är själv som servitris kommer vara mycket att göra ikväll, men men, vet om det i alla fall...

Ha en trevlig lördag



En Ängel flög förbi, Det var Du
Du finns fortfarande min Ängel?
Här hos mig finns du
I mitt Hjärta finns du

En Ängel flög förbi , det var du
Vad gör du nu?
Väntar du på mig min Ängel?
Jag kommer, var så säker
Men än så länge behövs jag här

Det , min Ängel, det vet du
Vi Ses Min Ängel när min tid kommer
Och när den kommer, min Ängel, vet bara Du
Jag Älskar Dig.

sanningen är min västa fiende

Trädet

Vad det är dumt att tro, att man kan glömma
och dumt att tro att tiden läker såren.
Den stora sorgen - den är inget sår.
Den är ett frö, som föll i hjärtats gömma och gror
och växer till ett träd med åren och bär en bitter blomning varje vår.


Karl Asplund


"det är inte lätt att släppa taget om det man älskar mest" - Adde

we knew it was wrong and stupied but I'm glad we did it anyway


saknar dig din knasboll... ses inatt antar jag. Känns som att du vill säga något, fast du kanske bara vill ge mig stöd för att skolan börjar igen. Eller rädd för att jag börja släppa in människor, var aldrig populärt förut. bara du och jag. haha
vad jag saknar dig vännen... jag vill bara att du ska komma hem igen.
with all my love, xoxoxoxo

Maja

http://hundarutanhem.se/Hundarna/Mellanhundar/Maja/

Någon som vill ha en hund??

we can't cry the pain away

SItter här och funderar och planerar... som vanligt vill jag lite väl mycket.
Jag är klar med skolan i april. Då tänkte jag dra till USA en månad, eller kanske tågluffa i europa en månad för att få resa lite igen. Det är väl inte så jobbigt men sen då??? jobba lite osv. sen...
Till Uppsala och börja jobba, skaffa en 3a så jag får ett massage rum, såklart har jag kollat på lägenheter redan, kolla denna liksom, hade varit perfekt!!! samtidigt jobba för Team Lars Massage och något annat. Kanske läsa några kost kurser på universitetet. => http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/230246

MEN jag vill också blir personlig tränare.... finns en ettårig utbildning i Falkenberg. http://www.katrineberg.fhsk.se/
vad ska jag göra först???
(kanske göra klart det jag borde göra idag istället för att sitta här och tänk ett år framåt)

Vem vet kanske får en praktikplats någonstanns som jag totalt älskar och flyttar dit, Åre, Strömstad o vad det nu mer blir.

Det regnar ute, jag som ville ut och springa.

Jag drömmer väldigt mycket nu igen. Sedan jag kom hem från Uppsala så är du där hela tiden... Vad vill du ha sagt vännen?!

I slowly realized there’s nothing on our side

gäsp och god morgon

ny dag, nya tag.
Packar om och om hela tiden, vill inte ha med mig för mycket, kommer blir aningens jobbigt då. Men att ha för lite kan bli dyrt också. Typiskt att vi ska ha en hel vecka fys annars hade jag kunnat tagit bort en 3e del.

Idag blir det tårta med farfar... grattis jessica, bara en månad senare. men det är mitt eget fel att det blev så!

Börjar klia lite i mig, vill till Karlstad nu. Sätta igång och börja med praktiken.

ok, dax att sätta lite fart. skulle ha behövt 2 dagar ledighet till... snacka om dålig planering eftersom jag varit ledig mer eller mindre hela sommaren.

Losing you is like living in a world with no air

Nu snart börjar det dra ihop sig, skolan börjar på måndag! Klockan 12 ska jag vara i skolan och alla som inte gjort certifieringsprovet kommer sitta och göra det innan lunch! så skönt att man har det där gjort!!
Skönt att börja få rutiner igen och gå framåt, ska hålla huvudet högt bara. Akta så man inte faller ner igen eller går för fort framåt. men Adde du är med och stöttar mig eller hur?!

Så nu är det jobb som gäller varje dag fram tills söndag, tror inte det kommer vara så mycket turister kvar, känns som hösten redan har kommit, väldigt kallt är det.

Tror jag ska ta mig en tur på inlines, sen fixa och dona här.
Ha en bra dag alla!

Just ja, jag hade en dröm inatt, fick trösta Andreas, han var ledsen för allt, tänkte ni kanske ville veta det. Han bad om förlåtelse och sa att det var dumt gjort. Men jag sa att det var lugnt, att vi redan vet om det. Han saknar oss lika mycket som vi saknar han. . . och jag tror det är ok för stunden för det känns så. Addemannen pussar och kramar. saknar dig var eviga stund.




Hold on be strong.

Just because you're not here dosen't mean that you're gone

Man säger det så många gånger men ändå så räcker det inte, saknaden är så stor min vän.
Tänker tillbaks på dagen - den dagen, och sista gången dagen och begravningsdagen och urnsättningen.
Filmen som vi kallar det, eftersom det är så konstigt allt. overkligt. men tyvärr den bistra sanningen som är

1 Februari 2008,
Du såg så fridfull ut när du låg där med händerna längs sidorna
Såg ut att sova och man tänkte snart vaknar han
Men jag vet att du aldrig kommer att vakna,
En evig sömn.
-
Håret var fixat, fast inte som du vill ha det
så vi hjälpt till lite
Dom har sminkat dig och försökt dölja spåren av vad som faktiskt hänt
Svårt att stå där brevid dig och du är så tyst
enda gången det har hänt
-
Du har gått vidare, Du är på något fridfullt ställe nu.
Men bara för att du inte finns på jorden betyder det inte att du är borta,
minnena av dig kommer alltid att leva kvar i mig
kommer aldrig att glömma dig.
Men det gör ont att veta att jag inte kommer kunna se dig i verkligeheten igen.
Fast i drömmarna så lever du och allt du var
-
Du kommer alltid ha ett speciellt ställe i mitt hjärta.
Men vi säger inte “farväl” eller “hejdå” utan vi säger “ses",
för när tiden är inne kommer vi träffas igen.
Jag kommer vänta tills dess och jag tror nog att du också kommer att vänta.
Längtar.
Kommer aldrig att glömma dig
tack för allt.
Älskar dig Andreas.

Det är svårt att förlora någon som man tycker så mycket om.... det är det verkligen.

Snart blir det tatueringsdax, pratat med min kompis som är tatuerare och han vill byta så han får massage av mig, så japanska tecknen är först ut. Nu ska jag ta en lång promenad med hunden.
xoxo

And the award for best person goes to you

God morgon,
tror vi gör såhär att jag lägger upp några bilder från veckan och så duger det?! bilder säger mer än 1000 ord eller vad man nu brukar säga. Synd att jag endast tagit kort när man det börjar bli partydax.
Jag har mestadels haft det bra, skratt, tårar, kära återseenden och fest som vanligt.
Började i Björklinge, var med Marika och sedan kom Katta, Dennis var med lite då och då också.
Gamla gymnasievänner och lite fylla som blev som den blev; fast dagen efter så kunde man säga att kvällen var lyckad.
Öregrund och träffa ännu mera folk där, gick på resturang och myste i dåligt väder.
Hann med Alunda och Andreas också, såklart, viktigaste av allt fortfarande.
Men både jag och Katta kände att det räckte igår, så vi åkte hem.
Nu är jag hemma, ska mer eller mindre slänga om för om en vecka börjar skolan och innan ska en hel del fixas.



"A whole new world That's where we'll be A thrilling chase A wondrous place For you and me .."
Saknar dig mitt guldkorn, Addemannen.

please come back home

Nu är jag hemma i Mora igen, i mitt rum.
Behöver semester från semestern, allt går så fort i Uppsala jämt, man hinner inte med.

Träffa många viktiga själar i Uppsala i veckan iaf, missa några men så är det.
Får flytta dit sen helt enkelt.

skriver om veckan imon,,, vill sova nu.

gonatt alla.  speciellt min stjärna som lyser starkt fortfarande

RSS 2.0