jag trodde det var bra....

Samtidigt som vi längtar efter sanning har vi svårt för att acceptera den när vi står öga mot öga med den...
Den är inte alltid lätt, den är inte alltid lätt att säga, jag blev så rädd och visste inte hur jag skulle göra men sanningen är det rätta, man ska hålla sig till den. Och det gjorde jag....
Mot sig själv och för andra...
men det blev fel... jag som inte ville såra, utan vara ärlig.
Hade en känsla en magkänsla att det inte var helt klart, vi var inte på samma nivå- och jag hade rätt...
ja herregud, livets berg och dalbanan, jag fortsätter men usch han har ont, och nu gjorde jag det värre, tog bort hopp... men det var falska förhoppningar så det hade slutat illa hur som helst...
Sanningen känns ibland svår men i slutändan det man ska hålla sig till !!!
Hoppas vi klarar det här, eller han rättare sagt, hoppas han klarar det här.
Vill gärna vara vid sidan, vara en vän... men kanske inte får vara det. Då får jag ta den smällen...
Bara han blir bra.

SYDAMERIKA =)

Jag, Niklas och Katta ska till Sydamerika
8 oktober till 5 December



LOOKS WONDERFUL! =)

NU ska man bara fixa vaccinationer, reseryggsäck, packning, Sj kanske ner dit och lite annat :) ASSUME!
Längtar verkligen jätte mycket!

Jag mår så bra =)

Jag mår bra, sååå skönt.
Planerar resan med Niklas... det kommer bli toppen att få komma iväg. I bakgrunden planerar jag en resa till USA också, hälsa på alla! Men först SYDAMERIKA HERE WE COME, 8 veckor och mycket att se =)
-
Har bytt rum i Vika - hemma hos mor - var LITE på tiden för Pernilla bor ju hemma och det gör inte jag, ändå har jag det största rummet - Don¨t make sense! - så har lagt ner mycket prylar och plockat ihop osv. Blev bra till slut... jag vet vart alla saker är iaf haha
-
SATS - kört både Outdoor CrossTraning och PowerWalk samt PT . Det börjar rulla in kunder och idag ska jag ha lite Tema kväll Funktionell träning på gymet. Det känns bra! Jag tycker det är super kul!
-
Kört CrossFit de senaste veckorna och formen börjar verkligen komma - känns och Syns =) WONDERFUL!
-
Trivs bra med kollegorna och jobbet i Tandådalen, ingen framtid men det är ändå trevligt just nu! Och trevligt imorgon när lönen kommer. Jag har ju lite saker att köpa, typ FLYGBILJETT haha ryggsäck(ingen aning om vilken) annat smått och gott man behöver på en resa!
-
Och det känns bra, jag trivs singel, just nu, har nog med mig själv, känns bra att vi är vänner, jag får hjälpa till, vara en bra vän och det är ju min bästa vän också... hoppas bara han får hjälp snart, inte ett diskbråk utan 2!!! det gör ont, både fysiskt och mentalt....
-
Nej, ledig idag (eller nästan har ju SATS och Pass ikväll)
Tog mig en 50 minuters jogg efter en väldigt GOD natts sömn, kändes bra, jag är mycket starkare än vad jag varit på länge! :) Myst ner mig i sängen igen och gjort lite av varje... men nu låter magen så jag ska ta och göra mig en kickass god sallad till fisken!
Sen blir det gymet och ett ganska tufft benpass i högt tempo innan det är dax för lite jobb.
-
Det var det för nu :)
LOVE TO ALL! <3

liten uppdatering

dålig på att skriva just nu...
men som sagt är tillbaka i Sälen, bor jätte bra precis brevid backen och jobbet i Tandådalen, vi är 5st som bor i kollektiv men det är så stort så man känner det knappt.
Massa träning och ett jätte bra schema har jag.
Har börjat med CrossFit igen nu, ska köra det iaf i 6-8 veckor tänkte jag. Sen får vi se vad det blir... kombinerar det med Yoga, löpning, klättring(som varit intensivt men blir väl mer sällan nu när jag bor i Sälen) promenader, rörelseträning....
Sedan så har jag ingen kund just nu på SATS, måste sätta igång och leta folk och haffa in dom :)
Ska börja köra Outdoor Crosstraning idag... spännande får se hur det går!
Sedan är det lite utbildningar på gång, "Back to Basic" och "Alla kan sälja" och SATSKidsPlay... i augusti!
Sen får vi se om det blir kanske SATSEnergy, Aerobics, Core osv...
Kommer ha mera jobb i vinter :O BRA!
Sedan så har Joel en blogg som jag ska ha en sida på, om just träning - crossfit osv. Ska bli kul om det kan utvecklas på något vis!
Jobbet går bra också, inte så stimulerande men jag har ju sats, sedan så är det bra kollegor och bra pengar utan så mycket jobb... fast vi har och göra hela tiden... bara inte Skistar eller tomteland stress tempo ;)
Sedan så har Mats fått svar på sina rygg och ben besvär, eller jätte ont och det var 2 diskbråk... ajaj... både L4 och L5. Så han ska opereras eller behandlas så snart som möjligt, får se när han får tid, men ser ut att bli en resa till Sthlm i veckan. Ja herregud, alltid är det något. Synd om han för han har hemskt ont!
JAG ÄR KLÄTTERSUGEN!!!!!!!!!
Och jobb sugen, herregud - damp har jag, ska Yoga i solen tror jag ;)
Nästa helg är det Vansbro Tjejsim som gäller jag mitt födelsedagskalas!

RSS 2.0