"Quem di diligunt adolescens moritur"

Den gudarna älskar dör ung...

Vilken helg - tog inga kort :/ Dumt!!! Måste ta och köpa min Canon 450D som jag så länge nu velat ha.

I helgen så har jag gjort en hel del måste jag säga. Målat hus med Tessan, tränat, maskerad i Orsa och var inne på både BP och Wasa, DET är inte ofta, var trevligt eftersom det var väldigt bra sällskap och igår vaknade jag med träningsvärk i käken, shit vad jag har skrattat!!! Blev en väldigt sen kväll kom hem vid 3 snåret och direkt i säng.
Var uppe vid 10 igår, lördag och in till Mora och handlade åt mamma... sedan var det niklas tur - han fyller 24 år idag! Vi firade honom med grillning och lekar och bus vid en slogbod i skogen med massa musik, jag var orolig att med den fyllan och alla de sakerna att vi inte skulle ta oss hem igen, men det gjorde vi och tidigt dessutom. Innan 12 så hade alla dragit hem eller somnat, alla var helt färdiga. . . inte så konstigt med den väldigt trevliga solen och värmen som har varit hela helgen. Och det är bäst jag passar på nu för imorgon så blir förhoppningsvis min tatuering Klar. jag har inte fått någon design på mailen men antar att den har han gjort ändå?! Iaf om det inte är så så tar jag det efter sommaren istället!!
... jag är helt slut, började den här dagen med att klippa gräset med en väldigt stark sol så nu har jag bränt mig på axlarna och sedan lagat mat och städat på det. Samt tog en tur på inlinesen... sen var dagen slut! Hela kvällen ska jag ta det lugnt nu i soffan.

Trevlig mors dag alla mammor!

Tog denna bild med min telefon som inte heller är bästa kvaliten men bättre än inget ;)

Jag sitter på en sten i denna å, ser ut som en bäck men det är inte det. Doppar fötterna i det sköna vattnet och bara njöt :) Inte helt fel alls!

every day is a new start

Hann med allt förutom en rejäl tränings timme... men hann med morgonpromenad, hagen, mammas blommor, handla mat, möte på campingen - där jag för övrigt börjar den 11 juni!! sedan laga mat och en 45minuter till promenad med hunden och hjälpte syster med hästen. Avsluta dagen med ett trevligt avsnitt av Grey's
Imorgon ska jag träna, morgon promenad frulle sedan en bra tur på cykel eller inlines, ska in till Mora och färga håret på Tessan funderar på om jag ska ta cykeln in då till klockan 2 :) det blir en 1,5 mils tur, sedan till garaget och åka med mamma hem efter jobbet. Kan vara en ide! Ska hjälpa Tessan med huset på fredag också, måla hus! Ingen ska säga att jag är lat på mina lediga dagar :) Ska hjälpa syster att löshoppa hästen imorgon också...
Jag blir himla pigg av att gå upp ordentligt på morgonen, hela dagen blir så mycket bättre. Så imon ska jag upp igen klockan 8 med en gång! :)

The man who views the world at 50 the same as he did at 20 has wasted 30 years of his life

I morse så gav jag inte upp, jag gick upp vid 8a, det var kämpigt men när man väl är uppe och går så är det lugnt, skönt att slippa det där slumriga dryga som gör en så trög när man sover mer än vad men egentligen behöver... så här gick det till - jag hade såklart satt larm, men det har ju verkligen inte funkat den senaste tiden så bad mamma att ringa och inte ge upp förrän jag satt upp och hade fötterna på golvet, sedan ringde hon upp igen efter ca 10 minuter så jag inte somnat om ändå. DET GICK! Så tog en morgonpromenad med hunden på ca en timme och sedan frukost på det som smakar så gott när man rört på sig lite innan. Sedan kom mor hem och skulle ha träningshjälp - första gången upp för gesundaberget iår! Syster och båda hundarna var med - de kämpade på allihopa förutom jag och lillvovven som fick peppa de andra för att de skulle ta sig hela vägen upp! Satt rep runt mamma sista biten och bokstavligen Drog upp henne. hahaha kul var det och hon klarade det! Sedan har jag och syster satt hagen hela dagen, gav upp när regnet kom vid halv 7 annars hade vi nog gjort klart det. Avslutar dagen med lite betty och house. sedan kanske ett eller 2 kapitel i boken...

Imorgon ska hagen göras klar, möte på campingen, sätta upp partytältet så mamma kan göra iordning båten, den ska i sjön till helgen, motionera och rensa kring blommorna OCH såklart ta mig upp klockan 8 imorgon med! Full dag! Hoppas det blir bra väder.

I wonder what you are doing, are you ok? do you miss us as much as we miss you... and why ? Love you


the weekend

Fredag slutade ute i Venjan tillsammans med jonas, var massa folk där ute och lite karatefylla men trevligt mycket trevligt sällskap! och trevligt väder! Kom hem ungefär samtidigt som alla andra gick upp för att åka mot Göteborg så klockan 3 var alla djuren överlämnade till mig, en väldigt ledsen valp som grät när syster åkte.

Lördag, Katta kom på besök, fixade grillat och stor sallad, mycket gott och vi bestämde oss för att stanna i vika och göra det vi gör bäst, Prata :) Vi hyrde film, åkte med hundarna till Ryssa för att kolla till hästen och tog en promenad ner till vattnet och satt på stranden medans hundarna lekte av sig! Mycket trevligt...
idag vaknade vi sent, frulle och sedan skjusade jag Katta till bussen. Tog mig en sväng med lillvovven till Niklas - mycket soltimmar det har varit idag, mycket trevligt och nu sover lillen tungt, han har verkligen haft fullt upp hela helgen.
Så nu blir det soffa tid tills resten kommer hem ikväll, hoppas de inte kommer för sent - jag vill hinna med lite träning ikväll :)

twilight

min syster är besatt och då menar jag Besatt av denna film och böckerna, hon plöjer igenom hundratals sidor på några timmar... Så jag tog mig tid att se denna film idag, och ja, den är väldigt mysig och man drömmer sig bort - självklart vill man ha sin egen vampyr - när det är så romantiskt som det är i denna film. Så värd att se.

Bjuder på 2 låtar från Twilight, det är "bella's lullaby" pianostycke - väldigt vackert
Finns massa olika verisioner, här är den jag tycker är finast. Och sedan ett stycke av Rob Pattinson - Never Think (han som spelar huvudrollen i filmen)




I'll come back to you someday

jag vaknade utan feber imorse. :) och ingen bultande huvudvärk, lite "öm" i huvudet är jag med gör inte ont längre.... mycket vatten idag.
Sedan så åkte jag in till Mora, 7-11 har öppnat i Mora så de hade nån sjukt pris på bensin, 7.11kr litern, men det skulle bara vara en timme och jag orkade inte stå i den JÄtte långa kön! Så jag åkte hem och tog mig ut på inlines i ca 30 minuter... lugnt och fint, men skönt med lite motion och luft efter alla dagar instängt med huvudvärken.

Så ska försöka ta det lugnt nu då och göra lite nytta här omkring...

Ha en fin dag alla,, i vika skiner solen iaf :)


I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want.

Jag tycker om muhammed Ali, han sa mycket bra saker...

Idag, nja inte mycket bättre... men kanske lite, jag har feber iaf, that's for sure! Såg säsongs- och sista, det väldigt mycket sista avsnittet av one tree hill idag :/ lite sorligt. men men... finns några säsonger som man kan se om och om igen! Säsongsavslutning av gossip girl såg jag också men den kommer  nog igen i höst?! (ingen aning)

Har varit själv hemma sedan 4 tiden, ganska skönt, tog mig en lång promenad utan hund, kändes som folk tittade på mig, men fick lite energi och jag brukar vara duktig på att "träna" bort allt som kommer i min väg. Fick samtal av min Katta idag också, så trevligt, hon kommer nog på lördag - om hon inte måste jobba vill säga.

Andreas Love you

jag är kass

Hjälpte Jonas att flytta hela dagen igår... efter allt var avlastat åkte vi och drog en pizza, eller kebabrulle för min del. Matkoma och seg som satan.... men vi jobbade vidare och runt 6 blev det en shoppingtur på Ica maxi som var spännande...
sedan samlades vi i jonas nya lya på kvällen för robinsson och eurovision finalen. Grattis Norge- vilket också jag tycker var den bästa låten! Hade en drygt jäkla hicka som kom och gick hela dagen, sedan när jag kröp ner och skulle sova kom den igen, och när jag vaknade imorse så var den där också! Men nu är den över iaf....
Idag är ingen bra dag, jag vaknade super trött klockan 12, tog en långpromenad för att kanske få någon slags energi och kanske få bort huvudvärken, men det gick verkligen inte - jag är helt förstörd. Enda sättet att slippa känna som att någon slår en hammare i huvudet på mig är att ligga ner och vara still... absolut inte prata något! Suck. men snart är dagen över och jag ska gå och lägga mig tidigt och vakna frisk imorgon! That's the plan.

Börjat läsa boken 14 år till salu - hemsk bok, jag har aldrig läst en så Ärlig bok och det är verkligen jobbigt att läsa, jag blir illamående.

shit vad mitt huvud bultar, musklerna gör inte som jag vill och är sjukt trött... Sjuk?! kanske lite men det är borta imorgon!

skit under naglarna

Med häst på gården igen så är man inte ren många sekunder om dagen! Men det är himla trevligt. Och det är kul mestadels, sjukt kul att fixa med banan... speciellt att sitta bak på medans någon kör, Wiho! Skrattar konstant och barnet i mig kommer fram direkt!

Bjuder på lite bilder som jag hittade på min kamera som varit urladdat sen jag kom hem från Uppsala.


Lille Wille, tillskott i familjen!

Jag och Sofia på valborg i Uppsala hemma hos Lina och Henke



en trip och så var det en häst hemma

Ja, det blev en ny häst för syrran, en oinriden 3 åring, det vill säga den går inte att rida på än :/ attans, men han är fin och står lugnt och stilla ute i hagen så om man kollar ut står det en stilig brun herre där! Det är trevligt.
Varit sjukt trött idag, suttit i en bil, väntat på veterinär undersökningen som tog 2 timmar, sedan har jag suttit i bilen ännu mera. Väl hemma lagade jag chili-con-carne(stavnings känns helt fel) som blev väldigt Väldigt god.
Tog en promenad med hunden och sen nu har jag piggnat till men kan inte göra något för syrran åker iväg och lämnar mig med alla djuren - valpen kan inte lämnas själv, ha lite koll på nya hästen- jada jada

Kommer sitta framför tvn tills någon kommer hem och tar över, eller ute i solen och läsa en bok - blir nog sist nämda :)




jag har lagt mina drömmar för din fot; gå lätt, ty du går på mina drömmar

Dax att sova, jag bloggar mycket nu igen.
Glömde säga att jag sprang på Tessan idag på hotellet, mycket trevligt. Hoppas vi får tid att umgås igen och hitta på massa bus.
Syster säger att hon ska få upp mig imorgon innan klockan 7, haha vi får ju se hur det går med den saken.

Nu ska jag lägga mig och läsa tills jag somnar, hunden ligger redan i sängen och kommer säkert börja snarka innan jag börjar slumra bort... godnatt.

Jag saknar Sälen, snön och åka skidor, jag saknar Uppsala och mina vänner och familj där, jag saknar Adde - min fina ängel, jag saknar han massor! Hur går ordspråket, "sörj inte det du saknar utan glädjs åt det du har"

this road is anything but simple

Wiho, en till dag, jag vaknade toksent, sover och sover... men ledig som jag är kanske det är ok att sova ikapp lite :) Idag har jag tränat med pernilla, fixat resten av altan, tränat powerplate och sedan fixat ansökan till PT utbildningen som ska skickas imorogn! Ser nu på Gossip girl avsnitten jag inte tagit hem som syrran har, tror det är 4 st... men det är lugnt - vila är bra efter maten. Som för övrigt var väldigt god, jag gjorde en curry gryta med bara massa massa grönsaker och bulgur till, mums.
Nu är det ingefära te som jag verkligen missbrukar, och nån bit choklad.

Imorgon åker jag och syster till Borlänge, vi ska kanske hämta en häst, en 3 åring, spännande :) se om vi hinner shoppa något också för vi måste vara hemma till 1 tiden för då kommer sotaren.

your an angel, and your my angel

save me from myself
you got my back when I need help
It's no one else in the world

Gud så jag saknar dig Adde.... den här låten påminner mig om allt som sagts, vad du sa, hur vi var, Du och Jag, och jag lovar jag lämnar dig aldrig... hahaha din svartsjuka toker, saknar dig och älskar dig

Better than love - Griffin House


Dagens :)

Igår så sa min söta syster följande, "jag kommer nog ångra att jag säger det här, men jag måste motionera" och så kollar hon på mig och vill alltså följa med mig på mina grejer, eller halvera allt jag göra. Så imorse hade jag en syster med mig ut på inlinesen, spännande och efter ca 800m så ser jag att hon bara ställer sig på inlinsen... och jag säger, fortsätt att skejta för ja... det blir lätt mycket skak annars i benen och då gör det ont, gissa vad jag får för svar "ja men man måste väl få vila också" Jippi.... vi tog och hem åkte kanske 5-6km iaf!! Roligast var när hon skulle stanna! Rätt in i båten åkte hon! hahaha

sedan blev det frulle på det och börja arbeta på staketet runt altanen, blev väldigt fint... 3 regn skurar kom det men jag jobbade på, de höll max på i 3-4 minuter så gjorde inte så mycket. Mina grannars stod och sa till mig när det regnade som mest och jag bara fortsatte måla att "man ska inte måla när det regnar" ?!?!?! måste sätt himla dumt ut när jag stod där som om inget hade hänt. Funderar nu starkt på om jag ska ta mig ann golvet också på en gång eller om jag ska in till mora och köra powerplate - kanske tar det imorgon istället.
Nu har jag vickt all min tvätt iaf och lagt undan den OCH dammsugit golvet - så what to do now?
Ska tvinga alla i huset att slänga saker! Det är spännande varje gång! Finns så mycket skit i detta hus! :)

Åh jag vet, måste ta hem säsongsavslutningen på One tree hill...

"Adde är det bästa, den bästa och jag saknar dig min skatt"


måste bara få säga

Säger det här för det är inget jag kommer säga högt men ändå tycker...

Jag har efter 2 år äntligen tagit examen, det har Verkligen inte varit lätt och jag är stolt att jag tillslut klarade det och gav aldrig upp! I Uppsala, kära uppsala med alla mina fina vänner och familj som jag kallar er alla mostrar, syskon, kusiner och andra viktiga vuxna så vill ni ge mig gåvor för att jag har klarat det! Ni gratulerar, kramar och är så snälla. Ni är guld värda och man blir glad inombords och även om de inte hade varit med presenter så är hade jag varit otroligt tacksam för att ni göra det för att ni VILL göra det!!

Så kommer man hem till Mora, gamla vänner, min familj och släkt, mina grannar jag haft i urminnerstider och ja ni vet ALLA. Tror ni någon ens tänkt till att ja man kanske ska gratulera eller ge något eller visa beröm, nej nej nej.... NADA,  Visst från Farfar såklart men han är nog den som tycker om mig mest i hela världen (o farmor), han är så stolt över mig, jag fick en bukett och det lilla vita kuvertet, och en tår och stor kram - de 2 sista var det bästa - ärlighet. Han är bra min farfar.

Det jag menar med detta är att man ska ge och visa för att man VILL göra det, inte för att man Måste... synd bara att jag alltid ska bli så besviken på de "närmaste".... men tro inte att det här är något nytt, så har det varit hela mitt liv... Men jag kommer ALDRIG, ALDRIG bete mig såhär mot min framtida familj och vänner.... man ska visa uppskattning, man ska finnas där på viktiga dagar på ett eller annat sätt! Om det så bara är ett sms där det står grattis, det känns precis lika mycket!! Tro mig, smset från Bettan och Emma på examens morgonen levde jag på hela dagen :) Det är tur jag har er guldklimpar!

my day

morgonpass på inlines, frukost...
klippte ner rosenbuskarna runt altan så jag kunde komma åt ordentligt. Sedan tvättade av altanen med högtryckstvätten... tvättat 3 maskiner kläder alltså... städade ur bilen invändigt. Målade det röda som går runt själva altan och runt trappen, men så spillde jag så mycket och målade trappen röd också MED FALURÖDFÄRG - inte så Jvla smart direkt. så antingen så måste jag tvätta bort färgen eller så lägger vi något i trappen som folk kan gå på, tur att det bara är altan och inte vanliga ingången. ja, så nu slutar jag för dagen, ska duscha, SÅ skönt. :)
Imorgon är det golvet och staketet på altan. det kommer ta en jäkla tid, men fint kommer det bli!

Jag har gjort en 8 timmars "jobb" dag idag! Wiho...
Ska kolla vad grabbarna grus gör idag!

don't just let go... fight!

Ja, så var man här igen...
Firat och Firat men nu är det slut. och sommaren kan börja för min del.

Fick ett konstigt och jobbigt samtal inatt som förstörde hela natten, vad ska man göra?! kan jag hjälpa?!
Sedan mer strul, och jag bara lyssnar, jag vet inte vad jag ska säga eller göra, för jag vet inte vad som är rätt... och tycka är nog inte anledningen till varrför jag får reda på saker heller!!!
Åt inte mycket middag men min mage har gett upp igen, med alla fester och bjudningar och hit och dit så har väl kanske inte maten varit så stabil och nu är det STOPP, jag vill inte ens ha nån mat... men ja bara att trycka i sig ändå.
Ska ta mig en tur på min cykel tänkte jag, cykla till Berget och se hur mycket snö det är kvar... man kanske redan nu kan börja springa upp där...gud så skönt.

Imorgon ska jag ta tag i chefen och se när det är dax för jobb... och min bil ska städas ur på morgonen tänkte jag för den ska göras fin och säljas så fort som möjligt.

Nej ett avsnitt till av one tree hill, som för övrigt nog är den bästa serien som finns... snälla mage - ge dig. eller det kanske är jag som ska ge mig egentligen?!

UPPDATERING!
Tog mig till och upp för gesundaberget, ångrade väl framme att jag inte tog med mig andra skor också... för lite dumt att ge sig ut i terräng med cykelskorna, såg fint ut iaf, man kan om man vill tag sig hela vägen upp utan snö och kladd! :) Har grymt skönt att cykla igen och skorna var också väldigt bra, bra inköp. Nu ska jag hoppa i säng, fryser och är en aning trött måste jag säga.

RIP Carro... hmm

Nu är det så att jag känner inte Carro egentligen, hon var på besök i Sälen när jag först kom dit i Februari hos Andres... men vi pratade endel och hon var väldigt deprimerad och nedstämd, sorgsen och vilsen... hon verkar ha tagit livet av sig i början av april, så nu blir jag sådär nollställd igen, Varför? och arg på henne för hon ställler till det och dessutom har hon en dotter?! Hoppas iaf att hon har det bättre där hon är nu.... vila i frid.

Sedan hittade jag ett kvitto, jag har tydligen växlat in ALLA mina dollar i förra sommarn, Har INGET minne alls av det. Men så är det, kan ju sluta leta nu iaf.

Idag har jag och alla andra också för den delen städat här hemma, det börjar se bra ut nu :) 
Snart ska jag laga mat, ska börja äta vegitariskt på vardagarna nu, himmelskt gott.

Trevlig helg alla... det kommer vara full rulle här kan jag lova.
Ikväll är det dessutom fest här?! Hur det nu ska gå... jag kommer somna :)

Dagens goda gärning

Visste ni det att jag måste alltid göra minst en god gärning varje dag, visst man gör säkert flera men man tänker inte att det där var bra, en god gärning. Alltså ingenting mot mig själv utan mot andra.... visst är jag lite knäpp!

 Dagen ser som så: jag ska snart ge mig ut i solen och dagens morgonpass... sedan är det frulledax och kanske ligga och läsa i solen om solen fortfarande är framme och varm. Börja packa ihop alla mina saker och ta isär min cykel så den får plats i bilen... ta det lugnt, kanske borde åka till Team Sportia och köpa ett par cykelskor också, lika bra :)

Nu blir det löparspåret iaf med ipoden

det är svårt att leva. man måste ta risker, följa vissa vägar och överge andra.

Vilken underbar dag med Lina och Sofia.
Vi tog oss upp vid halv 8 snåret och gjorde oss frukost och iordning för en shopping dag i Sthlm med Sofia. Klockan strax före 10 rullade vi in på stationen i storstaden och direkt satte vi igång. Lite typiskt att jag kom hem med en Gina påse, hm, monkl, veromoda och presentpåse från Sofia, dessa affärer finns ju i alla städer i Sverige numera! haha, men är supernöjd ändå med mina 3 toppar, en väska, ett par chinos och 2 sjalar. Sedan åt vi en toppen sallad på Cafe 60 som jag verkligen kan rekommendera, ligger på Sveavägen!

Vi tog pendeln till gud vet var och blev upphämtade av Jonte och hans tjej, efter lite Bus körning till Uppsala så hämtade vi en kladdkaka som stod klar som present till honom hemma i kylskåpet.... vidare till Ica och inhandlade middag och hem till Jonte där jag lagade flygande jacob till gänget - mycket bra blev den och uppskattad. Mys kväll som avslutades med lite 8-bitars mario spel.

Imorgon är det springa ner på stan här och hämta ut saker åt herr Henke... sedan dra iväg till Allians och stötta lillebror så han följer med ut och äter middag sedan.

God natt mina skatter, det har varit en lång dag.

även en klocka som stannat visar rätt 2 gånger om dagen


yo whats up?

ändrat lite färger :)
Så gick den dagen också, och jag är trött. om sådär en halvtimme kommer Lina hem, sen är det nog snart sängen och imorgon åker vi till Sthlm, så trevligt. Sofia har gjort en påse till mig som jag vet kommer innehålla en brun skinnjacka - Hon är galen, galet snäll!!! och lite annat smått och gott i klädväg! Får göra en likadan till henne sen när jag städar mina klädgaderober! Sedan blir det nog sushi, gott gott och imorgon kväll ska jag laga flygande jacob till Jonte, hans tjej och Lina och mig. Mys.
Fick ett oväntat trevligt samtal av en gammal bästa vän från högstadiet... trevligt med gamla bekanta som hör av sig.
Annars har jag gått en lång promenad, varit på IKEA, tessan du ska få en väldigt försenad födelsedagspresent av mig och Pernilla nu... när kommer du hem nästa gång??
Vad mer...

Saknar Adde, en dag som denna när alla har sitt och man blir "själv" i några timmar så hinner man tänka efter så mycket, det är så otroligt länge sedan man fick prata, kramar och höra dig nu. Hur sjukt är det, och varför? Antar endel frågor kommer alltid finnas där och aldrig besvaras...

Jag saknar dig Andreas


♪♫•*¨*•.¸¸ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ¸¸.•*¨*•♫♪

Ligger fortfarande i sängen, det är så skönt att vara LEDIG och tagga ner... det regnar ute också, jätte mys och jag ligger i min säng med datorn och Lina i soffan med sin och kollar på Så ska det låta :) vi är en aning nördiga!
Min vecka just nu ser ut att bli en lugn måndag, tänkte kanske fara till Ikea, nån som vill följa? Sedan imorgon blir det Stlm och shopping med Lina och Sofia, Alexandra är hemma från Norge nu också så vi ska möta upp henne med, synd bara att min Katta inte är hemkommen än då, senare ska jag och Lina laga middag åt Jonte som fyller år, vi ska börja redan idag med en kladdkaka som ska stå länge för att bli riktigt jäklans God :) . Sedan onsdag ska jag stötta lillebror som ska spela skol dm innebandy och sedan middag och färga håret på frida i Alunda. Torsdag är det hemfärd som gäller någon gång under dagen. Fredag städa som en galning och börja fixa för lördagen som blir fest... söndag börjar mitt nya ledig liv, massa träning, hjälpa mor med huset och gården, ska göra massa på hemmaplan för att ha något att göra hela dagarna!! Kommer bli fint hemma :)

Nu ska jag gå till ICA och köpa lite grejs så jag och Lina kan laga en toppen lunch.

xoxo

How do I live for the moment, when I always wanna be else where?

ojsan så trött..
alla är så gulliga, fick som sagt ett halsband av lina som verkligen är SÅ fint och passar mig perfekt. Sedan idag hann jag åka förbi familjen i Alunda och fick en massage groda som vibrerar (ja det där lät ju bra) till Vanlig massage... nej gud ja ni förstår, den kommer användas iaf :) och så sa sandra att de också hade något till mig, jag blir så glad.
Valborg blev perfekt, vi gjorde det vi ville och njöt av trevliga människor och bra väder.
Idag så har jag varit med och firat Henke 2 gånger... massa tårta :S
sprang en långvända och solat endel... spelat kubb och nu sitter jag på golvet med datorn i knät.
Hoppas det blir sängen snart för jag är trött...
jag har anmält mig till karriärsdag på SATS, spännande - vill så gärna jobba där :)
Vad mer har hänt - ja Sälen Sofia var med oss igår här i Uppsala... har säkert hänt massor som jag kan skriva men ja, jag är trött.

"var vid din grav, att stå där känns alltid så underligt och fel i magen... du saknas så, guldklimpen. hade gjort vad som helst för att få ha dig här. du saknas och du är alltid med mig. Älskar dig Andreas"

RSS 2.0