Halloween 2009

Vakna sent, stackars hästar, men jag kom hem så sent. Soffan var för skön som vanligt...
Sedan in till Niklas och rastade honom tillsammans med mongo pontan, haha han fick sig lite motion allt! en annan har fortfarande spring i benen, det är sån härlig känsla att kunna vara ute och gå och hoppa omkring i 2 timmar UTAN att bli svettig eller trött, det berör mig inte alls :) men det är väl tur att alla inte tänker så, för då hade jag inte haft något framtidsjobb som PT.
Hemma nu, ska äta, duscha och fixa mig. Klockan 6 börjar jag jobba och jobb jobb jobb Hela natten. Vi är bara 5 bartenders så vi kommer ha att göra vill jag lova!!! usch vad folk kommer vara jobbiga på oss... bara att jobba på!
Åh lite avundsjuk på vännerna som ska klä ut sig och på fester idag! men men... kanske får lite kul jag nästa helg :)

if I can

Kräftan Vecka: 44 (2009-10-26 - 2009-11-01)
Din positiva inställning fungerar som en rustning som skyddar dig och räddar dig från att dras ner av all den dagliga stressen. Det mesta som skulle kunna göra dig upprörd studsar bara av dig när du tänker ”Än sen? Vem bryr sig?” Du har viktigare saker att göra, och du är väldigt upptagen med att göra dem den här veckan.

Läste veckans horoskop idag... tänk om man läst den när veckan börjat istället...
Nu till Naprapaten, akupunktur idag... hoppas det hjälper



jag räcker inte till...

"Om jag vill föra en människa mot ett bestämt mål måste jag först finna honom där han är och börja just där. Den som inte kan det lurar sig själv när hon tror att hon kan hjälpa andra. För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än vad han gör, men först och främst förstå det han förstår. Om jag inte kan det, så hjälper det inte att jag kan och vet mycket mer. Vill jag ändå visa hur mycket jag kan, så beror det på att jag är fåfäng och högmodig och egentligen vill bli beundrad av den andre istället för att hjälpa honom."
- Sören Kirkegaard, Dansk Filosof 1813-1855
jobbigt när man vill vara på 2 ställen samtidigt...
Det är så mycket, jag hinner inte med och jag hinner inte vara överallt.
Morfar, addes morfar har gått bort i helgen, jag fick veta det igår. Vill till Uppsala... men vill även andra saker som jag planerat här hemma... denna vecka hinner jag inte mellan jobb och hjälpa till med djuren här hemma... pappa flyttar till Norge och syrrorna ska till Sthlm så mamma behöver hjälp med djuren. men det är ändå jobbigt... och vad ska inte dom känna nere i Uppsala då... fast någonstans tror jag att det var skönt för lille morfar, sjuk och slippa allt, då är han nog hellre hos adde... det är så jag tänker iaf.
Jag Ser inte klok ut just nu, som en alien på ryggen, naprapaten använde koppning på mig igår...
sedan jobbade jag, kändes jätte svårt när man precis fått veta att morfar är borta och trött efter behandlingen...
Idag ska jag träna, måste göra det som ska göras... sedan hjälpa Hanna... tänkte ta med mig lille wille idag, glädje och gose hunden:)

Tidigt en lördags morgon...

vaknade väldigt tidigt idag, van att gå upp halv 7 så var lite väntat faktiskt :)
Mackan sover så kan lika gärna skriva blogg.
Gårdagen, vaknade klockan halv 7 som vanligt, tog min morgonpromenad och åt frukost med alla i matsalen som vanliigt... på schemat stod bara träning. Så jag och klassen körde till Klitterbadet - tror det heter så iaf. Och vi körde igenom underkroppspasset. Skitpass - ben BLÄ men det gick jätte bra. Jenny kom tillbaka från Barcelona igår också och HON VANN där nere... kan ju utveckla detta eftersom jag har tid... Jenny kör Triathlon, sprint klass, vilket är 750m simning, 2mil cykel och 5km löpning. (hoppas jag sa rätt nu) hon är bland de bästa i Sverige, även om hon inte erkänner det själv och i hennes klass i Barcelona så var det 350 startande och hon vinner - hur coolt som helst!!!
Efter träningen så åkte vi tillbaka till skolan, jag duschade. Sedan lunch på det - potatisgratäng och kycklingfile, jäkla bra mat vi får!!! Sedan packade jag och Jenny in oss i bilen och jag körde till Gbg eftersom hon var så himla trött. Hämtade nyckel hos mackan, lämna grejer i lägenheten och jag drog ner på stan. Stadium hade 20%... och jag min klant, glömde varför jag skulle dit - PULSKLOCKA, så ska ner igen idag, hoppas det fortfarande är 20%, isf ska jag införskaffa ett par ljusblåa nya skidbrallor. Lila jacka och ljuslila byxor, vit hjälm... så ser jag ut som alla andra där uppe :)
sedan var jag till Mac butiken, köpte ett fodral till datorn, sen klämmer mackan ut sig att han hade ett hemma som jag kunde få så jag ska försöka lämna tillbaka de jag köpte idag.
Sedan kommer stora syster, är inte riktigt säker på när hon kommer... kul om vi kunde gå en sväng på stan tillsammans innan de andra ramlar in runt 3 snåret.
Tillbaka till igår, efter stan så kom mackan och vi drog på Gais-Malmö tillsammans med hans chef och chefens sambo. Mycket trevligt. och bra match... måste poängtera att det var bra för att vara svensk fotboll. haha 11e bästa ligan i Europa så inte mycket man ska förvänta sig kanske :P
Ingen träningvärk idag, hoppsan inte vanligt och ändå var det tyngre igår... stark har jag blivit iaf :)
Idag är det ner på stan och träffa alla sedan middag och musikal :) kommer bli en toppen dag.
lika bra jag skriver här vad som är på gång också. OCH träning som ska göras nästa vecka.
2 pass styketräning, ett överkropp och ett underkropp
1 maq B pass
1 intervall löpning - hoppas syrrorna vill också
1 5km löpning
sedan morgon promenader 5 st.
Mer än så får det inte bli nästa vecka!!!
Sedan ska jag inhandla och göra följande
Nya löparskor
Pulsklocka
Naprapaten tisdag och torsdag
Jobba tisdag på mora parken
jobba lördag på mora parken
till sälen någon dag?
torsdag-fredag Alunda?
Gå på Mora-leksand
Praktik 3 dagar...
Hade velat åka till Gävle också - måste kolla med M först
FOTOGRAFTERA åt hanna såklart :) de ska bli kul
och hon ska få frisera mig på måndag hoppas jag
... känns som det är något mer
Ja lär betala bengt för bilen, :S hoppas det inte blev någon dyr historia
Åh bli söndag, kom överens med M att det blir inga stora rörelser imorgon ryggläge och film. mys och jag är så kramig så det finns inte, tur att man får träffa syrror och mamsen idag och krama av sig lite, klängapa som man är :)
nej gud, nu orkar jag inte blogga mer heller... vad ska man hitta på halv 9 på morgonen tro?

jag har varit där, men jag vände och kom tillbaka

så trött...
ser stjärnor hela tiden och det är inga bra stjärnor...
vila, allt jag behöver är vila
svårt att somna... ååå oflyt
Och alla dessa tankar, små små frågor, ideer och inga svar. Kanske dax att ställa några frågor?
Drama nej nej nej tack... de hoppar jag gärna över.
försöker igen, snälla somna nu...
en dag imorgon med, kort men de ska göras
Göteborg imorgon sedan söndag efterlängtade söndag och till mora
betyder så väldigt mycket... kommer aldrig glömma... saknar dig... i mitt hjärta hela tiden... en speciell plats... tankarna om dig tar aldrig slut...


borde verkligen plugga och inte skriva blogg

så det får gå snabbt :)
Mittermininsprov imorgon -  prestationsångest.
Tränat maq idag och skolan var slut innan lunch idag!!!
Onsdag, bara 1,5 dag kvar sedan mot Gbg, jippi
Min bil är lagad, var startmotorn och bara nå skit som åkt in i bromsarna så de lät illa...
2 jobb dagar nästa vecka på Mora Parken, Tisdag 16.30-23.00 och lördag skoterns dag BAR :S haha 18.00-03.00
2 naprapat tider inbokade
Jag är stressad, gash måste plugga
mitt sim-kort kom... men det har jag nog redan sagt.

Med vetenskap flyger vi till månen, med religion flyger vi in i skyskrapor

Tisdag, veckan går framåt, imorgon är det onsdag och imorgon är det en lätt dag i skolan, näringslära på förmiddagen och det är bara roligt, sedan eget arbete hela eftermiddagen, kommer plugga till mitterminsprovet på torsdag och köra ett MAQ pass. Sen efter det är det ju bara 1,5 dag kvar :) JIPPI!
Idag var det coopers, skit löpning - jag tog det lugnt orkar inte ha JÄTTE ont i benhinnorna resten av veckan... inge bra resultat men heller inge jätte hemskt ont i benhinnorna så JAG vinner ändå... måste köpa ett par bättre skor, något mer att göra under lovet.
Sedan så verkar det som att jag ska jobba på Skoterns dag, tycker faktiskt att det är lite skönt, jobbar hellre än blir skit packad på Halloween.
Sedan kom ett efterlängtat sim-kort från telia till mig idag, så nu har jag 5000gratis sms och ringer gratis till alla med telia, vilket är bra för många har telia nu igen... inte konstigt eftersom 3 suger och Tele2 funkar fan bara i stora städer... knappt att det funkar ute i vika liksom :D hahaha och inte alls nå kul när man är i stugan eller i Sälen. Så det blir nog bra :)
Nej ta mig en tur i det fria och sedan plugga en timme eller 2 igen då :)

plugg helg

Veckan var lugn men man är trött i kroppen nu, även fast man "vilar" så hinner inte kroppen mentalt återhämta sig. Och jag har haft problem med praktikplats denna vecka, jag var säker på att det inte skulle vara något problem men det var det ju... men fick hos Kattis igen på Mora hälsan och det är jätte bra - kanon för hon satsar på att man ska få ut något av praktiken!
Sedan så plugg plugg plugg... vi har ett mitterminsprov på torsdag. och massa massa träning varje dag nu innan lovet. Ska bli så skönt att gå på lov, åka hem, kramas... trygghet.
Jag vet fortfarande ingenting mer om SATS i Sälen, håller på papperna från Skistar så länge det är möjligt. Jobb måste jag ju ha i vilket fall som helst...
Pluggar nu också, bara gått en promenad om dagen och pluggat resten hela helgen, med lite tv tittande på kvällarna.
Min mobil går inte att komma fram på, den det är bara bra, den ringer inte, jag kan dock ringa ut - jag ska byta till telia igen, trött på att tele2 inte har täckning... men det har gjort att jag kunnat plugga ifred så :)
Nästa veckas horoskop.
Kräftan Vecka: 43 (2009-10-19 - 2009-10-25)
Komikern Mitch Hedberg sa: ”Jag är trött på att jaga mina drömmar. Jag tänker bara fråga dem vart de är på väg, och så kan jag hänga på lite längre fram.” Det här är mer än ett bra skämt. Fundera på att göra samma avtal med ödet nu. Be om att få se slutstationen. Svaret kommer i en dröm eller ett otroligt sammanträffande.

Ska bara överleva denna vecka, sedan äntligen dax för Göteborg med mamma och systrar och se musikal... sedan vara hemma i 2 hela veckor. Jag vill och ska då, till Naprapaten 2 gånger, till Gävle och träffa lina, vill till Uppsala en sväng, upp till Sälen med Mats en tur, fota åt Hanna, vila umgås med hundarna, fira Halloween... ja vila, Praktik 3 dagar, träna minst 2 styrkepass och ett rörlighet i v. ja får se hur det kommer gå... något av allt kommer ju skita sig som vanligt. :) hoppsan kerstin

Det är för väl att lögnen finns - tänk om allt man hörde var sant

Veckan springer fram, men tur är väl det. Snart lov, äntligen få vara hemma ett tag.
Fick anställningspapperna från Skistar och Sälen igår... KUL :) men... finns alltid en Men, jag vill ju ha SATS, men nu har jag stressat dom lite och hoppas att det hjälper.
Sedan Praktikplats, att det skulle vara så knepigt. Hoppas jag får svar snart... Måste fixa det denna vecka.
I helgen blir det bara massa plugg... mitt terminsprov nästa fredag. (som egentligen inte går att underkännas på)
Ikväll Bonde söker fru och Grey´s eller om man ska kolla på fotbollen...
2 roliga skoldagar kvar på denna vecka :)
Idag har jag skolkat för den delen, tema dag, och det är inte alls min grej, men har fått massa annat gjort.
Och min bil står nu hos grannen bengt och ska bli bra igen. hoppas han gör det tills jag kommit hem :)
Jag är hungrig, ska ta och äta lite.
Imorgon efter skolan ska jag med Kajsa till Ullared och gå på Gekås medans hon jobbar, ca 2 timmar, det blir kanoners. Kanske mer dalahäst sängkläder  hahaha

valen vi gör , riskerna vi tar & hemligheterna vi bevarar styr våra liv!

så sant så sant... och värt att tänkas på.
Så trött jag har varit idag. Varit en hård helg med grabbarna i Göteborg, eller skit rolig verkligen men så lite sömn det alltid blir.
Kom på fredag och blev nästan direkt upphämtad av Mats, Niklas, Johan och Ronny, for en sväng och landade hos Ronny, hämtade mackan från jobbet. Lira wiiii haha värdelöst, jag hatar tv-spel!!! Walle kom, Elisabeth kom... jag höll på att hungra ihjäl, Niklas slängde ihop kyckling och pasta på det vi kunde hitta fram i Ronny och Elisabeths kök - blev himla gott :) och jag höll på att få parkeringsbot, men hann springa ut innan de skrev en och flytta bilen, nära ögat!!! Självklart så kanta niklas till det och gjort sönder saker och spillde och ja han var Niklas :)
Jag mackan, mats och Niklas drog på Sticky Fingers i stan, kul kväll... haha de ville ha ragg och inte jag, jag fick ett telefon nr och en "myspace" adress... som sög, numret slängde jag direkt. Och grabbarna gick hem tomhänta, kul :)
En rolig kväll som blev 5 snåret tror jag... haha men kul som alltid.
Lördag, började segt, låg kvar så länge som det gick, sedan handla massa ingredienser till en smörgåstårta som blev 2 JÄTTE stora, 10 pers var vi som åt och sjöng för mats som fyllde år i helgen. En tårta stod kvar i kylen... mer spel och dricka öl, Sverige förlora mot Danmark och skit skit match och skit skit målvakt och domare och bajs match verkligen! Och trött jag var så himla dödstrött... Niklas och Mackan var på topp, verkligen super taggade men jag orkade verkligen inte gå ut, jag och mats åkte till lägenheten och haha grabbarna ramlade in och babbla nå så fruktansvärt... helt hopplösa och jag skrattade... Niklas gick och la sig och sov i badkaret. Skrattade så jag knappt kunde somna sen.
Söndagen blev en "kalsong dag" grabbarna gick inte upp på hela dagen, jag palla mig iväg och köpte frulle nästan direkt när jag vakna, musli och yogurt till mig och 10 panpizzor till grabbarna, hahaha... sedan kolla vi på serier hela dagen till klockan 7 då Jenny hämtade mig. Jag var blöt, det fanns en vattenpistol i lägenheten = reta gallfeber på mig och sedan även lite blåmärken. TRÖTT! men trevlig helg.
Nu är man tillbaka i skolan och var länge sedan jag varit såhär trött. Visste inte vad jag hette i morse.
Imorgon är det beep test som gäller :( skit bajs JAG VILL INTE. men men
Veckan ser jätte rolig ut på schemat och det behövs, och nästa vecka är det mitt terminsprov. Låter inte så jobbigt som det ser ut, vi ska bara koll av att vi hängt med på lektionerna, inget prov man kan underkännas på direkt.  Sedan LOV, tack gode gud jag behöver SEMESTER.
imorgon åker min bil med grabbarna hem till mora, mats och niklas fick ta den så åker jag med mor hem sen v 43 efter musikalen, ännu en grej man ser fram emot.
Addes träd är på plats nu... kändes väldigt konstigt i lördags att inte vara där... men tror han förstår, eller jag vet att han förstår... men tankarna vandrar till vännen, den där vännen, viktiga vännen många gånger under denna helg.

You haven´t lived until you find something to die for

Så var det onsdag.
Snart helg igen, och jag är så glad och sprallig, niklas och mats kommer till göteborg och tar det lugnt i helgen... eller det är meningen, får allt se hur det blir med den saken. Jag åker dit så fort jag kan på fredag bara jag slutat skolan, sedan får grabbarna ta min bil hem till Mora sen. Var ute och provkörde den lite idag, den mår helt klart bättre nu med nya batteriet, hoppas det bara var det och att de inte strular sig för dem sen på söndag.
Skolan går bra nu, känns kanon, lär mig så mycket nytt hela tiden och att träna på skoltid är ju bara FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT när det gäller mig :)
Fortfarande inte hört något från SATS i Sälen, känns inte alls bra, jobb har jag redan men vill - jag vill ju så mycket ha det där jobbet!!!
Snön har kommit till Dalarna, 1dm kom förra helgen :) hur underbart som helst, hade gärna varit på hemmaplan men men, tids nog får jag njuta. Mats skickade bilder från Sälen i måndags, åååå då får man hemlängtan :)
Grabbarna sitter i bilen nu på väg ner, tror mackan stackarn var helt slut så de körde och han sov, snällt gjort.
Frågan är i det gänget vem som egentligen är mest utarbetad??? inga kommentarer...
Ska glida ut till tvn igen och titta på bonde söker fru, något ska man ju roa sig med. Jag är klar med alla skoluppgifter som finns och träningen är klar för dagen också, bara att ta ryggläge och längta till fredag!!!
Min familj är bara för rolig ibland. vi systrar diskuterar....
Syster P ikväll
"Nu är det så här att solen kommer dö till slut för att vi människor tydligen aldrig låter den sova (vem orkar vara vaken jämt liksom) jag tycker bara synd om den och hade hoppet kvar om att den fick sova tills ni dödade det hoppet! :("

What goes around comes around

söndag igen, gu va trött jag var igår... vi hade en väldigt bra shoppingdag i Halmstad igår. Regnade massa men det spelar mindre roll när man ändå inte ska träna utan springer i affärer på stan.
Jag hittade en ny skidjacka!!! Äntligen en lila, så kul, hade inte alls tänkt kolla på ny skidjacka igår men så hängde den framför mig och Perfekt, precis vad jag ville ha!
Sedan tillbaka på skolan så fixade vi mitt hår, karva ur lite slitet och la i nya slingor, tror jag kommer bli brunett igen snart, så drygt att hålla på med blont hår - tycker det blev för blont igen och suck...
Måste plugga en massa idag, men nu ska jag först få i mig lite frukost.

och så var vi inne i oktober månad

och det går framåt, snart så snart är snön påväg... i helgen ska första snön kommer ner över Dalarna, tidig iår men ack så efterlängtad.
Idag så hade vi löpning på schemat med micke inne på stadion, han gjorde ett bra jobb, kul att springa på banan, JAG trott eller ej har blivit mycket bättre inte bra men bättre på att springa, fått bättre "löp-ekonomi-steg" som det heter... så kanske borde ta tag i detdär att springa, 5km känns numera bara som en uppvärmning nämligen, hmmm... ja vi får se, tycker ju det är förbannat tråkigt, men om man bli bra är det säkert roligare. Tyvärr så kunde jag inte springa intervallerna idag, det bara sved i knät och var hemskt jobbig smärta så gav upp...
Nästa vecka ska vi köra igång med hypertorfi träning, styrketräning med andra ord - MEN undra hur det ska gå, vårat gym har ju brunnit ner liksom?!
Jag har ingen hemlängtan längre, inte sådär jobbig iaf, hade varit trevlig att vara hemma men har förbannat kul här också och shit vad jag lär mig saker.
Varför hör inte SATS av sig?? blir tokig
Ska ta min vaniljkesella och gå bort till Jenny, så ska vi göra fruktsallad och kolla på Johan Falk (senaste filmen)

RSS 2.0