en snabbis

jag jobbar och står i
på fredag blir det räkbåten med grabbarna! tar stora bilen så alla 10 får plats och jag ska ha fin klänning. frågan är vad för djävulskap de hittat på....
sova nu, trött jobb
just ja, inflammation i ryggen igen, DRYGT! ipren i 10 dagar... suck
bara en jobb vecka kvar efter denna.
snart skola igen, känns lite konstigt, spännande

Godnatt

same story, same end... I want to re-write

Sådär, NU sitter jag hemma igen!
Åkte som sagt efter om och men till Uppsala i torsdags, mötte upp Lina och Henke en snabbis och iväg med min cykel på service och middag fick bli Max! Total hamburgare koma så drog jag upp till Emely och Patrik där det var film, 3 timmar lång film, bra men för Lång, damp varning på mig som vanligt. Tog sovmorgon och fick sova ut... tog med min lillasyster frida och åkte till Alunda, myste med familjen hela dagen, avslutade dagen med 2 filmer tillsammans och godis, moa balla ur... sockerkick. Körde hem Sandra och sedan åkte jag och Mona för att hämta dennis!
Somna direkt och blev väckt runt 10 snåret av Mona, vi sjöng för dennis och åt frulle tillsammans, sedan duscha, fixa, städa, osv... alla kom och vi firade dennis, mycket trevligt dag!
Jag drog ganska tidigt och hämtade min cykel och sedan mot Mora igen!
Hann bara in och lämna mina saker sedan till Mats, Niklas, Pontan, Skuggan och Jesper, förfest och sedan WASA! som faktiskt igen var riktigt trevligt. timmarna drog iväg och jag var hemma kanske 6 på morgonen, inte så bra planerat direkt men jag hade noll koll på tiden. Fast shit vilken natt, jag skuggan och mats, hahaha
Vaknade halv 2 dag, med ångest, upp och fixade rummet som var kaos och räkningarna som låg på bordet och ropade på mig, insåg att jag höll på att krypa ur mitt skin och drog in till grabbarna, kebab, skruva bil, film, eldning ja... dagen bara gick som vanligt på söndagar.
Tur att jag är ledig imorgon ska fixa med allt möjligt, har en lång lista... sedan lär jag ge mats massage, lär ställa upp när han har så ont.
Ja ni... dax att sova, jag kommer sova gott gott inatt.
sedan drar de igång, jobb igen och hoppas det har gått bra för tjejerna medans jag varit borta.

ner till botten och vänt

igår kunde jag inte somna, låg och tänkte och spelade upp minnen om och om igen, dom är ju så fina... på söndag är det 1,5 år sedan... normalt tänker man inte på tiden längre, det har sedan länge gått för lång tid ändå... jag saknar Andreas.
Igår visste jag inte vad jag skulle ta mig till, det gjorde bara så ont i mig och utvägen var tårar, men det är skönt att få ut lite då och då, jag gråter inte så ofta längre, kommer inte ihåg sist. Jag är fortfarande orolig tyvärr, kan inte sova, borde sova en timme till innan jobbet men jag tänker så det knakar.... och har en klump i magen - imorgon ska jag ner till Uppsala igen, kan vara lite det som spelar in, det är jobbigt och nu är det en sak Adde borde vara med på... men han är där, det vet jag. Ibland är det inte så lätt att vara stark och tänka positiva tankar.

var är du ???


19 Juli 2009

Full fart, hinner allt och ingenting. Massa planer, csn som ska fixas IGEN, måste ju för sjutton ha cykeln med mig till Uppsala på torsdag.... Lina har gjort planer, så kommer åka till Öregrund på torsdag eftermiddag, sedan Alunda fredag-lördag, mys att få träffa alla igen, längtar så. Om 6 dagar fyller Dennis 18år.... åker nog hemöver till Mora på lördag redan för jag kommer vara trött och jag har saker att fixa.
mmm, nu ska jag tagga ner och lägga mig i sängen, trött som man är.

jag saknar min skatt, tänker på dig varje dag Adde, alltid med :)


glömde säga att...

Jag kom in i Falkenberg, eller Vessingebro som hålan heter!
Så nu ska jag bli PT! Wiieeee

rock'n roll

Jaha, så sitter jag själv i soffan, Lina och Dennis kom i Måndags, middag tillsammans med de och morbror och hans fru, jag var ganska stressade, hann inte med allt men ja, vad gör man?!
Vi har hunnit med massor, åkt båt, middagar, sollerön och fest, campingen och trubadur, shopping, promenader, förfest hos niklas, stranden, orsa yran osv... mycket trevligt, men nu är jag trött, egen tid och andas - jag ska snart ta en promenad och mamma gör tacos idag. . .
Ledig idag också och imorgon så ska nog hinna samla mig innan det är dax för en massa jobb dagar igen.
Solen har varit med oss alla dagar också även om det kommit några skurar då och då.
Så var man 23 år då. äsch kommer säkert fortsätta säga 22 ett tag till, hahahaha

Ledig!

Sådär, då var det avklarat. 5 dagars ledighet framför mig, 4 första dagarna nu så är Lina och Dennis på besök, så trevligt!
Imorgon ska jag städa tills jag ska hämta dem klockan 4.
Ska sova nu! :) Godnatt

tänker ignorera regnet tills jag inte bryr mig längre...

dryga jävla väder. och så tråkigt på jobbet för inget folk kommer ner och äter i 11 plusgrader och regn direkt.

min kamera har kommit, så trevligt.

Jobb hela helgen, och då menar jag Hela helgen, kanske hinner städa lite för Dennis och Lina som kommer på måndag :)

Godnatt


go go

Hahah vilken kväll, har inte skrattat så här mycket på länge. Och dessutom på andras kostnad som de inte far illa över alls. Terassen med ett gäng som var lite ovanligt som rikard sa, lite weird men sjukt skönt.  Och som niklas sa, det är tråkigt att man ska jobba imorgon och att behöva åka hem...
Jobbade bara halvdag, det var tomt på serveringen så onödigt att stanna tänkte jag, dessutom har jag 4 jobb dagar framför mig.
Så i säng och hoppas på bra väder så man kan cykla till jobbet imorgon!
Godnatt

alla har en historia, ett förflutet och vissa av oss har en framtid

det är jobbigt att det inte tar slut, utan händer hela tiden. Ännu en ung människas liv har tagits. lilla rikard, bara 19år precis som min minsta lillasyster och som hon gått i samma klass som, jävligt jobbig unge och bil/motor tokig, bilar, moppar osv... han körde alltid för fort förbi oss... hans bil slog runt förra lördagen, läkarna kollade honom, men gjorde inte en ordentlig undersökning utan skickade hem han, 5 dagar senare dog han hemma av en inre blödning. varför? varför gör inte läkarna sitt jobb?!

jag går fortfarand omkring och tänker på andreas, framtiden och ett eget ställe just nu, jag vill verkligen ha ett eget ställe just nu... men som sagt rätt som det är så vill jag något annat igen, resa, jobba säsonger, plugga ?! jag vet inte mycket än fram till augusti just nu, lite upprörande ibland och stressar mig men samtidigt så är det frihet. Kluven.

6 dagars jobb framför mig...
Nu ska jag sova. Godnatt

tankar om allt

Trodde det lilla problemet vi hade på jobbet inte längre var ett problem tills jag precis fick ett samtal från en kollega...  mej rinner det av men verkar vara jobbigt för de andra, undra hur det här ska sluta, känns som att jag ska gå in emellan snart och se till att det inte blir större än vad det redan är.
Idag så vaknade jag vid 9 tiden och små sov fram till halv 11 ungefär, tvättat lite och plockat undan. Ska väl duscha och ta det lugnt, hade tänkt tränat en massa idag men blir nog bara några långa promenader. kommer bli så mycket cykling och spring de närmaste dagarna ändå. Lite smått att äta och en film, men tvätten ska hängas först.
Ladda för 6 jobbar dagar på rad.

Mycket tankar, inte den starkaste sidan av mig som finns idag, känner mig svag och lite nere. . . saknar andreas. alldeles för mycket.

jag jobbar och jag jobbar

det blir mycket av det hela hela tiden, idag och imorgon är jag ledig sedan kör jag 6 dagar PANG på och sedan kommer lina och dennis äntligen!

Helgen var kul, lite trubadur på jobbet såklart i fredags och hem direkt och upp för jobb på lördag dag.... cyklat som en galning i helgen! Igår så efter jag duschat och lagt vinet på kylning så åkte jag mot mora och förfest sedan Wasa(som var bra), fest hemma hos feffe där Nicke, mats ja c/o var. Men som sagt jag skulle ju till Martin så drog dit, kul att träffa andra grabbarna som jag nu för tiden inte ser allt för ofta. Vinet var gott, kallt och mycket mycket bra kväll på wasa med hanna och kvällen slutade hemma hos Mats. den historien är lång, ni vet somna halv 5. sov mellan mats och jacob... kaos, kul, massa skratt, helt helt galet! Vaknade och mats skulle jobb, jonas fick hämta, vi tog en Lång frukost - 2 timmar snackade vi men det var väldigt trevligt. niklas vaknade till liv, ut och gjorde massa, pizza, film - psyko och självklart får jag tvångstankar... Har inte nämt att jag varit bakis och så trött idag. Ut på turne igen och hit och dit, byta bandage på niklas, lyfta grävmaskiner, handlat mat/lagat mat, städat... ja vilken dag.  Imorgon blir det träning och bra mat....

Just nu saknar jag att inte ha ett eget hem, jag tycker det är jobbigt att inte kunna dra till en egen lägenhet och ja ta det lugnt liksom och göra som "jag" vill... fast det jag verkligen verkligen vill just nu är att sova! Godnatt - väldigt bra helg! :)

kort

uppe klockan halv 9
promenad med hunden
en Canon D450 inbeställt
gesundaberget var varmt idag, gick i bikini men ingen puls, det var för varmt för att orka få nå gjort... svettigt värre
tomteland snabbt
inhandlat en vinare till helgen
shopping med nicke
och gissa, schema byte = ledig imorgon med.
lagade en god middag

nu ska jag sova jag är trött :) det är faktiskt posetivit då kommer jag upp i tid imorgon med :)


RSS 2.0