söndag och snart sovdax

Helgen är över, den har varit ganska jätte trevlig.
Ok en he del tid i telefonen men jaja, endel träning, dock träningsfri idag för vi ska träna järnet hela veckan...
Blev kalas igår, jätte trevligt, jag körde men som vanligt så bryr jag mig faktiskt inte utan hade nog lika roligt som de flesta bara det att jag mådde bättre idag(dagen efter)
Hade gärna velat vara i Uppsala/Alunda denna helg men nej, tid, pengar... funkade bara inte :/ och nu när jag tänker efter så vet jag inte när jag kommer kunna åka dit - det känns inge bra alls. :(

Ska lägga mina ögon i en av kurslitteraturerna nu innan jag somnar...
en intressant vecka framför mig, praktik tisdag och onsdag, massa träning och praktiskt på schemat denna vecka!
Sedan ska jag till Gbg och Mackan nästa helg, TOPPEN kul!
OCH min cykel kommer imorgon . jippi!

Godnatt mina skatter

tar en liten paus

i pluggandet... skriver ner lite som händer här istället :)

Veckan bara sprang förbi, och vi har varit helt slut varje dag denna vecka efter skolan nästan, för det har verkligen varit hjärngymnastik på topp, massa föreläsningar och plugg, mycket man ska hänga med på. Ska läsa 2 kapitel i styrketräningsboken snart innan det blir middag.

Annars så har jag tränat en hel del, försökte vila igår, blev morgonträning och sedan bara en lång skön och inte snabb promenad på kvällen bara. Så idag så körde jag löpning, gym och sedan så körde vi 55minuter core pass som en av mina klasskamrater kör hemma på det gymmet hon jobbar på - jätte bra pass så blev väldigt mycket träning idag men ack så skönt!!!
Sedan så har jag haft massa utslag och skit sedan vi var på stranden/bastade/branden.... har ingen aning om vad som blivit fel men nu börjar jag verkligen riva sönder mig på nätterna och har lite konstiga "utslag" men bara på benen?? skit konstigt... så nu idag efter träningen så har jag tvättat ALLT, sängkläder, handdukar, kläder... ja allt!
Hoppas det försvinner...

Som sagt ska snart om ca 20 minuter dra mig till matsalen och middag sedan ska det hängas tvätt men SEN drar vi in till Falkenberg och ska handla för i helgen, GODIS vi har bestämt att vi har fredagsGodis dag, hahaha, men det är bra när man gör lika allihopa! :) Sedan blir det soff läge med te och godis och Sagan om Ringen ikväll... imorgon ska vi och bada på badhuset, får se hur jag gör om jag fortfarande har utslag sen senare på kvällen ska vi  ha kräftskiva.

Sedan så har jag kram-problem-hemlängtan verkligen, pratade med grabsen idag och helgsmys... men men, Live goes on. Ska bli skönt att komma hem om några helger och samla kramar hos alla.

Imorgon är det också Bengans begravning, usch.... han kommer fylla den där kyrkan till max, det kommer vara folk överallt, och en fin minnesfond startades direkt, som ska delas ut till en avgångselev vid innebandygymnasiet hemma i Mora - väldigt fint gjort. Han hade gillat det starkt. Men en tanke till er som ska på begravning, det är tufft men ge Mattias  ett värdigt cermoni och ett fint avsked.

klarar du inte straffet, gör inte brottet

Kanske dax att börja tänka så... även om det bara är småsaker och ja... men det kan ju sluta illa det med om man har otur.

Jag är en busunge.... men bus kan bli allvar fort.

Shit vad jag svamlar...

men det rör sig för mycket i huvudet ibland

Godnatt

Tisdag 25/8

Löningsdag, men var inte mycket att hurra för...

Och på schemat idag i skolan stod det OLYMPIAD 8,30-14.30 nej nej nej nej... sket totalt i den synd att de är på området bara. Iaf, jag gick upp som vanligt, morgonträning och frukost, sedan istället för att börja leka massa lekar så betala jag alla räkningar, tvättat, städat, planerat... ja massa tråkiga saker. Istället för att leka, men snälla jag är här för att plugga inte leka!!! jag är tråkig.

Tänkte jag skulle passa på nu att dra mig ut igen i löparspåret och gå förbi de andra gymmet eftersom det vanliga inte kommer kunna användas på 2 till 3 veckor, jävla bränder och saneringar :( tråkigt...  få in 2 timmars till träning idag. Så kan jag ta det lugnt resten av dagen och ikväll är det tacokväll med trubadur/music quiz i matsalen, sedan ska jag slänga mig i soffan och kolla på Miami Vice som går på tv ikväll, grym film!!!

Förhoppningsvis får jag min cykel imorgon, vill ut och cykla :)

ska inte klaga på att ingenting händer nere i halland iaf...

Fredagen så såg vi film med en varsin godispåse i handen :) true romance, bra film från 1993... rolig om inte annat, pang pang :D

Sedan lördag så blev det morgonträning, sedan åkte jag kalle och kajsa till Skrea strand i falkenberg, men det var för kallt så vi tog en tur in på willys och handlade sedan hemöver igen, vila ett tag och sedan in och körde ett stenhårt pass i gymmet. passade på att sätta igång bastun, så jag kalle och Diana bastade, himla skönt! Sedan så blev det häng i soffan i korriodren och trevliga människor som sprang omkring!!!
Idag vaknade jag av det bankade på dörren... en kalle som säger " det har brunnit i gymmet" - ÅH NEJ, direkt trodde ju jag att det var bastun, men jag VET Att vi stängde av den, men som tur i otur så vad det löparbandet som fattat eld, ingen aning om varför, elektriska prylar. Iaf så alla utrustning klarade sig men det blir sanering, så för jävligt ut där inne när jag va in.
TYPSIKT; var ska vi nu träna???
och mats sen då, ringer och frågar "vad har du nu ställt till med?". Ingenting, det var inte jag hahaha
Nej söndag och filmhäng i soffan, ska laga lite mat sen, träning har jag redan gjort.... powerwalk, tror jag tar en till lite senare vid 7 snåret.

Vilken helg... välkommen till halland. Bad, bränder, träning, kossor.... what's next?

första veckan klar

och då är det 17 st veckor kvar, haha...

Så nu känns det helt ok, saknar sommaren och alla hemma fortfarande, har varit en jäkligt bra sommar tycker jag! men snart kommer vi ju köra igång och då kan jag fokusera på det!

Idag så gick jag upp tidigt, tog en 45 minuters promenad innan frukost, himla skönt, men sen satte kroppen igång, blev jätte snurrig, illamående och salivet bara rann... ja, dålig blev jag. Vi hade lite info och brännboll bara på schemat idag, vilket var tur. Åt lunch, lite iaf... sedan vilade jag nån timme... var helt helt slut, försökte gå till gymmet men kalle en klasskompis stoppade mig, han tyckte jag såg helt sliten ut vilket var sant men ibland är viljan större än förståndet. Tog en lite uppfriskande promenad istället och sedan möttes vi upp för middag vi som var kvar på skolan, Himla god middag, räkor i currysås med ris! MUMS, inte ofta man får räkor i skolan, och det är ekologisk och närproducerat allt vi får och kockarna lagar himmelsk god mat här verkligen!!!
Sedan så tog vi 4 som bor kvar här en promenad till ICA och inhandlade godis och sedan blev det film :) Helt helt ok.

Imorgon har vi planerat att åka in till Falkenberg och ligga på stranden, bada :) bäst att suga i oss det sista av solen medans det finns någon.

Godnatt alla godingar.

Katrinebergs folkhögskola

Lika flummig som alla andra Folkhögskolor, och man vet ingenting, kommer kunna få schema 2 veckor framåt hela tiden bara...

Känner att dethär kommer kunna bli en LÅNGT inlägg... vi får se.

Börja med Tisdagen, jag var hemma, packade klart, trottsade regnet och tog en lång cykeltur, när jag kom hem så var jag helt blöt igenom kläderna och full i lera... raka vägen in i duschen. Sedan var jag och handlade så jag kunde laga god indonesisk kyckling, passade på att säga hejdå till Niklas, lagade mat och total matkoma, började sakna grabbarna så jag ringde mats som sov men men jag och han åkte till rikard och satt där hela kvällen, tiden bara sprang iväg. Och jag klängde och ville inte släppa taget verkligen. Separationsångest från att vara hemma och umgås med vänner.... och de gör inte det alltid så lätt för mig heller... godingarna.
Påvägen hem kikade jag in hos Oscar, Jonas och tim, lite mer kramkalas sedan hem och SOVA. Gick sådär, nervös och ja jag somnade nog aldrig riktigt, upp vid 04,30!!!! och ut med allt i bilen bara 2 grader varmt ute och iväg... gick bra, fort och helt smärtfritt, förutom hemlängtan då såklart... Mats ringde vid 9 tiden och kollade läget, och då ville jag bara vända om bilen verkligen... men åkte vidare ändå, ringde mackan när jag for genom Gbg, då kändes allt bra igen, han är liksom ganska nära mig och jag kan fly dit om jag skulle behöva - (frågan är just nu varför jag har så mycket hjärnspöken och vill hem egentligen) Han ska nog hem om 3 veckor så då kommer jag hemöver en helg :) På plats på skolan vid halv 12 tiden så var jag sen ?!?! tydligen så började vi 10 och inte 13 som det stod i det brevet jag fick... nått mail som inte nått fram till mig. Fick iaf nycklar till lyan som är helt ok, egen toa och ganska stort rum :) sedan lite intro, träffa klassen som också är ett gott gäng med olika bakrunder och ideer om framtida jobb och sådär, spännande.
Verkligen jätte trött och utmattad så tog jag en promenad med en klasskompis till ICA för att handla lite frukt sedan hem och tog det lugnt.... Moster Bettan ringe, tack för  det samtalet, behövdes, styrka :) sedan direkt i sängen... blev nästan 10 timmars sömn! Idag är jag verkligen utvilad.

Började dagen med frukost och för er som inte vet redan så ingår all mat här på skolan, 5 mål om dagen! och verkligen bra kvalite. Toppen! Sedan lite samling och info om regler, sedan första lektionen Branschkunskap, mjukstart! Sedan for vi in till Falkenberg med buss, vi fick ta en promenad ner till stora stranden i Falkenberg, fantastisk strand och jätte fint väder idag, vi lekte lekar, tävlingar, beachvollyboll, stafett, bada, käkade, hade trevligt. Så nu känns det bra, vi är ett trevlig gäng liksom. Kom tillbaks till skolan till 5, alltså middagstid, så har käkat nu och vilat lite, fått ordning! Internet på rummet hela terminen för 250kr, inte så dumt :)

OCH

Ringde och snacka med Mats, måste få göra det :) och jag nämde att jag verkligen ångrar att jag inte tog med cykeln! Han fixade det åt mig den karln, Mackans bror ska ner till Gbg i helgen och han har en stor bil så Han tar med den ner till mig, och Jenny en klasskompis kommer hämta upp den åt mig! Så på måndag kommer jag ha en cykel här :) är så glad!!! Toppen Toppen Toppen!

Imorgon är det kort dag, till 12 info och brännboll,, ja ni hör ju aktiviteter och lekar är det som gäller... Sedan ska jag utforska området i helgen, bra promenadsträckor och sådär.
Måndag blir det Gekås med några andra i klassen. Har lite saker att sysselsätta mig med.

Nu blir det träning!!!!

1 dag kvar

Idag var det träning, gjorde massa ärenden på stan sedan till Vansbro med Mats och Dp, besiktiga bilen som HÖR OCH HÄPNA bilen gick igenom, helt sjuk... sedan snurrar de av totalt... som vanligt. 50 minuter att åka dit och hmmm 2,5 hem. Vilken resa. Sedan bara gick kvällen... imorgon blir jag hemma. Tror jag, ska laga mums Indonesisk kyckling som jag inte gjort på hela sommaren... sedan lär jag säga bye bye till Oscar, kanske träffa jonas. Viktiga är att packa och tro om det kanske blir en cykeltur imorgon med. för tyvärr, skiter i cykeln den får stanna hemma... :(

jag är super snurrig, dax att sova!
Godnatt

nedräkning....

Smart drag av mig att börja packa imorse då, Har fan ingen aning om vad jag har packat ner, suck, lär börja om imorgon eller bara fylla på?! ja får se hur mycket mer jag hittar som ska ner först kanske... fylletant jag varit idag, noll koll.

Drog iaf in till Niklas och myste ner mig i soffan, fick lite smörgåstårta och lasange... och te och kaka på det. Gott... men vad bakis jag var. Sedan ville jag inte hem som vanligt och ringde linus som var i behov av sällskap och hjälp, åkte in på donken åt han och sedan ringde mats så vi drog oss till skuggan, ja och där satt vi till ungefär 11. hoppsan (igen)... men det är sååå mysigt att vara hemma med vänner, och jag tokfia ska iväg igen och fara - men bäst att passa på medans man kan :) ser framemot det också så det finns liksom inte! nerver...
imorgon ska jag träna innan det ska börja regna... cykel minst 3 mil. sedan packa då, var iaf duktig idag och tvättade upp allt jag hade som skulle tvättas. borde inte vara så svårt att få ihop det där. Och jag insåg idag att om 10 veckor när det är lov så måste jag ta med allt hem den vecka?! just det! - ska inte ta med något onödigt alls!
Ja sedan bär det nog av en tur till Vansbro, sällskap åt herrn som ska besiktiga vrålåket. men det märks... har ju som sagt lite att göra
sedan började jag och niklas prata ut i resa igen, haha, det är så roligt, vill verkligen iväg. Önska vi visste lite mer hur det ser ut framöver men varken jag eller han vet om jobb och "pip" blir av.

Dax att vara i säng. Ska upp när alarmet går av imorgon!

God natt skatter, änglar och mina guldkorn

Kräftkalas kräftkalas vi höjer våra glas!!!

Ja, Oscar fyllde år igår och det var Venjan Karnevalen... jag var lite sen ut men det var ju tur för grabbarna var sena de med! Vi drog såfort de kom tillbaka och sedan mötte vi upp ekipaget med badtunna på släpet, jag satt i bilen fram, vad alla kollade, ville gå igenom golvet där ett tag...
sedan bar det av till stugan och kalaset började... Trevlig kväll. 2 som svinade annars var det lugnt och självklart var en av de aspackade som inte kan bete sig jonas - slår sällan fel. haha
Blev kvar i stugan hela kvällen och det var vi helt nöjda med :)
Idag mår jag ju inte så himla bra direkt. Ska snart in till Mora och umgås med Niklas... får se vad som händer.
Har börjat packa... tvättar, fixar...

Mamma håller på att koka kött, det stinker i hela huset. Nu drar jag!

Börjar bli riktigt nervös för Falkenberg och flytten.

why do you push me away?

Lite lite mycket just nu, och jag vill göra allt! ALLT och det krockar eller blir inte av eller allt samtidigt?!?! kaos

Jag vill finnas där för mina vänner som sörjer Mattias - Vila i Frid du vackra människa.. vill inte lämna
Jag åker till Falkenberg och göra utbildningen på tisdag
Jag vill veta om jag får jobbet på SATS i vinter
Jag och Niklas hålller på att planera en LÅNG resa till Sydamerika för att gå inkaleden, amazonas, Rio, Chile, Argentina.. ja typ 2-3 månaders resa !
Sandras födelsedagskalas senare i augusti
Vill till Gävle och hjälpa Lina och Henke flytta
Hjälpa hanna med flytten tillbaka till Mora
Umgås med jonas som jag nästa in hunnit i sommar
träna, men min kropp börja säga ifrån, tränar lite mycket på slutet och kroppen börja klaga.
Umgås med grabbarna här hemma, som jag kommer sakna dom.
Helgen vill jag festa med alla, och de ska vara nyktra?! typiskt, Tomteland fest imorgon som jag ska till iaf.
Niklas åker till stugan och myser med lillebror imorgon och jag ska inte med.... Gesundaberget med mamma imorgon. Kanske får lite inspiration att laga mat imorgon och kanske packa som jag verkligen borde börja med!!! Fast hela måndag tisdag har jag ju på mig, borde slappna av.

CSN behöver tydligen nå mer papper av mig, så det TAR tid att få igång detdär. TYPISKT! pengar behövs NU!
3 veckors handläggning. piss....

Jag tänker på allt hela tiden, vad jag vill, om jag prioriterar rätt, om jag är för feg, om jag är en bra människa, om jag borde göra något annorlunda, tänk om jag inte klarar av PT utbildningen?!... försöker så gott jag kan men ibland tvivlar jag på om jag gör rätt...

Idag har jag faktiskt, tagit fram 2 väskor att packa i till falkenberg. tränat -3 mil på cykel, gick fort fort fort... duschat, lagat mat, mora och lämnat jobb nycklar, tagit kopior, handlat present med nicke, handlat mat till nicke, käkat, skjutit in bössan, fikat på Kung Gösta, suttit och planerat Sydamerika resan... fastnat vid datorn bokstavligen, tror jag suttit här i 2 timmar nu.... och så dethär långa inlägget.

Inte konstigt att jag sova så mycket nu för tiden

Får jag önska en enda sak, så önskar jag att alla människor fick leva ett långt liv, inga sjukdomar, inga olyckor...

Så många änglar det måste finnas nu....

monster



Många tankar går fortfarande till bengan med familj och vänner... en vänskapmatch mellan GS och Karlstad ska hållas på lördag, alla spelare iförda sorgband och en tyst minut för stjärnan... helt sjukt facebook gruppen har över 1500 medlemmar nu, sorligt att de alltid tar våra vackraste änglar först. Sorgen är stor i Mora och Karlstad.

Ska snart dra mig ut på en lite längre cykeltur, 3-4 mil något blir det :) skönt.
sedan ska jag in till niklas, ska handla lite. sedan antar jag att kvällen avslutas hos mats. blivit så de flesta kvällar denna sommar. Snart dax att börja få iordning allt för flytten - börjat planera och tvätta och ordna.

Om en vecka...

om en vecka sitter jag i bilen vid denhär tiden påväg ner till Falkenberg, säkert super nervös!!!

Igår så bara gick dagen, jag var ledsen, det var tungt hela dagen nästan... jag tog en promenad och satt mest vid datorn, sedan var det dax att dra sig mot mora, så duschade och gjorde mig iordning och drog till familjen Svensson och vi eller Niklas lagade mat, jag var mest smakråd och ivägen, haha... rödcurry kyckling, ris och vårrullar gjorde vi. Jag gjorde mina första vårrullar, det var inte så svårt :) Sedan käkade vi och jag var för nedstämd kände jag för att stanna kvar med Jonas alla vänner och fira honom så ringde mats... niklas skulle ut på annat bus nämligen. Jag fick vänta ett tag sedan kom mats, jakob och sofie. sofie drog direkt men vi satt ner oss i soffan och kollade film, The Boondock saints, grym film... helt störd!!! Och deras sällskap var allt jag behövde för att skratta, må bra och vända den dagen. Så jag sov himla gott inatt och vaknade lugn och utvilad...

Har precis ätit frukost, ska låta den landa sedan ut på en träningsrunda.... sedan ska jag nog in till Mora, fixa med lite saker och hälsa på Erik och Elianas nya valp "häxa" helt klockrent namn. Kanske en promenad med Nicke eller hälsa på Hanna... ja får se.

Bilen blev helt ok också, visst ser lite halv konstigt ut på jätte nära håll men det blev skillnad, ser finare ut än innan :)

tårarna bara rinner

vaknade halv 9 idag, hemsk natt.... Man påminns ju, jobbigt att se vänner i samma situation som man själv var i för ca 1,5 år sedan. Jag känner verkligen med Mattias, hans familj och alla vänner. Facebook är helt överfullt med människor som saknar, minns och hyllar Mattias. Det är så orättvist och hemskt. MInnesstund i ryssahallen igår för Mattias, många som är väldigt berörda... det jag minns av Mattias är innebandyn, grym spelare, alltid glad och ett roligt toalettbesök på wasastugan för många år sedan.
Vila i Frid Mattias, antar du är med din pappa och någonstans så känns det lite som en tröst.
Kommer bli en lite tung dag, men man håller huvudet högt och samtidigt tillåter sig att vara ledsen och finnas där för mina vänner som är ledsna...

citerar mattias " Lev NU LEV I NUET. DET FINNS INGEN DÅTID ELLER FRAMTID, LEV NU, LEV I NUET OCH NJUT AV DET, TÄNK INTE SÅ MYCKET. DET E NU VI LEVER "



Nu ska jag ta en promenad och rensa tankarna.

Alla vi som saknar dig, som älskar dig, som aldrig glömmer dig

det tar aldrig slut...

Vila i Frid Mattias Bengtsson. Jäkla kille, sånn lirare.
Kände honom inte... vet vem han är och det jag visste var bara bra.
Det är orättvist.
Önskar jag kunde ta bort sorgen i mina vänners hjärtan just nu, vad gör man?! maktlös.

Mina tankar går till Bengan och hans familj och vänner.

http://www.nwt.se/karlstad/article567261.ece

http://www.innebandy.se/templates/IDA/Player.aspx?ID=8811&PlayerID=830453


Someday, some place, sometime, I will.

Ja det är 9 dagar kvar tills jag ska vara på plats i Falkenberg och plugga igen i 4 månader... kommer gå fort. Ser framemot det och längtar, men å andra sidan har jag kommit in i att jobba igen också, vännerna.. ja seperationsångest!

Idag mår jag inge vidare... personalfest igår!!! den var väldigt trevlig, mycket bus och lite mycket dricka för många. Jag höll mig som vanligt :) men jag är ändå bakis idag.

Lugn dag, gått igenom lite saker, tvättar, ska hämta min cykel och sedan min bil också tydligen ikväll för den är klar. Så nu är min bil fin igen!!!


I need you
...


tråkigt att blogga

Sommaren är verkligen lågsäsong av bloggning iaf.

vad ska jag säga?!

jag har en bra sommar, jag umgås med mina vänner, solar.. idag är jag tom röd. Helgerna är man uppe för länge som vanligt, att man aldrig lär sig någon gång. och sedan så jobbas det ganska jätte mycket.
skolan börjar den 19 augusti och börjar bli nervös... separationsångest.
Varit till Sälen och vänt och fått plus poäng hos sats chefen i sthlm hoppas jag.
helgen kommer bli kaos, kommer inte få sova någonting nästan.... kräftkalas, fest som vanligt och jag kan inte säga nej OCH sedan avslutning och personalfest på söndag som säkerligen kommer spåra ur.
sedan har jag en veckas "ledigt" att packa, fixa, fira Jonas som fyller 20år. Eh, ja jag vet inte, sullar bort dagarna ibland, men det är så himla trevligt att bara umgås med vänner hela dagarna. Guld värda.

Och jag tänker massa, promenaderna så är det min tid varje dag att lägga ett gott ord till Adde. han saknas, tro om jag någonsin kommer fatta. I hjärtat är det fortfarande så tomt... någonting försvann med honom.... Jag saknar honom



RSS 2.0