when the drugs don't work no more you get high on life

Åh vad jag diggar den här låten!!!
Sedan så vill jag bara säga att jag är så dum... haha... oroar mig för inget och missförstår och så blev allt fel - tur att man kan skratta åt det iaf :)
Sedan Filip på frukosten idag - Om blattar hade läst upp nyheterna har jag nog kollat mycket oftar. Tänk vad kul de hade varit "chaba läget asså idag ba så jävla galet väder shit mään de ba öser ner ni vet, hela gotland kommer sjunka. eeeee vänta, tillbaka, va ståre? äh shit ja kör ba, de va nå terror shit igen i typ afrika tror ja aaa neråt iaf, massa döda åå ingen fatta nån ting. äh vädret nu take care.... " HAHAHAHAHA

Jag är frisk!!!

Fysiskt iaf, huvudet kan vi ju diskutera!
En cykeltur, ja tack!
Sedan måste jag börja med fördjupningsarbetet!
Disiplinen måste tas fram senare idag! Funkade inte igår men äsch provet gick kalas ändå :P tror jag

dag 39, söndag

Snart inne på v 40 och det betyder att det är 12 veckor skola kvar, 3 veckor till Lovet och 2 veckor tills andreas träd ska planeras... och nästa helg ska vi till Halmstad på shopping, söndagar vill man alltid att tiden ska gå hemskt mycket fortare.
Jag vaknade "frisk" idag, men lite utpumpad, trött i knoppen, men febern var och är borta, tror jag, hade varit skönt att ha en termometer så man kan kolla säkert.
Klockan 3 ska jag massera Jenny och vid halv 5 snåret ska jag och Catrin köra crossfit pass, kanske inte så smart men jag ska inte bestämma mig ännu, tar det när jag är i hallen och ser hur jag mår. Den här detoxen tar kål på mig, hur mycket skit kan man ha i kroppen?!!
Har en ganska ok vecka framför mig, måndag, torsdag och fredag är det träning på skoltid, så ska återhämta mig iaf på onsdag. Måste börja ha en återhämtningsdag mitt i veckan också, räcker inte med en dag på helgen. Sedan lite anatomitest och måste MÅSTE sätta igång med förbjupningsarbetet, shit 5 oktboer ska det vara klart... kommer få sitta med det nästa helg. Och säkerligen kommer det komma mer uppgifter under denna vecka och vi ska börja med att ha "prov klienter" nu...
Ska sätta mig och fortsätta läsa muskler nu, tur att inget man läser är nytt iaf :) ska bara få det att fastna igen...
känner på mig att det är något annat som är fel också... men vågar inte fråga för då är jag bara drygt kvinnofolk :/

sjukling

och jag som aldrig är sjuk :(
men igår så bara steg temperaturen i mitt huvud, och slutade med att jag somna strax efter klockan 9 skulle jag tro.
Ingen fest och ingen rolig kväll... vaknade inte direkt bättre idag heller men har sovit massa- sov mellan 12-16, ätit lite, kurerat mig och ska snart hoppa in i duschen och sedan få i mig lite mer mat, eller inte mat men näring iaf.
Ikväll drar tjejerna ut och äter på restaurang men hur bra sällskap är jag liksom?! nja blir kvar på mitt rum - känns skönt att jag har eget badrum och slippa gå bort i korridoren med min super knepiga mage, rent ut sagt kaos i den.
duscha och äta, kanske borde prova och ta en ipren, men risken finns att jag inte klarar av det. Kanske vänta tills ikväll innan man somnar istället...
Kul helg dethär blev då, men men... Nästa blir bättre :)

25 september

Denna vecka sprang förbi den med.
Massa träning, som vanligt, men den här veckan var verkligen på gränsen till att inte vara bra alls...
igår maxade vi i tester igen och mitt knä vek sig inåt, inte bra alls. Så idag var det bara att vila... är inte helt kry i kroppen så kunde inte maxa på hela veckan faktiskt... vi har tränat MASSA och HÅRT hela veckan!!!
jäkla utresning, detoxar igen... kände att det behövdes och det märks nu. Bara 2 veckor kvar av det sedan är jag "ren" igen.
Sedan i tisdags fick jag ett vykort av mina vänner...
Sorken, Dp, Skuggan och Nicke hade kokat ihop ett fint kort... helt sjukt vad dom gör för att underhålla mig men samtidigt jävlas såklart. Men de vet att jag längtar hem så trevligt att de tänker på mig.
Vet inte om jag ska bjuda på kortets sjuka humor här faktiskt. .. endel av er kommer få se det :))
Nu är det helg, ska plugga ganska mycket... just nu är tjejerna och simmar, sedan ska vi handla lite, få se om jag får de att åka förbi Kajsas jobb och springa på Gekås en snabbis. Ikväll är det fest - stekar tema (oh nej) massa teaterfolk och filmfolk samt idrottare som gör narr av stekarna, kan bli intressant haha ska leka paparazzi.
Igår så stack vi på bio förresten, eftersom vi redan har ett späckfullt schema så kändes det som att vi skulle utmana ödet och trycka in lite mer saker, Flickan som lekte med elden - bra svenska film... ettan var lite vassare men blir kul att se 3an som kommer redan i november!!!
Nu ska jag spring in i  skolan och betala en till hyra, lämna in lite arbeten och sedan lära jag hamna framför datorn igen säkerligen.
TREVLIG HELG ALLA!

MacBook Pro 13"

Oh yes!!! jag har en :) så himla gött att ha en riktig dator... pc kan dra åt skogen, muhahahaha
Dagen bestod i skola, körde crossfit idag, himla gött, bra bra träning!
Kom precis in från en promenad ska ta och slänga mig i soffan och äta lite.
Mår bra, jag är glad :) hoppas alla mina nära och kära också gör det

joshua radin

överladdat med J.R så fina låtar


Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken

Skit söndag, vaknade på konstigt humör... jävla berg och dalbana, inte konstigt att killar tröttnar på tjejer och vårat humör. Sov ut ordentligt inatt, somna vid 11 tiden och vaknade strax efter 9. Och nej jag känner mig inte trött och sliten, utan verkligen utvilad... men något är fel - känslor. Vad händer nu?!
Känslig är jag också, tar åt mig av ord som jag borde fatta att det är inget att ta åt sig av... ska nog hålla mig undan från människor idag, något kommer gå galet.
Tänker mig tillbaka till Norge - ett årsdagen... när jag klädde mig jätte varmt, gick upp på berget, la mig i en snöhög och tittade rakt upp i himlen, låg där tills solen började gå ner ... vad jag vet så hade jag inga tankar... typ som nu, jag bara saknar, en känsla jag inte kan beskriva. Och stannar jag upp och tänker är det bara tomt i huvudet... "jag vet inte" är nog ett svar på alla frågor idag...
Satt mig och försökte plugga... ingen ide, ringde ett samtal som jag trodde skulle få mig på andra tankar men jag sjönk bara ännu längre. - Jag ska vara tyst innan jag gör det värre, avslutade samtalet.
Som vanligt känns det bättre efter jag skrivit av mig, tänker nog ta en promenad idag ändå fast jag verkligen inte ska. Men solen är framme och jag är nere... är det en sak jag vet som hjälper förutom vänner så är det lite motion.
Dax att vända denna dag.

Jag saknar en vän, jag hoppas att du har det bra, att du är stolt över ditt liv, att du förstår hur mycket vi fortfarande tänker på dig och har en viktig plats hos oss. Vi kanske inte pratar om dig lika mycket längre, vi kanske inte gråter eller visar våra känslor lika mycket längre. Men du är en del av oss, mitt liv, mitt förflutna och jag tar med mig dig i framtiden...

"Nu sitter jag här, och ser solen sakta gå ner, ner där himlen möter hav. Jag tänker tillbaka på alla de stunder vi upplevt ihop, du och jag.

Och om tiden gick att vrida tillbaka, till den dagen jag träffade dig, så skulle jag inte vilja ändra på något

All tid tillsammans har för mig och fortfarande är en värdefull gåva

Vi har varit med om mycket tillsammans, du och jag.

Vi har fått uppleva stor glädje och tyvärr tung sorg, genom våran vandring

Det jag vill säga till dig, min vän, är att jag vill tacka dig…. för att min tid med dig har varit fantastiskt.

Tack för att du gjort mitt liv helt komplett.

Jag lovar dig att för dagen som var igår och för dagen som gryr idag, så ska jag fortsätta att vårda, respektera och beskydda dig...

Så min vän, jag vet inte vad morgondagen bär av, men det jag kan lova dig, här och nu, är att jag kommer att älska dig…
så länge som solen möter hav"


Someone to face the day with, Make it through all the rest with, Someone I'll always laugh with, Even at my worst I'm best with you

Dagens horoskop
"Du bearbetar känslor och tankar för dig själv. När någon sårar dig sluter du dig som en mussla, och ingen förstår vad som pågår inom dig." - inga kommentarer säger jag bara

Jaha så var det fredag igen, veckan sprang förbi, massa i skolan och lite uppgifter hit och dit, har lite att jobba med över helgen. Blir kvar i Falkenberg och ska ta det himla lugnt... ganska skönt på ett sätt.
Bilen, JUST DET BILEN, den lever haha... jag var till Falkenberg idag och bilen startade, köpte ett nytt batteri och grabbarna i verkstaden bytte den så snällt åt mig och sa även att batteriet jag hade var väldig väldigt dåligt. Tack och bock, sedan fyllde jag på olja också OCH sen var pärlan jätte glad :)

Idag har vi varit till Varberg med skolan, lite studiebesök och körde ett spinningpass activio som jag inte kört förut, man har ett pulsband på sig samtidigt som man kör och det var väldigt smart!

Sedan ringde Hampe i veckan, han hade varit upp till Sälen och gjort klart med jobbet i Experium - självklart fick han jobbet :) och fick även reda på att kontraktet med SATS är klart, det kommer bli SATS och sedan skulle de åka upp i början av nästa vecka för att mer kolla vilka nya maskiner och utrustning som behövs, SAMT så ska det bli en cykelsal med ca 10 cyklar - JIPPI! Åh vill ha jobbet, borde få något slags svar i början på oktober.

Nästa vecka är det MASSA tester och skit på schemat, suck, coopers test - piptest ja löpning med andra ord - FY FAN hahaha... jag kommer vara så frustrerad.
Har tvätt tid snart... sedan ska jag ta ryggläge resten av kvällen framför tvn.
TREVLIG HELG ALLA!

Brand new day



Vet inte var jag ska börja...
Torsdag efter skolan åkte jag till Mackan i Gbg, sov där och kunde knappt sova... jag längtade så hem till alla.
Fredag morgon packa vi in oss i bilen och hade en trevlig och rolig bilfärd upp genom skogarna på 45an. Stoppade i Mellerud för lite jobb och jag sprang på "stan" med penisonärerna medans Mackan gjorde service...
väl hemma var ingen i min familj hemma, syster dök upp och jag packade ihop lite för att åka med Mackan till Krångdalen och överaska grabbarna :)
Påväg in så åkte vi till Feffe, lite folk där och Nicke picke var glad att se mig, kramas och snacka lite där.
sedan ut mot Krångdalen, åkte fel.. suck... väl där så var Mats och Daniel, kram kalas och glada grabbar som kom åkandes i en gul trampbåt med motor på över sjön. Massa bus och massa mys... och en natt som skrämde mig men tack och lov blev ingen skadad...
Runt 7 på morgonen drog jag mats och dp ut på sjön och fiska, vi grilla korv och satt och njöt av en väldigt fin morgon :)
Mat och powernap på det sedan var det dax för mig att ta mig hemöver kände jag, umgås med min familj. Så gjorde det, tänkte åka tillbaka på kvällen sen men jag orkade inte... var så trött och det var Super att få sova ut i MIN säng hemma i Vika.
Söndagen så blev det morgonträning, sedan frukost på det och sedan körde jag ett pass powerplate - skönt som satan! Åkte till Jonas och kollade lite tv och snacka sedan lite mat med mats och dp... sedan film och mys resten av kvällen... alltid lika jobbigt att åka ifrån en trygg famn, speciellt när han inte släpper...
Måndagen var jag trött men det var att stiga upp och ta sig in till Niklas och sedan mot SÄLEN :) mitt favorit sälen och en intervju för Skidåkarna som nu kommer heta Skishop! vi pratade om allt förutom det vi skulle, kändes jätte bra, plus att jag fick veta saker som SATS så kändes bra att bli uppdaterad på den fronten - jag går omkring och har det lite över mig hela tiden! Efter det hem, köpte lite färdgodis och packade ihop mig hemma och in till tåget - nästan 7 timmar på ett tåg.. måste säga att det gick bra, sov igen några timmar och läste resten av tiden.
I Gbg så tog jag en järnhäst till Mackan, jag beställde en ny dator Skit kul! Äntligen en mac till mig!!! och sedan skulle jag åka mot Falkenberg - TROR NI BILEN STARTADE??? NEJ! och halv 11 på kvällen, inget att göra än att gå in och sova hos Mackan. suck och skit... klockan 7 var jag uppe imorse och försökte start men det gick inte... en snäll man på parkeringen hjälpte mig så den gick igång. tack tack tack... kom lite sent till skolan och en väldigt sliten tjej har jag varit idag. Plus att jag saknar den där trygga famnen och mitt trygga hem i Mora... men ja, det känns som att det kommer gå bra ändå, vill ju vara här på ett sätt också och skolan är bra, haft bra lektioner idag och börjar känna att man kommer någonstans med både sin egen träning och inblick i yrket PT. :)

Har cyklat efter skolan och tagit en LÅNG varm dusch... hoppas min otur har runnit av mig nu. Trasig dator och Bil. det räcker så tycker jag!
Nu ska jag snart gå och plugga lite, har några saker att göra tills imorgon.
Sedan blir det tv kväll hos Kajsa :)

You haven´t lived until you find something to die for

Hjärnkrig!

Jag vill inte åka tillbaka till Falkenberg, men jag vill gå PT utbildningen.
Jag vill inte åka ifrån Mora och alla... jag saknar de hela tiden då
Jag vill till Uppsala, det finns ingen tid.
Jag vill bara att det ska bli december så skolan är klar och säsongen i sälen drar igång.

nu vill jag bara mysa ner mig i soffan och kramas och vara trygg så det ska jag ta och göra


jaha...

Blir inte mycket bloggande från halland för min del!
Har verkligen fullt upp...
en vanlig dag ser typ ut så här

morgon träning
frukost,
skola 8.30-16
träning
äta
plugga/umgås
idag är det fotboll som gäller, plus att det är "visafton" i skolan... OCH snart kommer jenny så jag ska massera henne... har en kille som vill ha massage 1 gång i veckan= Extra cash, inte så dumt! Sedan så verkar det blir mera massage, har 3 denna vecka, det blir lite extra pengar och det är välkommet!

förra helgen var jag hos mackan i Gbg... trevligt, umgås, träningsfri helg och vila upp sig, precis vad jag behövde. För det blir Väldigt mycket träning, 2-5 h om dagen... Hoppsan kerstin!

imorgon efter skolan åker jag till Gbg, ska sova där för på fredag morgon åker vi norröver :)  Jippi... grabbarna hemma vet ingenting och tror inte de läser min blogg så förhoppningsvis har jag inte försagt mig nu :)
Ska bli så skönt att komma hem! Även om jag verkligen kommit in i dethär nu och vill vara kvar.

Nu blir det massage!!!

och självklart ska Sverige spöa Malta ikväll! Yeah match...

RSS 2.0