Äntligen fredag!

Woho, första inlägget från mobilen. Det tar sig. Precis ätit mitt egna recept på "nyttig" gröt ;) 3ägg, 1dl kli (jag tar kruskakli, lite kolhydrater) 2-2,5dl vatten beroende på vilken konsistens man vill ha. Koka upp kli med vatten och sedan rör ner ett ägg i taget! Idag hade jag 1/3 svenskt äpple och massa kanel :) så gottigott gott :)

Lite jobb kvar idag innan det är helg, 2pt timmar sedan afterski på Wärsan och en till Pt ikväll, kommer vara klar kl 19! Och då är det meningen att jag ska orka mitt egna snatch/Backsquat pass.... Får se hur det går. Annars tar jag det imorgon efter afterskin. Vilken månad detta blev, inställ igen var att jobba mycket men trodde ej detta skulle gå... 91hPT 78h event och ytterligare 25h+ på sats! Ca 195h i mars woho!
Kommer ej slå detta i april men nästan, känns som semestern i maj/juni inte behöver vara alltför snål ;)

Imorgon skulle syster Nilla kommit men vet ej hur hon planerar, trodde det redan var bestämt sedan länge men icke då! Tur mamma kommer förbi några timmar på lördag iaf, Hampus kommer jobba hela hela helgen, stora finalen i bowling på söndag och hade varit ta om jag haft min andra klänning här uppe! (ringa mamma direkt!!!)
Nej back to work.
Börja dagen men att knappt komma ut sängen och påväg till jobbet hitta jag en tia (lycko guldpeng) tänkte jag såklart och helt plötsligt bestämde jag mig för att detta ska bli en bra dag :)
So far so good, tjingeling :)


från en trött tjej hemma i soffan på en söndag, bestämt söndag 18mars 2012

Ja, det är ju ingen vidare uppdatering här från min sida... mycket gör man genom mobilen eller så är det FACEBOOK som håller koll på saker och ting. Den här bloggs syfte var ju dock till för att jag skulle skriva av mig när jag kände för det... så tar en sväng om här nu :)
OCH jag har tagit hem en app så kanske bli lite oftar nu iaf, speciellt bilder som alltid är nice och många ggr säger mer än 1000 ord.
Iaf, med soffan i knät, väskan för jobb imorgon packad så är jag sjuk omotiverad att jobba. Vet att det går över såfort jag kommer dit, men det är skönt hemma och det tar emot lite... det är skönt att det snart är över men ändå jobbigt att göra ett avslut på detta sätt.
SATS läggs ju ner... det ska bort, inte flyttas eller samarbeta utan BORT. No more SATS Sälen, tråkigt när man byggt upp något, bra och värdefullt.... men iaf går in i vecka 12 nästa vecka och v 17 är sista veckan vi har öppet. ALltså 6 veckors jobb kvar. Biter ihop och ska fanemej göra ett bra avslut på detta. Har satt migsjälv i skiten hela veckan som kommer men, det droppas väl av folk eftersom (som vanligt)
Iaf 26h PT bokat, ska stänga gymmet på onsdag och 15h event inbokat... så ska man hinna med mat/träning/sova där emellan... kan bli hysteriskt, sambon Hampus har också en KAOS vecka framför sig så han kommer inte äta varken lunch eller middag hemma på hela veckan! Det är inte ofta även om han jobbar som en galning.
allvarligt, orkar inte blogga... allt är bra. Jag känner mig nöjd och glad och äntligen känner jag mig frisk också.
... sängen kallar på mig, gäsp gäsp. Detta funkar ej, Godnatt. Hoppas jag kan hantera appen så blir det updates snart!

RSS 2.0