undra hur många människor det är som lever i förnekelse

När det gäller
Kärlek --- tror att de klara sig själva. är lyckliga själva...
Bra mat --- dom som TROR att dom äter rätt/nyttigt/bra/dietar... som inte förstår det här med själva produktions problematiken och all skit som stoppas i våran mat... tex kryddor, margarin, klar grillad kyckling, tacokrydda osv osv osv
Motion - jag mår bra ändå, jag är håller vikten ändå, jag behöver inte träna, eller de som gör 10 armhävningar o 10 situps varje kväll och tror dom gör "bättre än ingenting" det kan ställa till mer än göra någon nytta vill jag LOVA!
Bilar och hastighet - orkar knappt skriva något, finns regler, lagar, dom är till för att man ska känna sig säker i trafiken... tänk på andra någon jävla gång, "jag kan köra bil" Skitsnack!
Arbetesmoral - jag jobbar för jag behöver pengar och för att överleva (fattar inte, och dom stressas sönder och mår dåligt på köpet istället för att jobba med det som kanske egentligen borde för att må bra OCH göra någon nytta)
HAHA... ser ut som att jag är bitter på världen.
Men saken är den, jag jobbar... tro mig, är inte arbetsskygg direkt... =) Men jag jobbar med det jag vill, har kämpat ibland, har stupat, gråtit, klagat, haft ont. Men idag, mår jag bra, kärlek behöver vi alla... trivas med det man gör i livet, herregud 1/3 av dygnet spenderar man mer eller mindre på ett jobb varje dag. VARFÖR då göra något man inte tror på, något man inte tycker är roligt, där man känner att man gör något och utvecklas?
Fast jag är glad att folk jobbar som städare, i kassan på ica och kontor - SÅ slipper jag =)
Sen att leva själv utan kärlek? nej nej nej... och utan MÅL, uppleva saker.
....
En sak vet jag, jag tänker inte sitta om varje 20,30 eller 60 år och klaga å säga, jag önskar jag hade gjort ditt å datt.
....
Ehm, JA just det, Göteborgsvarvet med min bästa Hampus gjordes i lördags, jag slog honom MOHAHAHA JÄTTE VIKTIGT DETALJ, jag sprang på den magiska gränsen, under 2h. höll jämn o fin hastighet, inte en dålig tanke på hela loppet och klev över mållinjen 1.58.38 AWESOME.
Är inte helt återställd än men det tar upp till en vecka typ, å jag har inte direkt vilat denna vecka så kanske tar en vecka till :/ hoppsan... har så svårt att VILA alltså sitta still... för det är det man måste, promenad är inte ok.
Nu är jag i Sälen iaf, jobbar, bor hos Cicci å Joel. Jätte snällt av dom.
På lördag blev det bröllopjobbs dags igen, jätte skoj å bra betalt =)
SEN till det viktigaste, onsdag nästa vecka, då är det jag som sätter mig på tåget ner till Hampus i Vimmerby. Det blir ett milslopp med han sen Astrid Lindgrens Värld, resa över till Gotland och hälsa på Niklas i 6 dagar, fiska, mysa och Ha SEMESTER helt enkelt. Längtar så... =)
Nej dags för sängen snart. ciao

sol sälen planer

Sitter utanför Experium i solen och jobbar, åt min frukost samtidigt... vilodag idag.
Börjar bli nervös för lördagen... dags för Gbg varvet nu ju!!!!! tagga! dock så kunde jag inte ge bort min andra startplats till mackan utan jag är anmäld tills nästa års varv också, hahahaha så kan det gå =)
Idag så har jag 2 kunder till... ska fixa med lite andra saker, få in lite mer kunder tänkte jag.
Ska bara slita mig från solen och stolen jag sitter i hahaha
Så än så länge är detta planen.
Nu och imorgon jobb och träning/ridning i sälen.
Torsdag kväll till Mora och fredag åker jag med mamma och thim till Gbg, eller först kristinehamn och hämtar tessan sen släpper de av mig i Mariestad så jag får åka med hampus ner istället =)
Till mackan i Gbg, springa, äta god mat och mysa runt hela helgen!
Tillbaka till Dalarna, måndag blir nog massager och träna med min syster.
En hel vecka ska jag sedan vara i Sälen... galet, det är ju så tomt här uppe just nu. Man får njuta medans man kan är min inställning ;)
Sedan den 1juni åkter jag ner till Småland, till Vimmerby och hampus. Ska springa nå millopp på torsdagen och sedan fredag kväll åker vi till Gotland för en veckas semester hos bästa Niklas! Ska bli så himla skoj, jag längtar verkligen!!! SEN haha tillbaka till Vimmerby någon dag. sen bilar vi upp mot Dalarna. Senast lördag den 11juni ska jag vara hemma i Mora, för då fyller Feffe 30år och det är fest, piratfest!!! as skoj... sen sälen! Jobb jobb jobb jobb :) så långt vet jag,,, sen vet jag inte mycket. Men den 20 juni ställer vi iordning i tandådalen, sen bara KÖR VI!
NU ska jag ragga nya kunder och beställa bord till på lördag!
Hoppas alla mår bra :)

Jag glömde pannkakan!

För er som inte vet det redan så finns det vissa saker som jag är svag för...
SOM
Pannkaka, ugnspannkaka! mums... nu ligger det ju ett litet besvär i att jag är glutenkänslig och sen äter jag ganska strikt så vanliga-ohälsosamma pannkakor är inte på tal om! Då står jag hellre över...
men om man gör såhär :)
10 ägg
6dl mjölk
smält smör ca 40-50g
1dl kokos eller mandelmjöl
1dl fiberx
1dl kruskakli
1msk fiberhusk.
Häll inte i för stor form, den blir mycket godare och saftigare om den får vara 4-6cm hög!
200grader in i ugnen så har man hälsosam ugnspannkaka som smakar himmelskt gott :)
Dock så har smeten en förmåga att bara bli klar i kanterna på formen, så när du ser att den börjar stelna, ta en sked och rör runt några varv i hela formen så blir den jämn och fin :)
Vill man ha en pannkaka med fläsk i så blanda i det, en med ost och fläsk -HA i det, vill man ha en pannkaka med rivna morötter ha i det! Allt går nog skulle jag tippa på.
åååå det är så gott med pannkaka :)

Jora här är jag :)

Iam alive, lever massor och har inte prioriterat att skriva en rad här på länge.
Säsongen i Sälen är över... för alla nu... förutom oss som jobbar året runt då. Bara att inse att jag är en åretrunt säsongare, hahaha
Går ner i tid jätte mycket nu i maj men det är ok, det är skönt, det är verkligen helt ok. Får ju inge "semester" som alla andra förutom v 31 men en vecka springer ju bort snabbt så det räknas ju knappast.
Sitter hemma på "nya" i soffan, äter frulle... gott gott. Har varit och jobbat på gymet, min enda jobb timme idag, fast ska massera en kompis så lite mer ska jag allt göra idag. Annars är det lugna gatan :)
Är bara jag och Hampus som bor här nu... får se vart jag tar vägen fram tills att Tandådalen jobbet börjar.
Sen ska jag gå kostutbildningen??? eller ska jag vänta. hmm... tror jag väntar. Går i oktober/november och det passar mig bättre. Men ska ta och sätta mig in i Metabolic typing bättre just nu ändå känner jag! Har ju boken iaf hehe... och bättre ekonomi då. känner att de tusenlapparna kommer gå åt nu ändå.
Veckan ser ut som den gör. kommer köra farfar till falun för operation på onsdag... sen stannar jag i Mora. Träning och klättring på torsdagen och sedan mot en lång helg i Sthlm hos underbara jonas! Hur skoj som helst :)
Nej ska glo på tv.
Har inget intressant att skriva, livet rullar på och nöjd är jag :)

RSS 2.0