I knew there was something today

Stress, sprungit omkring som en tok, och tänkte hela tiden att det är något jag glömt, något som är idag???
Sedan slog det mig, JUST JA Tommy fyller 25 år idag, ops - bra vän jag är. Slog en pling och han blev lite förvånad att inte andra grabbarna hade redan pratat med mig, men jag får skylla mig själv som aldrig är hemma. Men iaf klockan 4 så är det kalas, ska fika och middag lite senare. Så helt plötsligt var dagen HELT FULLSPÄCKAD igen! Gör mig inget, mamma är ändå i Karlstad så dumt att sitta hemma, fast jag har ju alltid saker att göra.
Så ikväll blir med grabbarna. Det är lycka när man får vara med gamla goda vänner.

it's better to have loved and lost than never loved at all...

http://singelpappa.blogg.se

livet är så konstigt och varför gör... eller varför blir det så konstigt för många.
Har aldrig tyckt att jag varit utsatt direkt, utan ok, det har varit mycket tufft men ja, det är livets gång antar jag som ändå blivit van efter alla bortgångar och bråk och olika tradgedier... men som mamma sa "jessica har gått igenom lite för mycket de senaste åren" finns så många i min ålder som aldrig haft sorg... jag börjar bli expert snart, och min kropp har sagt ifrån i många år, stressmage sedan jag var 17år och på gränsen till utbränd. Varför då kan man undra.
Jag tänker alltid att det finns andra som har det värre... vilket det finns, men på andra sätt; finns så mycket olika sorger och tradgedier... nu menar jag inte bara Andreas bortgång utan de andra begravningarna jag varit på och de som jag aldrig åkte på för det blev för mycket. Alla sjukdomar och framförallt bråk som tär på en väldigt psykiskt.
Varför blir det så mycket för endel och lite för andra? vem är det som fördelar egentligen???

jag skulle inte skriva något mera idag tänkte jag, men så såg jag singelpappans blogg och kände att det jag tänkt på den senaste veckan ganska mycket kunde jag sätta ord på.
nu ska jag sova. God Natt

verklighet som inte är så verklig

 7 timmars bilresa, stannade inte förrän i Sälen för då var jag skapligt hungrig och ganska jätte trött dessutom.
Så nu sitter jag hemma hos päronen i Mora igen, ska sova i Min säng, vilket verkligen är underskattat och väldigt efterlängtat. Imorgon blir en fartfylld dag säkert, massa saker att fixa som vanligt, och massa tvätt.
Ska til hotellet och köra powerplate, saknat det vill jag lova och lång lång promenad med hunden som blev super glad när han såg mig, och tro mig jag var minst lika glad att se det där busiga trynet :)

Borta bra men hemma bäst. Godnatt
Jag vill dansa, tro om man ska gå ut imorgon?

Tro om alla ni andra också har konstiga tankar och vänder och vrider på alla små saker...  Vaknar upp rätt som det är för att man har återigen börjat dagdrömma om att man vaknat upp ur mardrömmen men inser att det var ingen dröm...
undra när jag ska sluta vänta på att du ska stå där framför mig igen eller ringa. vet att det inte kan hända egentligen, men jag drömmer mig bort gång på gång och endel av mig vill fortfarande inte att det ska vara sant. saknas


Otta 2009



hate will get you every time

Snart ska jag gå ner till min lägenhet... ska duscha packa ihop lite mera saker och sedan lägga mig och läsa.
Är ganska jätte trött efter en tidig uppstigning och med festen från igår i huvudet. ja lite bakis var jag

Jag vill hemåt nu, Sälen here I come. Känner mig nöjd och klar med Rondane och detta äventyr.
Hoppas ni kan komma och hälsa på mig, och Moster C annars tar jag mig en tur över till er i Idre :)

i ♥ you

one more day

imorgon vid ungefär den här tiden är jag påväg hem mot Sverige och Mora... ska bli skönt även fast jag haft en väldigt bra tid här på Rondane Spa. Igår så hade vi lite avskedsfest för mig, först 3rätters jätte gott ceasarsallad och sedan Paella och sista caramell banan med glass... enkelt men jag tycker det är så super gott!!!
Sedan gick vi ner till Pavel en polsk kille och festade loss lite. var väldigt trevligt.

veckan har varit så lugn, mest tränat och slappat i poolen eller bastun. ikväll ska jag packa ihop allt!

Har inte velat blogga de senaste dagarna, har varit så tomt i mina tankar och måndagen gick bra men kroppen tog stryk och jag var helt slut. men nu är jag tillbaka i min kropp och mina tankar igen, jobbigt när man viker av och ställer sig vid sidan av sigsjälv. självförsvars grej antar jag när saker gör för ont för att orka med.


ett år av saknad


face the reality

imorgon... årsdagen.
ett år av sorg, saknad och mycket tårar... men också skratt, vänliga ord, nya vänner och minnen ge mig ett leende.
Äntligen ska Mona få dikten som jag tänkt ge henne så länge... så tack Moster C för att du ordnar det.

Andreas fina du, du fattas mig, saknaden är stor dag som natt... tack för allt. älskar dig... vad mer kan jag säga?! det känns så himla tomt och inte en dag har passerat utan att tänka på dig.


leave the pain to yesterday

Allt är ok, jag är ledsen... det är jobbigt. men jag klarar mig
Inatt fick jag sova igen. tack för det men fick feber på köpet igen... förstår inte varför jag får sånna här feberdagar hela tiden.
Ikväll stundar det bröllop på hotellet, men mina tankar är inte här utan i Uppsala... hos Adde och alla.

Måndagen kommer snart, jag är lite rädd... ingen panik, men hjärtat vet och har påminnt mig att det kommer gör ont igen.

not even once

Det har gått bra hittills, tankarna finns där men jag har inte gråtit sedan nyårsafton, inte riktigt, nån tår har fallit men inte helt gråtandes... men jag precis som ni visste väl att det kommer, vet inte när men det kommer...
Man försöker vara stark, fokusera på saker här och nu, men STOP. Att själv inse att dethär kommer ta tid är lättare sagt än gjort. Vi alla, du - eller kanske du, alla ni som läser känner ju inte Andreas, och jag är fortfarande i processen. it sucks. allt det här suger och är bara jobbigt. Just nu skulle jag bara vill gå till graven, lägga mig där så han inte behöver vara ensam och gråta tills det tar slut igen...

Tidvis av Lars Winnerbäck... varje gång jag hör denna låt så ser jag Addes ansikte framför mig, hans valpögon som vill att man stannar inte åker... det var sista gången, den blicken glömmer jag nog aldrig. En puss och kram och han släppt inte taget....
Nu ska jag lyssa på låten, minnas och låter migsjälv få vara ledsen och låter tårarna falla igen - för det gör inget. allt är väl som det ska.. även fast allt verkar totalt fel... jag saknar dig

Tid har förlöpt dagar har gått....
 

sorry is like my second name

sådär frukost nr 2 avklarade de va gott. Jag tar en drink - frukost nr 1 innan löparturen/promenaden/cyklingen varje morgon, men sedan framåt 11 tiden då är behövs det påfyllning, och brödet här på hotellet och en stor kopp te sitter fint då.

Jag kan inte sova om kvällarna, igår var jag hemskt trött och det kändes som jag skulle somna vid matbordet. Blev bjuden av mina tyska kollegor på lax, men sedan när man väl krypit ner i sängen så Nej går inte att sova. Försöker att inte tänka för mycket men det är en tornado som drar fram innanför pannbenet på mig....
Ilandspromblemet avklarat! det blev inge socker på hela dagen, ingen marmelad på mackorna eller efterrätt eller torkad frukt som jag har tillgång till hela dagarna här, svårt att motstå men det gick bra, självdiciplinen är det inge fel på alls.:) men det är lätt för mig eftersom jag aldrig har socker i teet eller drick läsk,/juice överhuvudtaget... finns inte i min värld.


Jag ifrågasatt en tjej som tävlar fitness, Lina J hon som jag har länkat till om varför de äter Light av alla mjölkbaserade produkter fast samtidigt vill äta naturligt. Och det är för att slippa mjölkfettet som inte är hälsosamt.. så de äter light av alla mjölkprodukter så länge det inte finns tillsattsämen... hmm... det var en självklarhet för idrottare att välja bort mjölkfettet.
hmmm.... borde jag kanske börja göra drinkarna på minimölk ändå? det finns i ekologiskt och ja... hmm, jag blir förvirrad alla säger olika  Men fick jag välja så skulle jag börja äta sojabaserade produkter istället... för tror inte vi behöver mjölk, men det är himla gott :)

Nu börjar jag jobba! Idag ska vi lära den dryga terapeuten inpackning, önska mig lycka till!

based on a true story

Vet inte vad det är med mig, men jag kan inte sova om kvällarna, kanske för att jag går upp mycket senare än jag brukar.
Idag ska jag leka lärare eller ska göra det i 3 dagar. Liten utmaning!
NYC, bästa staden jag besökt, här finns allt... jag verkligen gillar Manhattan, alla dagar jag spenderat där, kanske ett 30tal i olika omgångar - var toppen!

Ibland känns det som livet går på manus och jag har ingen makt alls... Som man lever någon annans liv, för det har blivit mer komplicerat än någonsin. Det var lättare förr när man var liten och hade ingen aning om vad komma skall. Bästa att hoppa på tåget och bara go with the ride. Drama.

Ilandsproblem - sockerberoende och jag lider verkligen av det, speciellt här. Ska låta bli allt socker idag - ja jag säger då det. ILANDSPROBLEM

19 januari 2009

Känns så konstigt att skriva 2009, jag hann aldrig lära mig att skriva 2008 utan känns normalt att skriva 2007 tycker jag. Ja året 2008 var inget vanligt år - det är väl kanske inget år men ja, det har liksom satt sina spår och verkligen gått så fort. Hann inte alls med....

Jag är inte mer än människa idag heller och efter en jobbig natt så blev det träning, spinning - lång promenad i vinterlandskapet och bubbla, simmade och stretchade ut ordentligt. Allt för att hitta ny energi, vilket jag aldrig gör på soffan utan skön aktivitet och adrenalin och endorfin är det som gör susen! :)Så nu mår jag bra igen, vet inte vad jag lyckades med igår men stod säkert helt fel i slutet av dagen och ryggen gjorde sitt och hemskt hemskt ont hade jag när jag skulle sova.

Imorgon blir det start vid ca 12. Bra bra bra... träning oh yes.

Nu blir det tv och sedan sängen, eller en promenad till kanske.

true friendship is one soul that lives in two bodies

Ja, helgen är över och glad för det är jag, är så himla trött nu, skratta eller gråta stadiet igen och jag skrattar massor, skrattade mig igenom den sista behandlingen och hela kvällen... men nu är helgen över! tack
och jag vet inte mycket om morgondagen alls, jag ska sova och träna sen får vi se vad som bjuds på hotellet - städning skulle jag tro, suprice!

Även fast jag har massa att göra, och har inte ens tid att känna efter hur trött jag är så kan tankarna flyga iväg under en behandligen, hände i varje behandling idag... man står där och är fokuserad och så kommer dagdrömmarna och tankarna... sedan vaknar man upp och SHIT vad håller jag på med och var är jag och hur lång tid är det kvar??? det närmar sig för varje dag, hur ska dethär gå?!
Det finns en sak som aldrig utelämnas, känslan av att vi verkligen var ett - andreas orolighet att jag skulle försvinna, inte finnas där för han längre och jag lovade att aldrig Aldrig lämna. och det gör jag verkligen inte heller.
minns första gången du sa jag älskar dig och andra och tredje och.... Adde är bäst . älskade vännen min och snälla förstå... vän vänner, vi var vänner. Riktiga vänner är få och dessa står nära ens hjärta och utan dem är man inte hel - man låter dem aldrig gå,,,

over and out

Fredag igen och helgen är full med behandlingar!
Verkar som jag får gå på bröllop nästa fredag, kökschefen ska gifta sig. Och middagen och efterfesten kommer vara i hotellets lokaler, ingen kyrka dock för de ska göra löftena i tingshuset och sedan ha det "stora" bröllopet i ryssland, bruden är rysk nämligen. that's nice for a change.

syster hade den här på bloggen, så himla gulligt. Love Love - och ja vi älskar djur

off

Jag har gjort mitt för idag, och kommer vara ledig till imorgon eftermiddag... jag är sliten nu, inte varit ledig sedan jag kom hit och det är en tuff helg som kommmer, massa behandlingar.

Läste i aftonbladet, folk är helt knäppa nu för tiden, nån idiot som döpt sitt barn till Adolf Hitler!!!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4188106.ab

Ska försöka vila, sedan klä mig jätte varmt och hitta en plats i solen.

my heart

Vissa dagar är man inte mer än människa, andra dagar är man inte ens det.
Idag? ja en Konstig dag, jag hade en sånn där 2 personer dag igen... en som pratar med andra människor och en på insidan som pratar om helt andra saker, och jag lyssnar inte för 5 öre på vad någon säger...  men ingen märker något. Förutom receptionisten hon anade idag att något var fel och vågade fråga... jag sa att jag var trött och sliten men... det börjar närma sig. Vad ska jag ta mig till??
Låter kanske som panik just nu men jag är ganska lugn, jag är bara orolig. Och inte mest för mig själv, för att jag vet att jag klarar mig... men alla andra då?
Jag gjorde en "grupp" för 5 dagar sedan på Facebook, som heter Till minnet av Andreas "adde" Johansson,där alla kan gå med, tycker alla har rätt och det är för att hylla adde och bara för att känna gemenskap tror jag  - tror det är det man söker iaf. Likasinnade människor?! och på 5 dagar är det över 100 medlemmar...

nej jag är tom i huvudet, tom i orden och tom för den här dagen

one more

Förra inlägget som gjordes för några timmar sedan var inte speciellt bra kanske... jag är så inspirerande ibland att jag gör mig själv deprimerad, satan.
Men nu jävlar ska det skrivas lite tänkte jag. Sitter helt ensam i ett konferansrum på hotellet, det springer massa galna tjejer omkring på hotellet, drog/alkohol/sex missbrukar av alla de slag. Allvarligt, de skrämmer mig lite. De ser nästa halv döda ut ibland, stirriga, gråa i ansiktena och hemskt dålig hållning och klädsmak - ja ja jag vet det är sorligt och synd om dem. Var inte jag som stoppa knarket i munnen på dem!!!!  om sanningen ska fram så är jag lite rastlös och tycker himla mycket just nu och tänker alldeles för mycket... Idag har jag varit här 8 dagar, det betyder att det är 17 dagar kvar tills jag får åka hemöver och 13 dagar kvar till 26 januari... vad gör man på en årsdag? vad händer då? jag är rädd faktiskt, är den dagen som alla andra dagar? Endel säger att på årsdagar då är man tillbaka på ruta ett igen - och det är väldigt skrämmande, vet inte om jag klarar det. På något vis gör man väl det. superkrafter man har i sig - annars hade jag nog dött för länge sedan.
Jag tycker inte om att inte veta i förväg, fast ingen vet väl antar jag. Bara jag som vet i den stunden, den morgonen... vet precis hur jag vaknade förra året den 26 januari, först kl 8 av ett sms från min godaste vän katta - stod bara att hon tänker på mig, sedan vred jag mig i sängen innan jag gick in och väckte vännerna. Jag sov hemma hos ElinHelena i Karlstad eftersom vi skulle ut hela gänget till Gustav och fest, bada tunna och ha det mysigt. Skulle gå på stan med vänner först på dagen och handla mat med hem till Sunne, men jag ville av någon anledning gå själv, jag ville vara själv, något var fel, mycket mer fel än vad jag någonsin kunnat tänka mig. Sedan samtalet från Mange. Stod vid preem och tankade, slänge på telefonen sa att han har fel, ringde Adde - inget svar. Ringde Dennis och ha gav mig något slags hopp, eftersom han trodde Adde var på akuten och levde. Men egentligen så visst jag i mitt hjärta att det redan var för sent, vågade inte säga något till Dennis. Jag ringde alla, total panik - och av någon anledning så åkte jag till Willys (addes favorit mataffär) för jag skulle handla så var planen liksom... Men jag handlade inte alls det jag skulle utan allt som adde tycker om... som jag egentligen inte alls äter själv hemma. Vet inte varför man gör som man gör ibland men jag grät och gick omkring på willys och handlad massa saker för han, då blir det bra - sa hela tiden i mitt huvud du får som du vill bara allt blir bra... Men Ingenting blev bra, kaos, gråt, kommer ihåg när jag verkligen förstod sanningen även fast alla sa att det var sant så trodde jag inte på dem, men när Dennis sa att det var så, då gick det inte längre. I den hundradelen av sekund när jag förstod att Adde var borta, då dog någonting inom mig... och idag så är den delen fortfarande borta. Jag kan inte beskriva den här känslan och tomheten, men det är som att någon tagit bort en del av mig inuti - en smärta finns kvar.... den känner jag än idag. Den gör sig påmind varje dag nästan.
Om det finns nån Gud, och det finns poängsystem... bra och dålig poäng och fördelningen ska vara lika, som tex att vara sjuk på sin födelsedag som barn måste vara ganska många dåliga och att bli kär som tonåring och få den besvarad är bra poäng då måste jag ha ganska många bra poäng att inhämta just nu...
Idag finns det för mycket i huvudet, och jag saknar, jag saknar Andreas massa idag med. precis som igår och precis som de senaste 352 dagarna - jag hoppas det finns ett liv eller en himmel där vi ses igen.
nu orkar jag inte gråta mer, ta slut - godnatt
Ain't it just the way that life goes up and down; movin' way too fast or much too slow...

Diamonds

Behandling idag jag FICK scrub, inpackning med ansiktsmask och massage och ett kurbad. Tack och bock.
Mår fortfarande inte bra så behandlingen lär antingen göra det värre eller bättre. det märks imorgon.
Middagsdax.

Jag saknar mina diamanter hemma, borta, jag lite utspridda är dom.

sorry, blame it on me

Akon - han är bra

måndag 12 januari

Har ingen lust att skriva blogg...
allt går ok här i Norge, dagarna far förbi nu... tränar, jobbar, sover och tar det lugnt. Är febrig och väldigt trött - tyvärr.

vi har 41 st "special ungdomar" på hotellet... AA droger - you name it! KUL

bara en sak finns i tankarna just nu, det vrider sig runt och jag kan inte undkomma verkligheten.

no one knows what it's like

Alla bär vi våra masker för att inte blotta för mycket av våran sorg, det finns en rädsla - men styrkan ligger inte i att dölja och gömma undan. Om man inte får finnas fullt ut, hur ska man då kunna leva fullt?
Människor skrämmer mig ibland och mottagandet gör att man förlorar förtoende om mänskligheten -vem trodde att en varm hand mot min arm, ett vänligt ögonkast och ett mjukt ord kunde ändrat så mycket och kanske lindrat lite av smärtan eller sorgen? men så möts man alltför ofta av en mur av kyla och orden man ville bjuda på, delar av sig själv man ville skänka, rinner bort och man står som en våt fläck darrande och osynlig. ... det gör ont - och man känner sig väldigt liten.
 Jag saknar dig så min vän

tusen små bitar, min vän Leonard


Dessa 2 böcker av James Frey kan jag starkt rekommendera, de hör ihop läs båda!! Jag läste ut sista boken ikväll... jag grät mig igenom de sista 50 sidorna... smärtan och sorgen och längtan och allt han skriver om vet jag så väl hur den känns... och jag vet hur det är när man står där sen och bara MÅSTE göra "det", fast det verkar dumt, ingen förstår och alla säger emot - men man bara måste - det är sånt som gör att man tar sig igenom sorgen, att man kan sedan ta tag i det som man "Måste" sen... kommer ihåg folk som sa till mig "men jessica nu överdriver du eller nej sådär kan du inte göra eller tänker du verkligen klart nu?!" - men vad det än var så gjorde jag det och det var viktigt för mig att vara och göra dessa saker. Tänkt mycket på Andreas idag, endel dagar är sånna. och visst varje dag är tankarna hos honom, om allt som varit och vad som kanske skulle kunna ha varit. om tiden som varit sedan olyckan - man saknar honom så otroligt mycket.

stay with me



Det går bra här i Norge... lite längtan efter vänner - man är bortskämd med att ha så många Super bra nära vänner att det är otroligt! Saknar många... du som läser är säkert en av dem.
Är klar för dagen och sitter och väntar på middag - 3 rätters, först broccoli soppa sedan fisk med varmagrönsaker och paprika sås sedan hemmagjord äppelpaj :)
Resten av praktiken är HELT klart nu, SATS Sälen och bo hos Anders i byn. sedan Fjällspa (högis Sälen) och de fixar boende - förhoppningsvis på hotellet. Välkommen att komma och hälsa på i februari eller Mars - bara säg till!!! Kanske därför det ta emot lite här, har så mycket kul att se framemot i Sälen.
Tog en tur på skidorna idag också, måste säga att det är sjukt fint i bergen här.
Mat!!! Ta hand om er alla.

long way from home

Det är ganska annorlunda här i Norge så det känns som att man är långt långt hemifrån. Nu menar jag inte att jag har hemlängtan. Är lika lång hit som hemifrån och till Göteborg... gick mycket snabbare hit än vad jag trodde det skulle göra. Och blev välkommen direkt, snälla människor, de är äldre än vad jag är... men det ska nog gå bra ändå!
Blev en bra första dag, gjorde ingenting landade bara... sedan idag har jag gått igenom saker i spat och hade 2 behandlingar. Funkar hur bra som helst. Kerstin Florian produkter och gör ju inget om man lär sig de eftersom många span använder sig av dem.

Sedan måste jag bara säga en sak - MATEN mmmm allt är gjort här, allt bröd, alla efterrätter, Pastan gör de själva osv... det är super gott. Igår fick jag Lax vilken skräll Norge och Lax, hur gott som helst, sedan idag var det ren, jag har aldrig ätit ren på dethär sättet varm och i kotlett storlek - jätte gott! det är 2 eller 3 rätters middag varje dag (synd eller hur)

Idag efter praktiken så tog jag en timme i gymmet, tur för mig så har den inte vanliga motions cyklar utan riktiga spinning cyklar. Toppen!! och så vanliga vikter osv. allt jag behöver... sedan slängde jag mig i poolen och i bubbelpoolen en sväng.

Imorgon blir det andra saker... och ska åka skidor vid 11 snåret. Längtar ut i spåret nu.

going to norway

har lite svårt att sova, rädd att jag glömmer något eller att det inte ska bli bra... men som linus sa. om det suger är det väl bara att åka hem?! Ja svårare än så är det ju faktiskt inte. Men jag vill och hoppas det blir tok bra!!!
Blev lite länge och pratade hos Ullis och Linus, men det är alltid trevliga pratstunder.
Tror allt är klart nu... :)
Bjuder på lite bilder.
Stället jag ska till heter Rondane Spa ligger utanför Otta i norge i Rondane naturreservat. Hel mysigt på bilder och om man kollar hemsidan. Kommer ta ca 7 h att åka ynka 41 mil imorgon, vägen är inte highway direkt. Musik musik
Hej på 4 veckor, fast bloggning blir det nog varje dag.
Godnatt


somehow things always happen for a reason even if you can't see it right away

Ligger i sängen, såg lite på körslaget från igår... nu är det en ungdomsfilm som heter Jump in?!! om en kille som hoppar hopp rep , Jippi!!!!
Det är 22 grader MINUS ute just nu, jag gick till förrådet tidigare idag för att hämta mina skidor som ska med till Norge - höll på att förfrysa totalt. Det är äckligt kallt ute verkligen. Jag tycker om motorvärmare :)
Min häl börjar bli bättre, lite öm och stel och så men bättre iaf, I see the light!
Jag är färdig packad för Norge nu och det slog mig idag när jag kollade hur man ska åka till praktikplatsen i Norge att jag kommer åka via Sälen, så lika bra att jag kikar in på SATS imorgon och kollar läget. Perfekt, tur att jag inte bara åkte dit igår, jag var bra sugen att chansa för att få veta om det är klart eller inte.
Jaha, idag blir lugn dag, kanske försöka överleva utomhus i några minuter och sedan massera ikväll, ge mig pengar. Hemskt dålig ekonomi, men bara 4 månader skola kvar sedan ska det bli kontroll på ekonomin igen!
Funderar på om jag ska ta jobbet i sommar här hemma i Mora på campingen - det kan ju faktiskt bli riktigt bra och full tid i några månader. Ska allt kolla upp allt med Roffe efter jag kommer hem från Norge.
Men mest av allt vill jag att bli intagen till Blueacademy på Fritidsresor och funkar det inte med tider så blir det PT i höst. Finns alltid massa backup planer också , finns så mycket jag vill göra. Fattar inte att människor Inte vet alls - jag tycker det finns för mycket roligt att göra och jag vill göra allt samtidigt :)

never put the fire out

Jag kommer nog aldrig sluta tycka att oboy är så himla gott... det är inte alls ofta jag dricker det, kanske 2-3 gånger om året men shit vad gott det är. Gjorde mig en stor kopp och 2 mackor när jag kom hem från en film kväll hos polarna ikväll. Enda och första gången i vinter jag hänger med grabbarma, hemskt dåligt gjort av mig men tid är något som inte finns för mycket av i mitt liv just nu. Och eftersom Ullis sköt upp massagen till imorgon så passade det sig fint att vara där. Filmen vi såg sög, massa kända skådisar och säkert skit dyr men sög hårt. nån svartkomedi som jag inte kommer  ihåg vad den hette för så dålig var den... ska proppa i mig mina hemska mediciner och hoppa i säng.
Godnatt

Trees have fallen

Hemma i min säng, lördag idag och jag har vilat mycket idag. varit duktig. Kan hända att jag har lite feber... men det är inga höga grader alls. Idag har jag packat klart, ska bara slänga ner ni vet alla saker man använder varje dag som jag helt enkelt får packa imorgon kväll... sedan har jag lagat mat till alla. Måste gå ut med hunden snart, tar lite korta promenader, min fot vill inte alls men lite belastning ska den ha tydligen.
Sedan ska jag och massera en kompis ikväll... bara en lite stund, bra pengar. Behövs..
Sedan blev det klart med Fjällspa i Sälen idag, ligger i Högfjällshotellet - vilket kan bli himla kul. Så där ska jag vara hela mars... så nu är det bara februari som jag väntar på svar helt 100 från Sats, trodde de skulle höra av sig igår eller idag men har inte gjort det alls. Typiskt att de ska byta chef just nu.

Det är lite svårt att förstå att det är Januari igen, för exakt ett år sedan, jobbade jag min sista kväll på tomteland och var helt till mig att jag skulle få åka ner till Adde den 4e. Saknar honom så mycket och fattar inte att han kommer aldrig vara här igen, aldrig stå framför mig, ringa eller någonting. I minnet och drömmarna kan jag se han. Så sjukt orättvist. Saknar honom så himla mycket. Jag vill så gärna se han igen... love

through heaven and hell

Kommer ju passade att ha ont i hälen och även om det är en bursa(slemsäck) som blivit irriterad eller hälseneinflammation så är det samma sak som gäller = VILA och inflammationshämnande saker som ipren och zon kräm. Jippi - kom precis lägligt. Men har några dagar på mig, jag ska till Norge på måndag! Så är det bara!!!!!

Jag har inte hört något från Sats i Sälen än, kanske imorgon... får försöka ringa dit igen.  Hade velat komma upp idag men snart blir det mörkt och det är jobbigt.
För övrigt så lämnade jag in kameran, hoppas de ger mig en ny nu! orkar inte med allt strul kring den där kameran.

no doubt - mitt motto idag. sängliggandes och försöker hålla humöret uppe!

it not a mistake it's called growing up

det kroppen vill glömma kommer hjärtat fortfarande ihåg....
det är skrämmande att det snart gått ett år - allt har gått så fort och någonstans vill jag att det ska ta slut. eller inte slut men få stanna i januari 2008 innan 26e, innan det, innan allt bara rasa samman. fast nu ska man se framåt och har mycket att se framemot. men tankarna finns där och önskan att allt kunde tas tillbaka.

jag har resfeber och är lite orolig för att åka till Norge.
men jag har sagt såhär, att om jag känner att jag Måste till Uppsala den 26, då åker jag. Jag får ta det då och göra bästa av situationen. som tur är jag då i sista veckan av praktiken i Norge...

Idag ska jag lämna in en trasig digitalkamera, tvätta alla kläder, kanske till Sälen tur ochr retur för att kolla läget på Sats, städa mitt rum så det är rent och snyggt när man kommer hem sedan. Kanske ta och kolla upp min häl också, vill verkligen ut på en promenad men tror inte att det är så smart, om det är hälsene inflammation är det inte att leka med alls. Ok, jag ska kolla upp det!!!

Live for something or die for nothing


Nyår gick bra, jag åkte ut till Alunda och hälsade på min kära väns grav, lugnt och fridfullt som vanligt massa ljus och fint har han det där. Känns alltid så konstigt vid graven, har är liksom inte där och jag har fortfarande dagar som är svåra att förstå, jag står där som ett pucko och fattar ingenting. gråter inte, tom i tankarna och vet inget.
Sedan så var dennis sjuk, feber men det stoppade inte han så in till Uppsala - vi hämtade Hedman och Jonte på vägen in! sedan var det att slänga om och bli fin. Jag var jätte piffad, med snygg klänning och fin sminkning och håret fixat! Jag borde inte få vara så där fin egentligen, för skenet bedrar verkligen! :)
Festen och middagen blev lycka med oss 10 pers, perfekt gäng. Alla hade det väldigt trevligt. Sedan tog Jag för många shots med jäger och smög till sängen vid 11 tiden, jag missade inte 12 slaget dock, de tog med mig ut även fast jag grät massor.... för någonstans där så sa det "klick" och känslorna tog över helt. Alkoholen gör verkligen så man inte kan bara skita i allt som ligger under och gror... men det var skönt och inte allt för mycket bakis idag och inte någon ångest alls.
Var dock ganska svårt att köra hem till Mora idag, trött som satan och hade gärna stannat som vanligt i Uppsala. men väl hemma i Mora är jag minus 15 grader ute och ska sova i min egen säng, vilket jag kallar lyx! Hoppas alla haft ett gott nytt år och Snälla säg att 2009 blir bättre än 2008. i min värld så känns det inte som att det kan bli värre...

Tänkte bjuda på lite bilder.
.Jag och Dennis
Jag och Lina
Jag gör tacos köttfärsen
Lyckad middag var det :)

RSS 2.0