♥ the memories remains ♥

Ligger i sängen, allt är mer eller mindre nedpackat, våran lärare sa idag att allt känns vemodigt, men jag vet inte jag håller med (ALLS EGENTLIGEN) känns skönt, bra... lite fundersamt hur schemat på jobbet ser ut nästa vecka bara. men men... ska slå en pling nu snart tänkte jag och kolla.

Ska gå till aulan och det är julavslutning klockan 2, sedan ska det bli middag, julspex och sedan avslutningsfest på det också... ja, det blir nog bra, börjar dock känna mig krasslig, ÅH NEJ säger jag bara, har inte tid att bli sjuk nu...

Positiva tankar :)

tredje advent 2009

då är det 11 dagar kvar till jul...
Söndag och jag sitter i soffan ute i korridoren där jag ska bo nu i 5 nätter till sen äntligen få åka hem igen :) I källaren så bakar idrotts killarna kladdkakemuffins och ska ha en lite glögg afton tror jag. Catrin klippte mig igår och jag är skyldig henne en massage, får se om det blir idag eller imorgon. Jag ska se One tree hill och Gossip Girl och tror de andra brudarena vill se sista Johan Falk filmen. Får se om vi kan se den vid klockan 8 idag, vill gärna se den jag med.
Ja, 2 sista arbetena håller jag på med nu. De ligger här i soffan brevid mig, ett Skadecase och en kostplanering till en kille i klassen, sedan är det som ska göras här Klart. Slutprovet vet jag fortfarande inte hur det blir med... antingen så får jag det skickat eller om jag kan göra det vecka 11 när Idrottarna är i Stöten och åker skidor?! (hoppas det för annars blir det Drygt minst sagt)
Min acne har blossat upp jätte mycket, jätte jobbigt... tar emot lite tom att skriva om det här. Tror det är stressen i kombination med vädret här... har solat solarium 2 gånger nu och fått en intensivcreme från Dermanord så det har gått ner massa - tack och lov.
Helt ärligt, jag tycker om mina berg, alla 4 årstiderna, korta men man får det bästa av alla årstiderna hemma i Dalarna. Fjällen är nog där jag hör hemma :)
Alla är så himla bakis här omkring, blev ett kalas minst sagt här igår... för spårat för min smak.
Nej, tjoflöjt lite mer plugg ska jag nog hinna med nu :) och snatta en kladdkakemuffins från pojkarna hahaha

det är sorgligt med människor som inte kan glädjas åt andras framgång

Sådär, tillbaka från halmstad och en LÅNG dag, men rolig, är från och med nu Licensierad Styrketräningsinstruktör från Eleiko! Känns så himla skönt!
Ska snart slänga i mig en shake sedan är det dax att träna klient... sedan en efterlängtad löptur!
Imorgon fredag och ska göra de 2 sista arbetena och sedan komma igång med städningen så man kan dra hem lätt!
JAG VILL HEM NU!
Återigen känner jag mig klar här och går vidare....

FitnessFestivalen 2009 Göteborg

Jajemen, där var jag och inte så imponerad, styrka, snabbhet, välmående och idrott DET är min grej. Stora, tunga muskler för uppvisning??? nej inte alls min grej. Roffa åt mig massa gratis grejer och stack därifrån.
Jag, Jenny,
Kajsa och Catrin tog en lunch på ett mysigt salladställe nere i city av Gbg och sedan en sväng på stan... jag är ett par skor, ett par better bodies byxor, ett nike linne, monki byxor, monki linne rikare och lite tunnar plånbok... men det var det värt väldigt nöjd.
Annars så är jag verkligen super trött... lång dag och känner att man har ju endel skolsaker att göra också så massa ineffektiv tid är inget jag har mycket av.
Så imorgon mellan promenader och löpning så ska det pluggas, på torsdag är det dax att bege sig till Eleiko i Halmstad och förhoppningsvis bli licensierad(hur stavas det?) instruktör....
herregud så trött jag är...
förresten, att jag längtar till Sälen, satt ikväll och gjorde listor på saker som ska med upp dit :)
och kramar jag saknar min godingar hemma... inget slår det - hur man än vrider och vänder så är dom bäst! :)
Mitt eller mina ben är så trötta... ajaj ont också, synd att jag missade en helg med Mackan c/o i Gbg... men jag hade inte orkat alls... idag baka de lussebullar, peppakakor och peppakakshus - mysigt, synd som sagt.
Godnatt... sova är underbart. men inte här och inte själv

The purpose of our lives is to be happy

Kan en lårkaka(eller vadkaka i mitt fall) sprida sig, kan blödningen rinna iväg??? hmmm.... min har tagit sig ner i foten nu... gjort en lite stig och samlats sig på foten. Väldigt knepigt. TACK OCH LOV så kunda jag visst träna idag, var så ledsen över ifall det skulle vara helt omöjligt men var bara alla box hopp som sket sig sedan alla medcinbolls övningar kunde jag göra utan problem. Ibumetin och alvedon så kroppen får smärtlindring och kan laga alla skavanker... bäst jag får i mig lite middag också. Stackars kropp som ska bukta förkylningen, "kakan" och nu muskelsträckningen eller bristningen. Aj Bajs och det blir inget Götet med mackan i helgen, räcker nog med fitnessfestivalen, kommer vara sjukt trött i benen eller skadorna efter den dagen ändå... sedan så ska vi se alla Johan Falk filmerna så det blir kanon med massa vila... för benet iaf Nej Glada miner, för det kommer ju bli bra igen och snabbt om man bara är smart och inte irriterar skadorna. :)

Dagen Lång

Usch å fy... detta inlägg kommer inte vara så glatt och positivt. Hatar att vara "skadad" eller ha ont och inte kunna träna! Fotbolllstuneringen igår och i första matchen så gjorde jag något, om det var tjejen som la sig över benet på mig eller vid något skott eller vad så hände något i låret, fick hemskt ont efteråt. Bet ihop och körde en match till... sen 3dje låg jag med lindat ben i ryggläge på läktaren och såg matchen... ajajaja... tror aldrig jag haft en muskelbristning förut. Krångla mig tillbaka till skolan och såg slutmatcherna här... idrottskillarnas kvart blev en riktigt rysare och det var såååå spännande tyvärr så förlora de på straffar :/ men men... Idrottstjejerna tog hem segern! Grattis och sjukt duktiga, men det finns både svenska och finska landslagsspelare och olympiska guldmedaljörer i det laget!!! Nej jag ska väl ta mitt onda ben och göra det bästa av dagen, träning, no no no... överkropp och så ja men inget som involverar benet överhuvudtaget - få se om jag har någon lust att åka till Mackan och Gbg i helgen, kanske räcker med att gå en hel dag på Fitnessgrejen, sedan behöver jag nog vila resten... 16 dagar kvar... 394 timmar...

RSS 2.0