Halloween - Sälen - Höst

Just nu så ser det inte ut att bli något Halloween "firande"... förut så tyckte jag det var löjligt att man inte skulle FIRA - klä ut sig, skoja bort hela grejen och dricka alltså festa, även om jag inte själv dricker. Men NU så känns det bra att tänka en extra gång på dom som inte är kvar, synd att jag inte kan gå till gravarna, men tankarna kan gå dit. Själva Alla Helgona känns lite annorlunda, så för min del gör det inget att vi inte gör något alls.
-
Idag är jag ledig, jag är HELT ledig, igår kände jag mig så hängig, ville egentligen inte till Karlstad och det är för att jag inte ville köra bil, jag ville inte ÅKA bort. IGEN IGEN IGEN, jag åker å åker å åker varje helg känns det som.
Och det kommer liksom fortsätta hela hösten, Sthlm igen nästa helg, sen börjar ju midvinterblot så då åker jag varje vecka... på gott och ont!
-
Gårdagen blev kalas, middag här hemma med Emelie och Fredrik, sen såg vi "In Time" konstig film med bra underline "sen när blev pengar mer värt än livet och människan"?!
Sen en sväng till Gustav och dumma sig, hehehe....
-
SOVMORGON, sov till 11,27 då pappa ringde ett onödigt samtal till mig.
- nu frukost/lunch... kycklingsallad, och jag har massa jäkla GOTT godis kvar sen igår. hehe

Stockholm-Pilates-Höst

Jajemen, denna kväll befinner jag mig i Sthlm, i Fasta, i mina goda vän Jonas lägenhet, själv faktiskt! på gott och ont.
Egentid är aldrig fel, jag är ganska trött och proppade med info i hjärna och kropp. Är här fredag tills imorgon söndag för att gå en Pilatesutbildning, detta är bara första 3 dagarna, om 2 veckor ska man hit igen och köra 3 dagar till.
Ont - vore ju trevligt att umgås med Jonas men jag unnar honom till 200% att få en egen semestervecka på Gran Canaria och vila upp sig. Sen saknar jag min Hampus min underbara sambo - vad skulle jag göra utan honom liksom?! Samtidigt njuter och sliter jag av denna utbildning, den är tuff, den är välbehövlig och jag kommer ha stor stor nytta av den redan nu om jag inte skulle gå klart, missförstå mig inte nu jag ska gå klart och klara proven men jag menar bara att vi lärt oss massor redan som är till stor stor nytta för migsjälv och för mina PT-kunder.
Udate: jag bor i sälen i en lite stuga mitt i Lindvallen med gångavstånd till allt, perfekt för mig alltså. 3 rok med min sambo H. Bott där i ca en månad nu och det känns bara bättre och bättre för varje dag. Blivit ett hem där jag är hemma, kan andas, gå i vilka kläder jag vill, få jobbro och vila.
Jag har lagt om min mat, äter frukost, lunch, middag och kvällsmål. Vid träning kommer det in ett till mål mat i form av en frukt och en laktosfri proteinshake. Var först väldigt rädd att prova något nytt, Herbalife har varit mitt att falla tillbaka på vid stress och dålig mage, men på senaste tiden har jag märkt att träningen inte gå framåt längre, jag är ganska trött och sliten och samtidigt är magen lite knasig, inte ont men dum till och från. Kan jag vara lite känslig mot soja? Vem vet, nu äter jag iaf ÄGG, magert protein och FISK samt grönsaker. Sen på kvällen äter jag en shake(långsamt protein: Casin) eller en minikeso/lättkvarg 250g med 20g bär eller jordnötssmör. Efter träning dricker jag direkt en shake gjord på vatten VP2 och muscle XGF (som innehåller kreatin). Sen tillkommer Herbalifes multivitamin och fiber/ört tab, samt Omega-3 och CLA.
Det har bara gått en vecka och på måndag hoppas jag kunna göra en utvärdering. Men som det känns nu så har jag känt detta:
Väldigt mätt, tappat MASSOR med vätska i kroppen, mer energi, är SLUT på kvällarna och somnar lätt, inge sockersug, inga sockerdippar, senare så har bättre toalettvanor, magen går igång direkt. Dock märker jag att jag äter MYCKET protein - går ej in på detaljer men så är det. Naglarna växer som jag vet inte vad och jag behöver inte "bry" mig lika mycket i mat. För jag vet vad som gäller, inge svårt att vara strikt. 140g kött+100-200g grönsaker och 1msk vinäger på lunch +13st sötmandlar och 1msk olja på middagen. Nu vet jag att detta låter skit krångligt men jag har kommit in i det och allt är uträknat. Finns en "mall" på Fitnessgurun ´s hemsida. Sid Knutsson som annars är LCHF:are har gjort detta. han älskar också jordnötssmör. Endel saker har jag tagit bort helt, men då kan jag lägga till det på andra ställen, bytt ut hans "valio" med musli mot äggen osv eftersom det passar mig bättre. Det är bara att hålla ut och fortsätta, man vet aldrig med min kropp, den kanske inte alls vill had detta längre om några veckor/månader/år!
♪♫♪♫
Just nu har jag och Hampus klarat oss igenom v 1 av 4 på Wendler styrkeutvecklings schema. 2 vändor ska vi igenom detta 4 veckorsprogram för maximal styrkeutveckling och sedan vid v 50 kommer vi börja köra Crossfit igen, båda kommer då ha massor med jobb och det kommer passa bättre med högintensiv sen är det också en naturlig övergång sen mot våren blir det löpning/cykling igen och loppen på det.
♪♫♫♪
Jag har några jobb som ska göras. Just nu är jag bara på SATS, känns skönt, kontrollerat och BRA.
I november kör sista omgången av Midvinterblot igen och jag bara MÅSTE så kommer köra 5 helger i rad.
Efter jul eller nyår så kör Eventen igång igen, Henny har satt mig som ansvarig på Lindvallens Wärdshus. Så jag kommer köra mintuu några afterski iår också, vilket faktiskt är SUPERSKOJ! har kvar sats hela tiden såklart!
♪♫
Vad mer är planerat.... Gbgvarvet, Siljan Runt, AIM, Cykelvasan, cykla från Sälen-Vimmerby, triathlon i Tyskland. Jobba på Landstinget juni-okt 2012 som Fritidsledare= sååå rolig. Thailand ska vi till, Hawaii ska vi till! Ja, time will tell!
Men just nu så mår jag väldigt bra iaf
/// Jessica ♪♫♪♫♫♪

RSS 2.0