Somliga säger vi lever i evighet, fast döden är det sannaste som dom vet. Andra säger lyckan finns i ett ögonblick, fast dom aldrig hann i fatt de dom fick. I kärlek och hat, fiende, kamrat, glädje och sorg, hydda och borg.

varit i uppsala, bra helg, mysigt att vara hos Lina i nya fina, verkligen jätte fina lägenheten.
träffa dennis, mys, hade behövt mer tid OCH varit lite piggare kanske.
Sedan en bra dag i alunda med familjen, middag, graven, tog det lugnt. Kände mig frisk igen... lite Aha upplevelse, det är såhär man ska känna liksom.
Resan hem gick bra också.
Första dagen på jobbet idag gick också bra.
Påskmiddag på fjällkyrkan, en lugn stund i kyrkan efter och en promenad hem... tände 2 ljus idag.
Ett för min fina vän adde och en för min fina vovve och vän felix.
Nu ska jag sova. imorgon blir det jobb och träning, äntligen ska jag få träna... abstinens men nu känner jag mig 100 och vågar köra lite. ska bli så skönt
sen är jag ledig onsdag torsdag igen...
på fredag är det timbuktu på hc, jag kommer vara på plats
Saknar min vän, du är den vän som kan ge min själ ro, Adde i mitt hjärta. Grattis min vän.

oflyt hela tiden

åh vaknade halv 7 och insåg att jag hade fått utslag på kroppen, armar, ben, fötter och händer. Fick några igår också men det liknande nässelutslag så sket i det (haft det när jag var liten+ att jag dagen innan åt kiwi vilket jag varit lite känslig mot tidigare) ... fast nu var det mer och fan vad det kliar... varma röd ojämna utslag. Så nu väntar jag på att klockan ska bli 8 så jag kan ringa ner till vårdcentralen - JÄVLA OFLYT HELA TIDEN... eller inte hela tiden men ja, ni vet man blir lite bitter när man får motgångar och glömmer medgångar - Tror snart det är bara vi svenskar som hellre ser motgångar än medgångar.
Sökt en hel del jobb nu iaf, så får se vad det bär av. Lite sugen på Aktivitesledare på STS men samtidigt är jobbet på lägret här uppe i Tandådalen väldigt lockande och kan nog leda till många bra saker.
15 minuter kvar.... aaaa det kliar!!!!

jag klarade det!!!

Fick precis mail av min lärare på PT utbildningen i Falkenberg, IM DONE! jag klarade provet, så skönt.
Andas ut och YES det är klart och diplomet är på väg hem i brevlådan!
Hemma idag med, det toksnöar ute så blir nog bokstavligen inne hela dagen, vi får se.
Imorgon måste jag vara frisk, jobb på SATS 3 PT timmar och sedan middag med Fialotta... torsdag hoppas jag att det blir lite skidåkning med Carina och c/o.
Åh, det är sååå skönt att det är klart!

"Hej Jessica, är du frisk?"

eeeh, sa inget och sen skicka de hem mig igen från jobbet.
Men helt ärligt, jag är helt slut och kände mest att jag måste tillbaka för de jobbar med en kort.
Så är i stugan nu, ska vila idag med... imorgon ska jag försöka jobba.
Ska vila på soffan en timme sedan ta mig en promenad till snö och säga hej.
ja herregud

söndag kväll

Känner mig riktigt pigg nu, om jag ska jämföra med senaste 3 dagarna... fick behålla frullen och lunchen, sen sprack det på middagen, TOTALT :( så ringde chefen, måste fixa nå "godis" till mage imorgon innan jag kommer till jobbet, det vill säga "goda baktierier i tablett form" :)
Så en natt till med mannen, inte helt fel.
Sedan 1,5 dags jobb på Högis, en på SATS, och ledig torsdag(?) tror inte jag bokat in något, känns som att jag glömt skrivit ner något viktigt där... aja, löser sig, hoppas jag ska få några timmars skidåkning med gänget i Kläppen, på tal om det borde jag ringa Moster C.
Iaf sedan jobb kort dag på fredag innan jag åker mot Kära underbar uppsala. Mysa med Lina ÄNTLIGEN igen. Och sedan till Alunda, hälsa på Adde, saknar... länge sedan... alldeles för länge sedan på alla sätt och vis. suck och tårar... men vad gör det. Ler åt alla goda fina minnen ändå sen.
Vila, sen lite kvällsmat innan sängen, Jag är trött... såååå trött..

sitter i solen

usch det är inge roligt att vara sjuk, vaknade helt slut imorse, jobbig natt, jag har sovit men tydligen snurrat runt hela tiden och svettig som en gris, usch usch... frukosten fick jag inte heller behålla... känner mig bättre men det verkar inte alls vara det. Kanske bli ledig imorgon också, med det fysiska jobbet jag har så kommer jag inte orka speciellt länge utan stå med feber igen... och febern har inte heller gett sig rikitgt kommer och gå, speciellt när jag är uppe och rör på mig. SAMT jävla skallebanks helvete...
Aja, slut gnällt. Sitter på altan i solen, tänkte att lite frisk luft och sol kanske skulle kunna hjälpa, skönt det är det iaf.
Sen blir det mys och film, hopaps den medicinen hjälper.
Tycker synd om mina kollegor som är en person kort, för tror inte någon extra är inringd.
Hjältarna varje dag :)
Jag har fått förlängt kontrakt så nu ser det ut som att jag går till 25 april iaf :)

influensan???

Blev en kort dag på jobbet igår, tror det är influensan eller vad tror ni??
Feber, ont i muskler och leder, dålig balans, magont, huvudvärk, dålig aptit, ont i njurarna, lätt att svimma/yrsel och hemskt hemskt trött...
Chefen på sats har precis haft maginfluensan och henne kramade jag om i måndags så säkert det jag fått, det brukar ju ta 3 dagar innan det bryter ut och då stämmer det, skit också. 3-5 dagar, jag är på dag 2 men det är inte lika drygt som igår... alltid något, men det gör hemskt ont i mage och njurar....och huvud och hela kroppen :/
Är hemma i mora iaf, ville inte vara kvar men var återigen en trafikfara, svårt att koncentrera sig med så mycket smärtor. Är hos mannen, som jobbar, ska ta mig ut till syster i vika när jag orkar. Svettats som en gris inatt så ska duscha, när jag orkar. Hatar att vara sjuk, men vad gör man... vilar och blir frisk.
Ska sova igen, men det gör så ont att det går knappt.
Hoppas det går över fort. Puss och kram från en sjuk jessica

tänkte passa på att gnälla lite i förväg så är det gjort

så illa ska det inte bli hoppas jag.
men nu är det fullt upp, men jag prickar av saker att göra sakta men säkert samtidigt också... försöker hela tiden hinna med egen tid och kvalité tid med vänner och mannen inte alltid så lätt att få ihop allt.
En resa bort lite med karln hade suttit fint, få se om vi tar oss iväg efter jobbet här uppe.
Har iaf sökt jobb idag, både här i Sälen och PT jobb i Uppsala, får se vad som finns och vem som vill ha mig.
Annars kanske man kan komma på sina bara knän hem och få jobb på campingen eller tomteland?! :)
Sedan är ju provet klart, stort avbockning!
Har jobbat idag, hann med några åk i backen och tvättade :) inte illa alls.
Tänk om jag fick jobba hela tiden på SATS... drömma går ju, hoppas på en verklighet snart...
ska jobba 6 dagar i rad nu på högis - fullt ös medvetslös, finns risk att jag kommer dippa(ALLVARLIGT) har inte varit ledig på så länge, pluggat och jobbat extra på SATS på lediga dagar. Men men, det blir bättre och egentligen klagar jag inte, kämpar för att komma dit jag vill iaf, inte bara bananskal och danser på rosor!!!
Nästa vecka så är jag ledig onsdag och torsdag, perfekt tänkte jag för Moster C med familj och en till familj kommer upp till Kläppen, hoppas jag hinner med en kväll med dem och en åk dag iaf. HAHA har klient inbokad kl 16.00 båda de dagarna, men det var bara de altenativen som fanns tyvärr... aja ska lösa det. Allt går om man vill!!!
Sedan jobbar jag 8-14 på fredag, sedan slänger jag mig i bilen och åker mot Lina-Uppsala-familjen UNDERBART, godbiten Adde skulle ha fyllt 23 år, helt sjukt, 2 år sedan... det är så svårt att förstå. Saknade finns där...
Addes dag den 27e mars, bra dag, hans dag... så är det bara.
Winnerbäck kan det allt... känner med denna låt. 1 hjärta som slår för 2

kladdkaka med kokosgrädde MUMS

Jag har gjort provet THE PROV, så himla skönt, det är helt underbart... jag var så nervös och oroat mig som bara den inför detta men det gick så bra. (tror jag iaf, resultatet får jag i nästa vecka) På vägen upp till Stöten satt jag tom och läste = TRAFIKFARA!!!!

Annars så går båda jobben bra, trivs kanon på Högis med mina underbara arbetskompisar och sedan så rullar det på fint med klienter på SATS, PT yrket är något för mig, jag älskar verkligen det!!! Hoppas det kommer hålla i sig länge.

Sitter just nu nöjd med datorn i knät, jag gjorde kladdkaka med kokosgrädde och firade med min ena sambo Lina att nu kan jag andas ut, borde egentligen sätta mig och göra träningsprogram till en kund imorgon men jag hinner det imorgon innan.

Annars så ser min "ledig" dag ut att blir morgon träning, kunde mellan 11-12 sedan backa med hampe tills jag har kund igen 17-18. Sedan ska jag softa på kvällen.

Saknar min pojk bara... men nu ska det bli skidåkning att ta igen på lediga dagar!!!

Har tagit ledig och åker ner till Uppsala över addes födelsedag, det vill säga inte denna helg men den som kommer efter det. Sofia ska hem till Sthlm den helgen också så hon åker med mig mot Dalarna på söndag MYS :)

Det måste bli jobb i Sälen i sommar, både Hampus, Niklas, Sofia och Carro ska stanna över sommaren, vilket gäng, HELT HELT underbart. Så ska försöka fixa med det imorgon också.

 

Nej sängen, skriver nog igen imorgon :)


RSS 2.0