Back home :)

På plats i Tandådalen... första dagen på jobbet - gick så bra =)
Tränat på SATS, gick på bio med Hampus och Niklas
Handlat och fixat så nu är jag trött!
Godnatt... jobb till torsdag sedan hem till Mora och klättra på torsdag, hinna till Hanna och gratta henne. Sen är det midsommar och lugn och ro... kanske en till simtur i Siljan!
GODNATT....
JAG MÅR SÅ BRA =)

hinner inte blogga fullt upp med att leva :)

Det har varit mycket senaste tiden, ledig men massor att göra.
Varit i Uppsala på Dennis student, varit i Karlstad på systers student, båda var trevliga resor och lyckade student firande n. Grattis till dom båda :)
Sedan har jag varit och cyklat första deltävlingen av 4. TjejVättern nere i Motala 10 mil, jag och Lina var så taggade.
Första 3 milen så blåste det 15-25m/s Syd-Västlig ving... hopplöst att cykla i så det tog 2 timmar - jag var rätt så arg!!! Sen satt vi fart på benen och tog in massa tid - jag ville ju komma i mål på 3,5-4h. Vid 5 mil så var det nubbsabotage och Lina fick punka :( jag cyklade vidare och satsade järnet, sista 7 milen gick på 2h 20 min... så sluttiden blev 4h 35 min, men får vara nöjd, den vinden var galen och tur att jag inte fick punka iaf! Och Mats var toppen, satt och väntade och körde mig... vi tog in på ett hotell i Nyköping, jätte nice... sov gott och en gudomlig frulle innan jag körde till Sthlm... JAG för han liksom jag inte alls tycker om Sthlm. Iaf så hittade vi till vattensängsaffären och en rolig försäljare så Mats har vattensäng igen :) På vägen hem stanna vi på IKEA och även på Plantaget i Falun för lite blommor :)
Annars så har det varit mycket träning, MASSA klättring har träningvärk i fingrarna just nu från gårdagens klättring! Det börjar ta sig, jag orkar mer och mer hela tiden :)
Snart ska jag in till Mora och hämta mamma sen bär det till badhuset för 1km simning, nästa deltävling är ju Vansbro tjejsim :) Köpte en våtdräkt i Motala så jag är redo!
Veckorna bara springer förbi... nästa vecka är det dax att sätta igång och jobba måndag-torsdag och midsommar som verkar bli trevlig också!
Solen har kommit och den välkomnar jag genom att somna varje förmiddag ute på gräsmattan haha... njuter av den sista ledigheten.
Tro om jag ska plantera om lite blommor kanske... har varit duktig och hjälpt till hemma en del, kanske skulle kunna gjort lite mer men ändå.
Såg ett nyfött föl idag också... Så fin.
avslutar med det jag gjorde till middag idag JÄTTE JÄTTE GOTT.
Fisk med mandel.
*4 bitar vit fisk 600g-800g
* 2dl creme fraishe
* 2 msk Röd pesto
* 2 msk färsk Basilika
* salt, peppar
* ev lite cayenne om man gillar lite hot :)
* 1dl mandelspån
-
Sätt ugnen på 225grader
Lägg fisken i en form och salta samt peppra
Blanda creme fraishe, pesto och basilika i en bunke.
Lägg blandingen på fisken och strö över mandelspån
In i ugnen i 20-25min
Servera med sallad, ris el potatis el bulgur el quinoa.
MUMS :)

RSS 2.0