så var det 2010

Som ni märker har jag inte varit här på Ganska så jätte länge... tiden räcker inte riktigt till i livet just nu så då har inte bloggen prioriterats alls... och ska jag vara ärlig så tror jag att detta inlägg blir det enda denna månad.

vad har hänt då eller händer.

Ja, PT provet är flyttat till v 11 när idrottarna är i Stöten, så helt 100 är jag inte klar tyvärr... ska bara hitta tid att plugga på till provet.

Jag bor i en liten stuga ute i Sälfjällsbyn tillsammans med Sara och Lina som jobbar som skidlärare - 2 toppen tjejer, lugna och har pojkvänner så inget spring på okända pojkar eller festande Helt underbart skönt!!!
Sedan så är det massa jobb för mig, mitt schema ser ut så att jag alltid är ledig lördagar och söndagar om jag inte byter vilket passar mig ganska bra efter som då kan jag åka hem och mysa på helgerna :)

Har fått PT anställning på SATS, blev klart förra veckan, har än så länge en klient, kostrådgivning - JÄTTE ROLIGT!!! Jag och platschefen Cissi ska nästa helg ner till Sthlm på stor Inspirationsdagen på Globen - jag ser så himla mycket fram emot detta!

Leker med världens bästa Sofia så ofta jag kan, vi har haft lite mys kvällar och även lite partykvällar..

Har inte hunnit åka så mycket skidor eller träna för den delen, 3-4 ggr i veckan hinner jag till gymet innan det stänger under veckorna... sedan så går jag till och från jobbet varje dag, 50 minuter enkel väg så lite luft och motion får jag in där iaf.

Har ett tok skönt gäng på jobbet, så underbara människor, känns så kul :) varje dag är rolig...
förutom i tisdags då...

Årsdagen, ja vad ska jag säga, det går inte att beskriva, 2 år, tiden har gått så fort men samtidigt så känns det så nyss i känslor och hur ont det faktiskt fortfarandet gör. Kommer man sluta känna såhär? tror inte det, fast jag har lärt mig hantera det(tror jag iaf) Så saknad, helt sjukt, vill inte tänka på "du finns inte längre" för just de orden och att "kommer inte tillbaka" gör så ont. Andreas finns med min varje dag... alltid nära hjärtat. <3
Hoppas jag kan åka ner till Uppsala snart, saknar min familj där nere...

Sitter uppe efter en lång dag, jobbade som vanligt 8,45-18 och sedan snabbt till Fäbo=hemma hos Sofia och vi drog till gamla majkens för lite info och en gratis tacobuffe MUMS sedan drog jag snabbt till gymet och sedan hem, duschade och nu sitter jag här... måste försöka varva ner och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon fast jag är ledig.. ska till malung och besiktiga bilen *håll tummarna* att den går igenom som den ska!!!

Nej tack och godnatt... lite uppdatering fick ni.
Kärleken??? ja, den finns där. Jag ger inte upp något som jag hittat som känns så bra :)

RSS 2.0