en ledig dag, eller? nej glöm det

Hoppsan det lät väldigt negativt men det ska det inte alls vara.
Jag sitter i soffan, har duschat, ätit god frukost, skrivit konsultationsmallar till PT jobbet idag, fixat SATS jobb nästa lördag, betalat räkningar, sprang imorse innan allt detta, OCH fick igång min bil som bara inte ville starta igår, hmmm... SOLEN SKINER och det är underbart väder ute.
Snart ska jag nog baka bröd, epilera benen, städa undan lite, laga mat och sedan strax innan 3 lär jag dra mig mot SATS, efter jobbet kl 18 ska jag gymma, MAQ A och ska lägga på riktigt tungt idag :)
Imorgon efter SATS vid 2 tiden drar jag till Mora, saknar M och ska ner på stan en sväng samt hem till mamma och hämta lite mer Herbalife grejer. Sedan blir det matshopping och mys hela kvällen, åker direkt till jobbet på fredag, lite komiskt att man går upp samma tid som om jag hade varit här uppe och gått till jobbet, haha...
nej ska väl sätta igång, har lite mindre än 2,5h på mig bara!!! Ingen stress, det är roligt, jag vill göra allt och det finns inga måsten, bara egna val och Go for it!

en liten detalj bara, NÄR ska jag hinna plugga???



Love

Var på buffe med bästaste Sofia och Arvid igår i Tandådalens Fjällkyrka, och dom kan dom. Shit vilken god mat och pannacotta, shit my good, den var så god, tog "one to go" påväg därifrån.
Tände även ett ljus för den finaste, Adde såklart, ett ljus för dig. För att du är bäst och finns alltid i mina tankar. Så nära hjärtat att alla andra borde vara avundsjuka, du har en speciell plats och den är din, det vet jag nu, ingen kommer nog kunna fylla din plats, känns även bra, jag vet alltid var jag har dig... Saknad så.
Ledig 2 dagar, men ska jobba på SATS, alltid jobb.
Konstigt att man inte får någon lön bara. MEN jag är inte här för jobbet, då vore det helt helt galet fel.

Måste sova, så mycket att göra. Inga måsten, utan jag vill, Jag lovar JAG VILL :)
Godnatt

pain is temporary

eller pain is just weakness leaving your body

Fast det känns fortfarande och jag tror snart att det alltid kommer finnas en viss smärta, tillsammans med alla varför. (ber om ursäkt, mitt eviga tjajt, men kände att de känslorna skulle skrivas av mig)
ALLA HJÄRTANS DAG!
Sliten, 50års kalas igår, skit fuller - inte jag men tillräckligt för att jag ska må dåligt idag, han där uppe mår pyton. Behöver en promenad, funderar på att ringa Niklas, han är säkert på. Han är en så bra kompis, ville bara skriva det. Underbart att veta att det finns folk som han, har många sådana vänner i mitt liv men ja han är en stjärna i mitt liv som ska lyftas fram just nu!!!
Annars så rullar på det i Sälen, funderar på att vara kvar i sommar där, pengar pengar och sedan dra hela hösten till Sydamerika med Niklas, fan jag SKA iväg, det är ett måste!!! Har pluggat, ifs rest ändå, men ett äventyr utan massa "måsten" hade verkligen varit underbart.
Nej en promenad, en film och middag innan jag ska mot Sälen igen, han där uppe få sova av sig.
Prov den 16 mars, ska överleva 3 sportlovsveckor först bara, mycket tid och mycket pengar, så är livet ibland... tur att jag vet hur man jobbar - har gjort det förr och ska gå in med den iställningen att det går faktiskt över, bara att köra på och göra sitt bästa!!! Vi ska lansera mig som PT mer på SATS också! TOPPEN!
Tjohej. UT LUFT jatack :)

RSS 2.0