Kvalborg 2010

Är i Uppsala, idag är det kvalborg men jag ska träna, sedan ner på stan och kolla monkl rean, hahaha jag är hopplös... ska ju rensa ut inte köpa nytt, men man vet aldrig om man hittar något heller så...
Sedan slutar Lina jobba vid kanske 3 tiden, ska på pump klockan 5 och Lina ska ut och springa, mina benhinnor är inte riktigt OK så ingen löpning förrän det släpper.
Igår så handlade jag och Lina mat, sedan gjorde jag en Supergod lasange, verkligen lyckad. Idag ska det blikyckling, mozzarella-pesto-tomat sallad och vitlöksbröd - tror inte att Lina kommer klaga haha. Sedan kommer Bästaste människan Katta till stan :)
Efter middagen igår så tog jag och Lina oss ut i busvädret och gick ner till Anton, där var Vidar, Fredrik, Emil och Lars - sedan kom Moa. Och helt ärligt annars så har det alltid känt som att "allt är som vanligt" men nu börjar det hända saker, fasta jobb, köpt lägenheter osv... de växer upp =)
Nej ner till SATS, cykling eller pitlates pass, sedan stan och möta upp Lina, SEN PUMP ikväll, as nice =)

Ben & Jerry's Cookie dough

mmmm så gott. :) har inte köpt det i Sverige då jag tycker att glass för 55-60kr är helt galet dyrt. Men igår så fick jag en av våran goa Göran på ICA toppen på Högis. Tusen tack, och mums så gott det är :)
För övrigt så har det hänt endel sen sist.
Jag är singel igen, visst tråkigt men jag var inte redo, och det känns bra såhär.
Jag har jobbat min sista dag på Högis skistarshop! Tack och bock för en jätte bra säsong där.
JAG HAR FÅTT JOBBET I TANDÅDALEN I SOMMAR/HÖST, så där blir jag från 21juni till 2 oktober!
Jag och Cissi på SATS ska köra på, mer kunder har jag och det är bara att köra köra stenhårt. Så jag kommer bli kvar här uppe iaf ett år till :) Känns jätte bra att veta att jag blir kvar här!!! Massa planer på G, grupp träningssal, extra jobb, mer kunder ja det rullar på och det är såååå roligt!
Över Skirocken så kom Oscar, Jenny och Martin hit, även Jonas sov här. Jätte trevligt, men jag hade tajt schema igen, ovanligt haha... jag såg Hoffmaestro live och lite takida. Var på HC på fredagen och såg Guvernören Andy, as nice. Även Promoe på lördag, men då var det ruffigt där inne. Innan så var jag med Cissi och Joel på Lammet och grisen och åt, det var jätte gott. Kul grej :) Alla som vunnit SATS medarbetar tävling var nämligen här uppe.
Jag har fixat mobilt bredband - haha var upp och köpte det sista dagen!
Uppsala på onsdag eller torsdag, ja... tiden bara springer iväg.
Ska jobba extra på Strömstad spa till jobbet i Sälen börjar tror jag, beror på om de hör av sig, ska se vad som finns hemma också, ska ringa Kattis, hotellet och parken.
Nej soffläge med mina onda fötter sen promenad och hämta min bil och ner till byn och handla nya mjukisar.
hahaha

Let it snow....

Gick kl halv 9 i morse och var hemma kl 21.30... helt sjukt... massa jobb idag!!!
Jag började dagen i stress och konstigt nog kläcker jag flest idéer och bra sådana när jag är under just stress.
Kombinera, eget massage med PT nästa säsong i Sälen, eller köra t.ex. midvinterblot och PT i Sälen, med andra ord få mer tid till träning och SATS?!?! en ide.. kan ju bli djävligt bra =)
I alla fall så är jag ännu mer stressad nu, tur att det ska vara dåligt väder i morgon (slipper jag få panik och vilja ut) för jag har massa samtal att ringa, nya kunder och gamla som ska bokas in. Schema, vad är det... vet inte ens hur jag jobbar nästa vecka men ska boka in kunder - samtal till chefen!!!
Sedan så måste jag handla, JAG MÅSTE TRÄNA!!! så är det bara, jag måste få tid till  mig själv i morgon. Borde tvätta, men det klarar sig, dessutom har någon varit i våran stuga och byggt om i badrummet så det är nog en tvättmaskin på väg in snart.
Min karl kommer upp i morgon, Yes! mys saknar han.
Lovat att massera johanna i morgon också....
Middag med jobbet på högis som skulle vara på torsdag egentligen men är flyttat till imorgon, ja herregud! så det är imorgon med...
men då har jag såklart bokat in klienter på torsdag kväll haha
Tur att det är "varmt" nu på morgonen, så även om jag kör till jobbet så kan jag upp och träna innan jobbet, himla gött!
Tro om jag glömt något nu???
JA, jag har kund i morgon, SÅKLART, bokade jag in en som inte kunde någon annan tid. Jag är hopplös men jag älskar mitt jobb.
Borsta tänderna, sedan sova och imorgon ska jag sova så LÄNGE jag vill :) (kommer vakna kl 8... antagligen)

Så fullt upp, ovanligt eller hur?!?!

Börjar själv inse att jag har nog lite mycket, bättre sent än aldrig eller??? hahaha
Är anmäld till vätternrundan nu, tjej klassen, alltså 10 mil tillsammans med LINA =) ska bli så kul...
Jag och mannen ska utomlands, måste få vila och bara vara tillsammans, mys mys mys. Portugal är jag nyfiken på, någon som varit där eller var ska man åka nu i början på maj??? billigt och varmt!
Sedan så skulle jag vara ledig i 2 dagar, HAHAHA blev event på SATS idag istället. men men solen lyser så jag ska ut i solen och få betalt, kan inte bli bättre!!!
Ska packa ihop mig och dra snart.
Annars så blir det backen imorgon med johanna, tror hon ville ha massage också, för jag har bänken här nu, finns några andra som också ska ha, det blir kanon!
Sara en av mina sambosar har flyttat nu så vi är bara 2 - ganska så skönt faktiskt.
Middag med SATS imorgon - nej mannnen kommer nog skiter i det.
Middag med jobbet (högis) på gustav på torsdag, jag har fixat bättre pris och riktigt schysst käk, kommer bli kanon!
sedan jobb jobb jobb.... har flera kunder och några som ska ha sin sista gång denna eller nästa vecka. SHIT VAD TIDEN GÅR!
Jag har sökt massa jobb, inte hört något.... drygt. Kanske blir tomteland en säsong till ändå då... attans, men då blir det massa cykling igen - me like!
Måste springa, tjoflöjt här går det snabbt!!!! =)

Timbuktu

nej jag orkar inte... tror jag börjar bli gammal och trött... vill men jag orkar inte vara trött imorgon också. var något så sjukt trött idag på jobbet. så ska snart krya ner... fullt hus här. ganska jobbigt, eller linas syster spelar ingen roll men sara har hela sin familj här hela helgen! ÖÖÖÖ drygt.
nej kycklingsalladen är gjord tills imon och jag är trött... ska sova.
saknar min man hemma. kramsjuk idag
OCH just ja, jag och Lina är anmälda till första deltävlingen av 4 - tjejklassikern ska göras 2010-2011... börjar med tjejvättern(cykel i juni) sedan vansbro tjejsim, lidinge loppet och sist tjejvasan... Tjoföljt ska bli kul

RSS 2.0