lika tom som en mans hjärna

dagen började redan klockan 7, å mensvärk! PMS Aha...
Till borlänge, besiktningen, shopping på kupolen och in på andra ställen, tiden försvinner som vanligt och jag och mamma var hungriga och trötta och PMS, det såg ut som en bomb när vi kom hem och laga mat(jag såklart) sedan till vännen som var så sne så inte jag kunde hjälpa... handla mat med mor och sedan campingen för att kolla läget, det blev att sitta där med hela ligan som var på plats ändå till nu
Och det bästa jag hörde på Hela kvällen förutom en snorpackad daniel som ska jobba imorgon vid 6 på morgonen var
"lika tom som en mans hjärna"
dax att sova godnatt

imorgon, systemet för JAG ska dricka i helgen, blir inge Öregrund, hade glömt att det redan fanns planer för helgen. Eliana vilken kväll ska vi dricka vin?! Gud så trött. godnatt nu

just ja, jävla dumt att M&M's finnt i sverige nu, så jävla gott... svårt att sluta

haha badkrukan har varit i sjön!

Jajemen, trott eller ej men blev helt sjukt varmt så tom jag måste ner i sjön, slänge in mig och hundarna i bilen och drog ner till badplatsen, var bara i en gång såklart, sedan blev det för kallt igen :)
Annars så är båten i nu och alla mina kläder tvättade.
Imorgon blir det bara jag och mamma till Borlänge men det är alla tiders bra!


Måndag igen, 29 juni

Ja snart är juni förbi också. allt går så himla fort...
Idag så skulle jag hmm göra endel ja, men vaknade klockan halv 12. ops, att jag kan sova! Måste börja ställa klockan fan 10 timmar sömn kan ju inte vara bra varje dag, kommer ju aldrig gång på dagarna!
Solat lite, städat och tvättar, ska ta det lilla lugna och sola lite mera sen, ta en promenad med hunden. Mamma tyckte vi skulle lägga i båten ikväll. :) det är inte fel alls!
Tror jag svalkat av mig tillräckligt nu, UT igen!

Peace and out

helgen är över hade en väldigt bra dag med Katta i borlänge i fredags... såg Timbuktu (stavas de så?) Winnerbäck, Ulf Lundell, Atmosphere och ett till band som var as bra... Gogol Bordello från USA, väldigt fartfyllt och skit kul! stilen är zigenarpunk, haha... de har en känd låt som heter Start wearing purple. Men bäst var lätt Timbuktu, vilken show!
Dagen var lång varm och tok bra. Förutom en liten fågel som viskade i mitt öra att mina såkallade syster gick omkring och sa att hon hatar mig, kul!! jag okar verkligen inte bry mig längre.... vet att hon inte hatar mig men hur som helst så skulle jag aldrig säga att jag hatar mina systrar till människor hit och dit. . .

Lördagen blev lite tung och värmen gjorde inte det hela bättre, med lite sömn i kroppen så tycker jag faktiskt att 12timmars passet gick helt ok, och idag var jag utvilad och cyklade fram och tillbaka till jobbet. Men nu är helgen slut och jag har 3 dagar ledigt framför mig. Imorgon ska jag uppför berget tänkte jag och sola såklart, sedan ska jag kolla på en kompis rygg som blivit lite sne och sådär - hoppas jag kan hjälpa till!
sedan tisdag blir det borlänge och lite shopping. onsdag now plans. skönt. Jo jag vill ha i båten också. Så jag kan lägga mig i den och sola ute på siljan.

Nej sovdax... Godnatt

Peace and Love

Har inte bloggat sedan i söndags, varit ganska mycket att göra, jag vet inte ens vart jag ska börja... skriver kort!!
Tomteland har hittat en liten älgflicka övergiven, de har älgpark men den ska tydligen skjutas imorgon?!?! Ingen vill det men Lagen säger att den ska skjutas, Helt helt sjukt fel. Hatar och det är så orättvist. Stackars lilla bebisen som skulle kunna få det så bra!
Båten är ren och fin nu, städat idag hela dagen mer eller mindre, förutom att jag tagit hand om silver, lagat mat och ja fix utomhus i solen... jag är röd om axlarna! och har lite sår överallt, ser ut som en krigare!
Imorgon ska jag och Katta på P&L jag har köpt biljetter men jag får inte tag i henne :S sånt gör mig nervös, men hon jobbar nog bara idag och har ordnat med allt och det blir såå bra! men jag vill ju gärna veta i förväg och höras av lite sådär. aja... :) Det Löser sig!!! ååh taggad, mycket bra band att se imorgon!
Min mobil har kommit, i förrgår tror jag, har nästa lärt mig den. Shit det är drygt med nya grejer ibland! men lite kul, den är rosa och fin!
Hanna fyllde år igår - hoppas du hade en bra födelsedag, antar jag får läsa om det i bloggen :)
Imorgon fyller Mona år, skulle vilja vara i Uppsala, men ja, alltid saker som komma samtidigt! Grattis iaf!
Jobbat 6 dagar i rad, lite trött och förvirrad var jag igår och hann inte med någonting, vilket resulterade i att jag "glömde" min stackars ponny ute - skäms. Men skrattade ganska mycket när jag fick höra att grannen hade gått ut i pyjamas och tofflor och tagit in han :D hahaha det är för fan sommar ute och massa gräs + att han är van så spelade egentligen ingen roll... dagen igår var iaf bara kaos. Brottningsmatch på morgonen med en väldigt arg/ledsen/less syster, jag hade huvudvärk och svullen nacke hela dagen och mina händer har väldigt mycket sår, man kan tro att vi är 11 och 13, inte 21 och 23 år gamla, men efter lite prat så lugnade hon ner sig och löste problemen istället. Sedan tramade jag iväg till jobbet, mycket att ha koll på och jobbiga huvudet plus såren på handen som inte gjorde det lätt alls, ont och sved och Blä! Trampade hem och där möttes jag av en mamma som inte kunde ta in hästen själv och stallet var inte klart och jag var försenad till ett kalas som jag sagt att jag skulle till och Jag räckte inte till och inte tiden heller PANNKAKA dag! Jag och Lena hade iaf trevligt och pratade massor... så mycket så att klockan blev tok mycket och jag "gömde" min ponny...

Som sagt Peace and Love imorgon och njuta hela dagen! Sedan jobb hela helgen, sedan är jag ledig i 3 dagar! Då jäklar ska båten i sjön! Hoppas det fortfarande är fint väder då :)


Nu ska jag läsa lite bloggar sedan sova och vara så pigg imorgon för Peace and Love!

I can't be who you are

Väntar på min kära mor så vi kan sätta oss ner och se nån film som går på 5an ikväll, skön söndagskväll. Lugnt och kanske en kopp te :)
Idag tittade äntligen sköna solen fram igen... och jag kunde cykla och njuta fram och tillbaka till jobbet.
Öppning imorgon med.. och tisdag kväll.. sedan är jag ledig ons-fre, och äntligen på fredag ska jag och Katta på Peace and love! Så grymt kul.
 Linkin parks nya, tycker om :)


When my time comes Forget the wrong that I've done Help me leave behind some Reasons to be missed Don't resent me And when you're feeling empty Keep me in your memory Leave out all the rest


Midsommardagen

Kom hem sent igår, 3 snåret... aja sånt som händer. Tittade in hos lite folk efter jobbet, jag hatar bråk och snefyllor, usch blir bara så ledsen. Men idag skiter vi nog i det som hände igår faktiskt!!!
Idag midsommardagen och jobba först, sedan ut till Ryssa, om jag orkar vill säga, idag ska det inte regna så jag har tänkt att cykla till jobbet, skönt!
Precis beställt en ny telefon också, haha rosa samsung u900 soul - ska tydligen vara skit cool - aja prylar hit och dit, den  kosta inte så mycket så skit samma.
Var lite folk nere på campingen igår, mycket trevligt och fort det gick! Idag blir det mer grejer att kolla och fixa med. Dessutom kommer det nog mer folk idag :)

Glad och trevlig midsommar till alla igen!

Jag saknar min skatt, ibland känner jag mig så iaktagen, tryggt och skönt men sorligt jag vill ju att du är här och inte där....

Midsommarafton

Jajamen, idag är det Midsommarafton. Regn och massa folkdräkter och Stor fylla som gäller i Mora med andra ord!
The place to be!
Jag ska snart fara in med Daniels bil och byta till min egen som äntligen är klar, Hoppas den är superfin nu och kan säljas!!! :)
Men eftersom jag precis vaknat ska jag ta en frulle först.
Sedan i eftermiddag är det jobb och sedan får vi se.
Jag fick nog igår egentligen var hemma vid 2. Paintball och fest på raggarklubben - där jag var i kanske en halvtimme, inte riktigt min grej där nere. Men trevligt med folk ändå måste jag säga.

Trevlig midsommar till alla!

sunshine

Solen skiner, så trevligt. gjorde Gesundaberget igår innan jobbet. Men fick stänga tidigt för det var inge folk - lite tråkigt men det kommer nog igång snart så det räcker och blir över!
Idag och imorgon är jag ledig, idag blev en lugn dag. Var på stan med syster och köpte present till mamma och Frida. Båda fyller imorgon, lite synd att jag inte kan vara i Alunda och fira henne men ja, det är som det är. Jobb jobb jobb....
Men imorgon ska jag fixa med lite saker här hemma och ta mig uppför Gesunda en sväng innan det ska börja regna igen, jag som trodde regnet hade tagit slut ( jag hoppades det iaf) och förhoppningsvis är min bil klar så den kan läggas ut.

Sedan har jag en trevlig nyhet, det blir Peace and Love för mig nästa fredag :) med Katta! Jag och bästa katta på P&L toppen toppen toppen! Men det betyder också att det blir inge firande för mig av mamma mona. Alltid något som inte passar....

Sedan fick jag mail av SATS, stod tack typ, så de erbjöd inget vidare just nu, men kan inte se det som ett nej direkt utan de har sett mig och jag lärde mig mer om Sats... fokus på jobbet nu i sommar istället! och söka till Sälen snart!

Ser framemot en super sommar nu :)

har ingen lust men...

cyklade till och från jobbet, väldigt skönt!
Jobbet gick bra men hade mycket att göra, möttes av alla varor jag beställt och det var MYcket! Och mer kommer imorgon!
Sett Goal 3 - vilken besvikelse, de 2 första filmerna är riktigt bra, sånna man ser flera flera gånger, den sista sög, och var dessutom inte alls en uppföljare utan helt fristående. Sög - nu vet man ju fortfarande inte hur det gick för dem som var med i första och andra filmen.
Trött, ska sova, imorgon ska jag vika massa tvätt, upp för Gesundaberget och det var något mer som skulle göras innan jobbet som börjar klockan 17.30. hmmm
Dax att sova.

Ibland hade du så bråttom- inget jag klandrar dig för längre - du hade ju inte lika mycket tid som oss andra. Gud vad jag saknar dig A. Always on my mind.


good times

Helgen är nästan över, söndagar är en skön dag. Kanske blir lite träning, nån film sådär och jag och oscar ska åka och hälsa på jonas - jag har inte varit dit sen det blev klart i nya lägenheten. Mat tror jag det blir där också, inte helt fel eftersom jonas är kock! :)

Fredagen gick fort, var på jobbet Hela dagen, skrev menyer, renskrev schemat (igen), handlade, och la ny beställning,
etc ja mycket gjorde vi.... men det är så skönt att jobba igen, och bra folk måste jag säga! Campingen kommer bli en succe!
Efter jobbet åkte jag till Feffe, Niklas den jäkeln hade ju dragit till Örebro... Feffe fyllde år så sa grattis och sedan åkte jag hemöver till Oscar, där var Mange och lite spel... jag drog hem och käkade, duschade och sedan åkte jag tillbaka så såg vi Black hawk down, bra film - mycket bra film. Men lång så jag var hemma (för) sent.
Lördagen var det jobbigt att gå upp när klockan ringde och det var inte lätt att väcka Feffe som trodde att jag var alarmet på mobilen varje gång jag ringde. suck, men tillslut svarade han och vi åkte till Tomteland för invigningen av Älgparken, var där i 2 timmar tror jag, Feffe som var nog i staditet "Full fortfarande och sjukt trött" var i behov av massa kaffe, så 4 koppar kaffe, en ciabatta brie/salami, en hamburgare och en korv hann han få i sig. Men mycket trevligt där uppe där jag spenderat så många sjukt roliga säsonger. Och fint och ombyggt var det! Ska ärligt säga att vi inte såg älgarna, vi gick dit men de hade gömt sig i skogen. Sedan in till Mora och Feffe kom på ideen att han ville ha rabarberpaj, så jag slängde ihop en som vi bjöd hans mor och nisse på, blev riktigt god! Sedan kände jag att jag måste röra på mig fast det var piss väder, så drog hem på en springrunda och dusch, sedan var det partaj dax! Hos Feffe med lite folk och många tomtenissar möttes upp på brasseriet, verkligen en trevlig kväll, men sällan jag har tråkigt med Eliana, dansa dansa dansa - precis som mig!!! Och våran nya solstråle mattias är så bra... måste bara säga att det finns många män i Mora som inte är så trygga i sin sexualitet, de tycker det är jobbigt när Mattias kommer som är gay- löjligt.

Dax för sen frukost, sedan en lång promenad med hunden i regnet och tvätta måste jag göra idag.
Imorgon är "första" jobb dagen då det är öppet! Lite nervös, spännande och ska bli kul!!!

Kom bara in som reserv nere i Falkenberg på PT utbildningen, de sa ju att det inte skulle vara något problem eftersom jag kom in förra året?! aja, kanske inte var meningen att jag skulle gå där, vi får se, är ju som sagt reserv iaf så kanske löser sig :)

ops

hahaha, skattepengarna kom in den 9e på mitt konto! Bra koll :)

Nu ska jag och jobba... ingen cykel, det regnar med stort R ute! Suck...

it's good for now

Dåligt väder dag, vilket betyder att jag är seg... tung i huvudet. Men fick endel gjort ändå, packat bort saker från rummet, eller rättare sagt huset, hjälp syster med hästen, 2 lång promenader med hunden, duschat, en film... sista avsnittet på greys... ja tror itne det var något mera. Jo lagat veg. lasange som blev väldigt bra :)
Imorgon är det första dagen... fast eftersom jag och Maria ska ställa iordning allt så känns det inte som "första dagen" - inga turister och ja... men känns bra att få göra det för då har man koll på allt och sedan ska jag organisera med lite papper som ska underlätta för alla under säsongen... har en ganska lång "to do list" som ska prickas av på 2 dagar... imorgon ska det inte regna så blir biken till jobbet dessutom, verkligen nice. Om jag inte slutar allt för sent ska jag åka förbi Niklas också.
Vill ha mina skattepengar också NU!

Love is not something you can start or stop as you want, so what are you gonna do about it???


I need a hero

Klockan ringde 8.00 men jag somna om IGEN!, men lite sliten var jag och har varit lite seg hela dagen så blir en tidig kväll för mig idag, har redan börjat slå av... verkar inte som min nya telefon kommer?! jag skickade efter men pengar har inte dragits och inget mail om det... så kanske inte kommer nån då? :( märkligt. och nu står det slut på lager så fan då!
Annars har jag åkt inlines idag, gått med hundarna... lille wille fick leka med en valp- skit kul!, hjälpt syrran att rida hästen, lämnat bilen så den ska bli fin och kanske såld snart, promenad till stan på det, lagat mat *mums* blev kyckling med curry och franska örter i ugn med kall vitkålssallad m. böner, pesto, champinjoner och paprika. Och nu har jag bakat bröd tills imorgon som vi ska ha till soppan.
Ska snart slänga mig i soffan och kolla på lite tv, om det finns något på tvn vill säga. Sedan kanske våran gammelhäst silver ska bli riden idag, då lär jag hjälpa till...

Imorgon förmiddag ska jag träffa en av tjejerna jag ska jobba med i sommar, så ska vi ta en fika över titta över schemat och göra om! Kommer bli så bra så bra.

Trevlig vecka alla!


Bounce with me***

Så var helgen i Sthlm och Uppsala över... Lina och Sara for imorse till Oslo för att hälsa på Alexandra och jag tog en springtur innan jag åkte till Alunda.
Sedan efter en pizza åkte jag mot Mora, tiden har bara sprungit iväg idag... söndagar, eller alla mina dagar är söndagar. På torsdag blir det ändring på det. jobb jobb jobb... ska bli skönt att komma igång!

Mycket som snurrar i mitt huvud nu....
tänk om jag får jobb på SATS i sthlm - vore underbart men hur blir det med campingen då?! vill inte vara elak och bara sticka... var ska jag bo, kan jag och Sofia bo ihop som vi har "tänkt" om det går som vi vill och det är i Augusti ett såkallat jobb på SATS skulle börja!?! var ska jag annars bo, kan jag "leva" i sthlm... eller kommer jag bli helt tokig av de?! kommer det sedan leda till jobb i Sälen, eller ska jag gå i skola till hösten - nja dumt när det är jobb jag vill ha och SATS kan utbilda mig till PT istället... oh my...

Grattis igen alla som tagit studenten!

SOVA i min säng! Ljuvligt.

Stockholm 5 juni

Jag tog mig upp Utan problem vaknade klockan 3 på natten och flög upp och var rädd att jag försovit mig?! (idiot)
Gick till tåget... där det var poliser och rökdykare, tydligen nån brand i något lok... så blev försenad till Sthlm, gjorde dock mig inget som var ute i god tid ändå!
På plats på Sats Zenit så fick jag ett kuvert och fick veta att det var 120st intervjuer dom hade... och så försvann nervösiteten... gick på 2 trevlig föreläsningar, som jag egentligen inte lärde mig något nytt på. men endel saker är bra att höra lite då och då för att motivera och uppfriska minnet igen!
Intervjuen var med en snygging som hette Joel, 20 minuter på tid och det gick bra. Bra feeling och tror det gick bra. jag sa som det var att jag sökte Platschef i Sälen men kan tänka mig jobba på ett annat sats också. Bara att vänta och se vad de säger :)

Sitter i Linas lägenhet nu, Frida är här, har gjort mer slingor på henne som jag ska skölja ut nu!
Åh, nu blir det en lugn helg. Mys imorgon och träning med dennis på söndag och ut till Alunda sedan, Sirrka/sandra är ni hemma vid lunchtid på söndag???
Sedan middag hos La familja innan jag åker till Mora igen.


Viva la vida

Har gjort dagens promenad med hunden, ska nu äta frukost och sedan duscha och packa in mig i bilen.... ska följa syster snabbt till stan också och sen åker jag till UPPSALA!!! Vet inte alls vad som händer idag, för jag är nog själv i linas och henkes lägenhet, då de är i Öregrund... hmm
Oh, nervös inför imorgon! SATS; intervju... a nerver!

Latin

"Veni, vidi, vici " -Jag kom, jag såg, jag segrade

"Ab imo pectore" - Av hela mitt hjärta

"Amor vincit omnia" - Kärleken övervinner allt


2 juni 2009

Dagen har sprungit förbi...
Jag tog sovmorgon, tänkte skippa morgonträningen eftersom tatueringen är på plats nu och den ska få vila lite utan svett och pump så den blir bra Fort. Men shit vad ont den gjorde, var lite solbränd så huden var inte på bästa humöret som det var. Men det var lätt värt det. Så fint det blev.
Idag så åkte jag vid halv 11 till Niklas och hoppade på honom tills han vaknade, vi åt frukost och tog en promenad innan han skulle iväg och jobba... sedan upp till Linus och kollade in hans nya "fritidshus", mycket att göra men han är duktig och kommer göra stället så fint :)
Sedan handlade jag åt mamma och hem, åt, tog en promenad sedan var dagen slut, städade lite för att inte få dåligt samvete här hemma eftersom jag inte gjort något här direkt idag, men klarar inte av att vara hemma när gubben som annars kallas pappa är hemma.
Snart är det väl dax för sängen, imorgon ska jag upp och ut på morgonträning sedan blir det att tvätta alla fönster på nedervåningen och få i lite slingor i mitt hår är det tänkt. Borde inte vara något problem att hinna med...
På torsdag när jag har vaknat och packat ska det bära av mot Uppsala, är inte nervös för intervjun än men det lär komma... ser framemot en dag av utbildning, träning och träffa Sofia i Sthlm. Sedan blir det Alunda...

Jag vet att man inte ska tänka så men kan inte hjälpa det, Hur hade det varit nu om du överlevt?

RSS 2.0