I Uppsala

jag fick äntligen mitt diplom efter att ha försovit mig IGEN - men drömde en så fin dröm och tydligen så ville jag hellre stanna där?! opsan sa. sedan fick vi smörgåstårta efter cermonin iaf... skyndade tillbaka till karlstad och Äntligen så hann jag och hanna ses i sådär en timme iaf, hahah bättre än inget. Städade ur lägenheten så gott jag kunde på kort tid. Packade in mig i bilen och körde till gänget. Bowlade och jag sög balla - tokstressad, sedan middag och den var god. Sedan fort in i bilen innan alla började gråta allt för mycket. . .  sov körde hela vägen till Uppsala., tog 3 timmar, inte så farligt och nu äntligen ligger jag i soffan hos lina och ska få sova! God natt - fick första examenspresenten idag förestent :) ett halsband av lina, JÄTTE JÄTTE fint.

Godnatt alla mina fina skatter


Bethany Joy Galeotti - Leaving Town Alive


Jag orkar inte skriva massa men jag bjuder på en mysig sång. njut
Är iaf i Karlstad nu...
God natt


Kd-Mora-Sälen-Mora

Hej och hå är tillbaka i Mora nu och äntligen med en ny tatuering, sjukt bra men inte klar, blir 2 sittningar, han vill göra en design till mig, så 1 juni kommer den vara klar.
Är sjukt trött nu, jäkla håll igång... och jag orkar inte riktigt skriva.
Men i lördags natt så fick jag lov att ta till papper och penna och skriva så tänkte skriva det här också i efterhand... men inte nu.
Imorgon blir det Karlstad igen och 2 dagars skola sedan slutdagen och vidare mot uppsala... shit vad jag åker omkring.

Syrrans hund har kommit nu också en liten liten JÄTTE liten Wille. Sötare får man leta efter.


men ååå

Är hemma i mora kom hem igår förmiddag, packade om och tog mig en promenad med hunden och mina gamle kära vän Elin.
Gick i säng tidigt och helt spänd och lycklig över att Yes, imon blir det tatuering, sälen och FEST!
Vaknade innan klockan imorse och for upp, ut med hunden, frulle, duschade och drog in till mora för tatueringen... så möter jag magnus - tatueraren och FUCK han hade försökt ringt mig för han ska på begravning idag, det är klart liksom. så blir ingen tatuering idag, utan han var schysst och gör det på söndag, tack tack. Så nu sitter jag hemma igen och väntar på folk som kommer från sthlm - vi ska samåka upp till Sälen! Där hoppas jag iaf att det fortfarande blir bra hos frisören... vilken dag. Nu ska jag sätta mig i en solstol och invänta alla... sen drar vi! skriver igen på söndag - kanske ska hämta syrrans nya hund på söndag också, det beror lite på när jag är klar med the tattoo!

försöker glömma och gå vidare...

Jag behöver inte vara i skolan på onsdag om jag inte vill?! Bra bra bra tack...

Temafest nästa vecka och jag är i laget "trolltyg"... troll jippi ska kolla hur de såg ut har ett svagt minne om massa skogsväsen.

Jag är tok kär i ... fruktsoppa, sött som satan och gudomligt gott.

Råkade ta 1 ripped caps för mycket idag, OPS, koffein tokig och speedad till tusen...

Blev hämtad vid tåget av syrran och hennes felix efter skolan, vi drog till Bergvik och jag shoppade äntligen min gula adidas tröja, så fin.

Sedan åt vi på max... äckligt mätt men det var gott och HEMSKT länge sedan. jag drägglade medans vi stod och beställde... ok tror jag fortfarande är lite hyper, min spring runda på en mil verkar inte ha hjälpt. Dax att försöka varva ner i soffan med te.

don't you think for a second that I could ever forget you, yor on my mind everyday, love you


Söndag hela dagen och jag har tagit det lugnt, vaknade vid 8 och låg i sängen till robinson reprisen var klart, såg lite a av talang 2009, haha vilka dårar de där killarna från dalarna var som dansade med knäckebröd! Men roligt också...
tänkte ha en träningsfri dag så gick ner till Pekås och köpte lite bananer och nötter, tog en omväg förbi vattnet - verkligen jätte fint. Lagade en sen lunch och har sedan suttit i soffan... jag får fan huvudvärk av att ha sån lat dag.
Aja, nästa vecka i Sälen WIEHO då är det partaj 24-7 i 4 dagar... som jag längtar!

snart ska jag duscha och titta på mer TV... spännande söndag Haha... slö söndag

Kärleken övervinner allt

eller Omnia Vincit Amor

det låter lite finare,
Kom precis hem från stan, förfest hos Tessan med lite folk. Hade väldigt trevligt, men nu sitter jag i soffan igen och försöker komma ner i varv så man kan sova.... glad att jag inte gick ut.

Fick redan på lite psyko(hehe) skvaller idag, på gott och ont, men bra att veta ändå. Säger man a får man säga b brukar man säga men information om vem och vad och hur hör inte hemma på nån blogg... men låt oss säga såhär jag hade rätt - hon hade inte alla hästar hemma.

kom på idag att jag inte ätit godis sedan i måndags, coolt. sweetoholic som man är ! Haha

Kan min stress mage bara ge sig nån gång?!...

jag har mycket att se fram emot, tatuering, Sälen, examen och fest, valborg i Uppsala, kul jobb i sommar och massa mer... tänk posetivt... allt kommer bli bra till slut, allt händer av en mening, bara att lära sig av det.

God Natt mina skatter, och min stora skatt hoppas du sover gott


spinning around

Själv vaknade klockan kvart över 7 imorse... somnade till den super dåliga filmen "the beach" igår ganska tidigt så det var lite väntat. Tog mig upp och gick ut en sväng  jag Är så grymt orolig, lite stressad och ja... vad händer?! försökte gå av mig det men det gick inte...

min dator ger mig huvudvärk... jäkla tinitus dator som surrar och låter illa.

Ska ta mig ner till ica och handla mer fil, keso och bär. och clementiner
och sitta i solen ett tag.

sedan blir det att snart börja göra sig iordning och dra mot stan och träffa tjejerna!

jag skulle inte ha gått dit igen

Dagen har snart gått igen, är lite trött...
var på stan och vid 3 tiden gick jag för att ta bussen till Hammarö igen, normalt så går det iaf 5 bussar i timmen men eftersom det är påsklov i Karlstad denna vecka så går det kanske en.... så jag stod där och väntade och det kom upp på displayen att någon skulle komma men icke sa nicke... det kom ingen förrän kvart över 4!!! suck så var hemma till strax före 5. Jätte super hungrig var jag då!
Men sprang på en klasskamrat när jag stod där och väntade och det var bra för det blir lite fest imorgon! Alltid trevligt att ha något att göra i denna super tråkiga stad, Blä.
Införskaffade iaf mina efterlängtade jeans nu, Levis bagg jeans, var nog på Carlings i en timme, skit bra affär - men farlig!
Nu är det dax för en lång promenad igen... skönt ute nu för solen har varit väldigt varm idag så perfekt att gå ut nu.

I'm not the same person anymore, so don't let me pay for old mistakes


fredag 17 april 2009

God Morgon, hemma idag, öronen  var inte på min sida igår kväll, inatt eller tidigare imorse så blev hemma. Sitter och göra skolarbete nu för att inte få dåligt samvete.
Glömde ju säga det att i tisdags ringde jag akut in till öronmottagningen eftersom det rann vätska ur mitt ena öra och det andra hade totalt rostat ihop - hemskt skönt - nej inte alls... men jag fick komma in direkt och fick en bättre läkare tycker jag än de andra jag haft - han var iaf ärlig och sa att den medicinen jag fått tidigare har sina fördelar men också sina nackdelar och är väldigt svaga TACK jag tycker egentligen det bara varit jobbigt med den där gula salvan... så han skrev ut 2 andra. En som jag haft förut som hjälper(men de andra har inte velat skriva ut) och en som jag kan ha med mig hela tiden och droppa i när symptomen kommer. Och han  sa att jag ska inte vänta på problemen utan ta såfort det finns symtom så ska jag behandla, Så Kanske det tillslut går över.... det vore ju någonting. Ska ringa till Tobbe i Uppsala också så jag får en tid till han och Kranikrasal behandling igen. När jag tänker efter har jag ganska mycket att göra ändå...
bloggar senare.


battery check

Det var väldigt vad jag får in musik hela tiden, måste vara våren och de bra humöret, eller?!
Är i lägenheten nu igen, har ätit och kollat på avsnitt nr 3 av the hills som jag inte har "hunnit" kolla på under veckan...
Blev iaf en god caesar sallad med kyckling och kände mig rik när jag handlade så slog till på mina gamla godingar Ben & jerrys som jag inte ätit sedan jag kom hem från USA, det vill säga snart 3 år sedan... mums super gott önskar nästan jag låtit bli... kommer bli beroende igen. Finns massa kvar, fattar inte att jag kunde trycka i mig en hel sån förut.
Nu blir det en spring runda om mina kära ben är med på det annars blir det iaf en lång lång promenad.
Halvdag imorgon - just ja jag fick in hela lönen nu så allt stämmer, tack och bock.


with a broken heart



Är tillbaka i Värmland faktiskt, var i Mora måndag till imorse men har inte orkat eller velat blogga alls... ingen lust.
Påsken i Sälen var underbar... påskmiddag, påskägg, skidåkning, utgång (agnes och duojag), mys, Galenskaparna och massa sol! helt underbart helt enkelt. Även fast det var väldigt tung och jobbig snö så hade jag och Hampe det mysigt och skrattade gott eller han skrattade åt mig som var lite halvt bitter som vanligt... typ "vi tar ett åk i varje backe och sen drar vi hem för vi kommer ändå inte hitta nån backe som är bra" min inställning men vi skrattade massa iaf och fick färg i ansiktet! Kommer sakna skidåkningen... nästa vecka är jag i Sälen igen då är det äntligen SKI ROCKEN! kommer bli grymt!
Sedan är det klart med campingen runt 15 juni börjar jag, så vad ska jag göra hela maj och halva juni tro?!?!
Lite ströjobb och sedan vet jag att det blir en tur till Sthlm med mamma och syskonen vi ska se Las Vegas 2, det är en mässa/gala i Mora som Kattis har ordnat, Peace and love men det är ju efter jag börjat - skit också! Söka skola ifall jag vill gå den och sedan försöka få något klart med SATS eller Experium i Sälen, bara för att veta lite i förväg.
Det brukar lösa sig, ska iaf göra iordning bilen så den blir såld nån gång och roa mig med att köpa en ny :)

Just ja jag har fått lön från Norge eller en del av det iaf, fattades 1500 norska kronor, AAA bittert. vad de ska hålla på... väldigt trött på Norge måste jag säga!!

Men först som sagt tatuering och till frisören på torsdag nästa vecka sedan är det Sälen som gäller och ta examen ska jag också! Det är mycket, och jag vill verkligen bli klar med skolan! Skönt att veta att jag sitter med det sista arbetet just nu!
Ska ta snålskjus med en kompis hem från skolan idag, snacka lite skit haha och sedan måste jag köpa mat till lägenheten igen... och lite annat skit på stan ;)

nothing last forever... still I can't let go

Grattis Fbk... sm guld och ingen mer hockey nu på ett tag, tack och bock.

Dags att sova... imorgon till Mora Äntligen, men först massage - det funkar det med :)

Slutspelskväll...

Sitter med datorn i knät och kollar på 5e slutsspelsfinalen mellan HV och Fbk... Fbk kan ro hem det ikväll, och då kommer det vara fest på torget. .. dit ska inte jag!
Idag har vi haft engelska på schemat, and we only spok english all day, bara det att jag tycker det var dagis, min engelska är inte perfekt men mycket bättre än många och vi kommer inte ha några prov eller så utan hon går på hur bra man är eller utvecklas, så vi pratar hela tiden och tränar på ord och språket inom branschen...
Tur att det är halvdag imorgon och vi ska massera varandra, TOPPEN, jag behöver verkligen en massage.
Sedan bär det av mot Mora och ska vaxa benen klockan kvart över 2 så gasen i botten hela vägen hem!!
Ska bli skönt att komma hem, sova i MIN säng.
Ska kolla att jag packat allt jag ska ha, jag börjar dessutom bli lite småtrött och klockan är inte ens 9 än, det är bra.

Jag fundrar på att bli en cowboy, eller cowgirl såklart, kul eller hur?! jobba på ranch och vara utomhus och fixa och dona hela dagarna. Gäster, hästar, natur och service, fysiskt arbete - allt som är roligt.

 jag är en drömmare och behöver ett nytt äventyr nu


Vi är mystiska varelser. Och i slutet spelar det ingen roll hur det slutar

Ska upp 5.30 igen imorgon bitti, natt kanske man ska säga, för det är väldigt tidigt. Men jag kan inte sova... är lite trött så ska försöka bara jag har skrivit klart.
Snart ska jag få åka hem, ska bli skönt... jag har inget över för Karlstad fortfarande, och snälla låt inte FBK vinna sm guld också. Sälen igen och skidor och påskmiddag med hela familjen, kommer inte ihåg det senast eftersom alla inte var hemma på jul heller.... men så underbart att ha saker att se framemot!!
Bjuder på en till bild idag, min älskling och mina systrar i bakrunden, gammal bild.



Jag vill, jag vill väldigt mycket... Sats, Sälen, PT, hund, ett hem, resa, USA, ranch... jag skulle vilja prova jobba på en ranch, känns som att det ska göras snart innan man sitter fast någonstans på riktigt. Jobb till nästa sommar kanske?! hmmm
Ja mina ideer, men man ska vara glad att man har ideer och inte sitter och vet inte vad man vill göra med sitt liv, jag provar ju iaf!!!

wake up sleeping beauty


if I would have all the answers I wouldn't have to ask

Jag har tränat 2 gånger idag... tvättat min tvätt och gjort saker som skulle göras... lönen blev överförd idag, men det kan tydligen ta några dagar- men det gör inget, har jag väntat så här länge kan jag vänta nån dag till.
Jag har kollat på serien Wildfire, har väl sett något avsnitt av serien på söndag förmiddagarna och tycker den är rätt mysig så jag tog hem alla 4 säsongerna... nu har jag sett alla, gråtit endel och drömt mig bort och insett ett och annat. Min kärlek till djur har nog inte många missat. Och jag saknar hästarna lite, det var mysigt att ha silver hemma, även fast jag kanske inte gjorde så himla mycket med han så var man ut varje morgon innan jobbet, släppte ut han och fixade med mat och stallet sedan gick man dit när man kom hem från jobbet igen... det har en viss charm och lugn, en livstil som jag inte har något emot. Hoppas syster får hem en häst snart, så kan man rida lite och kanske ta hem den där charmiga vita trollet som heter Silver.

Silver

Pigge och Cambell



it's nice to have so good memories I hope they will come again in the future...


somethings are worth fighting for

mostly just life itself... and all the good things that comes out of it

but

sometimes I just wish I'd know exactly what I was fighting for

because

right now, I have no idea where Iam going


just when I though I've lost it

Tack norge för att jag äntligen fått ett id nr och kan nu får ut min lön! Wieehoo, bättre sent än aldrig. Tack och bock!
Sedan åt jag årets första glass idag, mums magnum mandel - inte helt fel, men gud vad stora glassarna är man klarar ju knappt av att äta en hel!

Skolan gick bra, jag grät inget - kände att det var nära men inte tillräckligt. Skönt att vi har sånna grupper där vi pratar om allt och alla får sin tid. Just nu känns det väldigt skönt och utrensat.

Jag är så färdig med skolan, nu vill jag jobba. Kanske dax att kolla upp att det är helt 120% klart. Ska ta tag i det imorgon, ledig dag, gud så skönt!

Snart blir det en promenad, solen värmer fortfarande så ska suga i mig dagens sista värme från den

Last few days

I'm not trying to win you back Change your course or veer your track I don't claim to have what you're looking for I don't know what I should do Sit around and wait for you I drive 'til I get to your front door But these last few days Every wall around me is just falling down And all I want to say, I would give my life to tell you here right now Here right now I'm thinking what you're wearing out What you both are talking about All the things he does that makes you smile And I don't have a plan wrote down Where we'll be a year from now Maybe you should stay a little while But these last few days Every wall around me is just coming down All I want to say I would give my life to tell you here right now Here right now But these last few days Every wall around me is just coming down And all I want to say, I would give my life to tell you here right now Here right now Here right now To have you here right now Now, now, now Here right now


just relax

Sköna söndag, enda dagen på veckorna jag kan tillåta mig att verkligen vara ledig!
Hade en skön sovmorgon och när jag vaknade var oron borta...
"thing your not proud of you should put in the past and never repeat again"
Låg ganska länge i sängen och tittade på tv och åt frukost sedan var det dax att röra på sig så ut i solen och tog en lång och skön promenad... Skulle ha varit iväg till SATS idag igen, men både min träningsvärk och min bakis syster säger att idag blir det ingen träning på gym iaf. Men vi ska nog ta en promenad till sen innan hockeyn som börjar vid 4 tiden. Sedan blir det nog en lugn och skön kväll och det var nån drama film klockan 9 ikväll som kommer passa perfekt.

opsan, nu är syster utanför om 2 min, hon piggnade till snabbt! dax för mer luft! :)

something I just have to live with, I'm sorry...

jag kan inte sova, tur att jag får sova hur länge jag vill imorgon...
jag är orolig... vad håller jag på med egentligen?!

Lite bilder från Sälen... ett annat liv, jag gillade det.


sometimes I do things I don't understand myself, it's my secret and mine to carry... I'm sorry...


down a black big hole

dagens ordspråk:

"Om man talar sanning behöver man inte anstränga sig efteråt för att komma ihåg vad man sagt."


Igår så kom jag hem tillslut efter en konstig bussresa... var och kollade slutspelsfinal nr 2 igår hos Elin och Linus, mycket trevligt och god pizza. Efterår så tog jag bussen hem, jag lovar den busschaffören var inte i normat tillstånd, han körde in i trottoarkanter, han höll på att missa alla hållplatser, han körde nästan i diket en gång och sedan in i en stolpe lite lätt i sidan. Jag kom tillslut fram och av bussen - tack och lov.
Somnade direkt och tog mig upp klockan 8 för att ta mig in till gymmet och köra body pump, mycket bra pass och jag la på ganska bra och kommer nog känna av det imorgon. Nu sitter jag hemma i soffan helt själv och kollar på Robinson - verkligen skönt, jag behöver lite egen tid. Dagen har gått fort...
just ja efter passet på gymmet så fick jag hem till Hammarö, det är 7 km, ingen fara och ganska perfekt promenad i solen, men någonstans gick jag fel och gick över en mil tror jag, ops, slängde mig i duschen när jag kom fram och sedan drog jag till stan med syster,,, full fart.
Imorgon ska det bli lugnare och sedan 2 pass på gymmet på eftermiddagen är det tänkt.
Men dagen ska jag börja med sovmorgon tills jag vill vakna och sedan promenad. Hoppas solen vill titta fram imorgon också, men enligt smhi ser det inte så ut tyvärr...

I really mean it now, Im done!


Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending

Dagen bara gick, snart är den slut,
Jag är helt färdig,
Jag blir arg för att människor dör,
jag blir rädd när jag ser någon ledsen... jag vet hur ont det kan göra.
Jag blir besviken när ingen förstår.
Men i slutet så är jag alltid ledsen.
Kvar i en saknad som aldrig kommer kunna fyllas ut.'
Varför får man ingen andra chans

alltid du

alltid med ett leende

alltid en varm famn

alltid var du där


1 april, är det ett skämt?

Jag har försovit mig, och nästa buss går om 2 timmar, det betyder att jag är i skolan till lunch. åh hej och hå! Skit också.
Förstår inte varför jag inte vaknade, eller slog jag av alarmet i sömnen?! för det stod fortfarande på när jag självvakna för en stund sedan.

RSS 2.0