your love makes me warm in this cold, dark world

2 dagar har gått, och jag trivs kanon, inget att klaga på.

Imorgon är det hockey, väldigt trevligt =) och ser framemot fredag, fest va? middag i Alunda först och kan tyvärr inte stanna.
Ska vara på gymmet på lördag över dagen och träffa mamma och syster på söndag förmiddag... men sedan åker jag till Alunda igen och att tänka på söndagen vänder i min mage. Sitta i kyrkan, men skönt att få gråta ut igen. Det behövs kanske...



I love the way you kissed me have a good day every morning

Vilken riv start på min praktik, full fart på en gång.

Började min dag med morgon promenad/jogg klockan 6, sedan klockan 9 var jag på praktiken och dagen bara gick, i slutet av dagen satt jag i telefon med företag för att bjuda in dem under våran Öppet hus veckan som håller på, Nån som vill ha en gratis träning på Power Center??, jag gör konditionstest och vi kan mäta fett % också...  helt gratis, kom igen!

Imorgon ska jag börja lära mig PowerPlate och fortsätta jaga företag och kunder, antagligen springa en sväng på stan och dela ut gratis träningar. Avsluta dagen med träning, ska träna massor för jag får gå på alla passen.

Tänkte mycket på dig idag, man vandrar iväg i dagdrömmarnas värld och den är många gånger vackrare än verkligheten. Ibland känns det verkligen som man har förlorat slaget helt och kämpar för ingenting. Antar att man kommer känna så ibland och ta sig upp igen och se det fina som finns kvar - vilket egentligen är mycket. Man saknar det man inte har kvar, allt annat tar man för givet och Ser inte som man borde. Men det som inte finns längre, det som försvann och lämna smärta låter man påverka en hela tiden. Är det rätt? egentligen? kan man inte få sörja och vara ledsen utan denhär smärtan och förvirringen. Ibland vet jag verkligen Ingenting och saknar och saknar och saknar dig

 Dagen ordspråket lyder; Sörj inte det du saknar utan glädjs åt det du har

All I want is you

Det är 9 månader idag, helt ofattbart, vet inte vad man ska säga längre, sagt allt och jag menar vartenda ord... Saknaden är enorm.

Är som sagt i Uppsala och haft en bra start. Hämtade Katta i Gävle på fredag morgon sedan satt det igång. Party, mys, middag.... Ganska lugnt i fredags, och stor festen i lördags hos Hedman, var riktigt KUL! finns bilder på Facebook, Rocka Billy tema och vi var utklädda. Jag vann första pris och fick en buckla (på bilen- finns bildbevis).
Sedan efter den festen drog vi in till stan och krogen, Terassen med grabbarna grus från Årsta och sedan sa hej till Dennis på firman. Jag och Katta helg som vanligt, humle och dumle, men nu är jag dumle själv igen.
Avslutade helgen med Bio, värdelös film och massa strul.

Imorgon börjar min praktikvecka, är väldigt spännande och jag hoppas det går bra imorgon!!!

Ska sova nu, upp imorgon och träna lite innan frukost och iväg till PowerCenter för intro imorgon.

Hoppas alla haft en lika bra helg som mig, 

I losing my mind!

jag är helt hysterisk, fattar inte!
jag hade x antal tusen dollar i mitt sängbord, som jag haft sedan 2005 sen jag kom hem från USA, dollarn har varit så låg de senaste åren så jag har sparat dem tills "bättre" tider. Och nu står den helt ok igen och tänkte lösa in dem! MEN JAG HITTAR DOM FAN INTE! jag får panik, det är mycket pengar och jag slet för dem :( var är dom, blir så knäpp.
Och de har alltid haft sitt ställe, tillsammans med andra viktiga saker som mitt pass och extra bilnyckeln osv... alltid legat där och så helt plötsligt Borta? vet inte varför jag skulle ha flyttat på dem heller? Kan någon ha snott de? nej jag blir tokig.
Borde inte bry mig kanske, är ju Bara pengar.... men nej jag vill veta vart de är.

Har letat sedan 4 i eftermiddags, och jag hittar inte. Imorgon åker jag på morgonen så måste släppa på det tills jullovet.

fan vad trist dethär är


back home

Så nu är jag i Mora. Kom kanske till Karlstad igår runt 11 och åkte direkt till lägenheten som man inte kan kalla ett hem, det var så himla äckligt och stank och BLÄ - fattar inte hur man kan ha det sådär. Orkar inte ens gå in på det mera för det är ett hopplöst fall - och det är egentligen inge fel på lägenheten utan kanske hon som ska ta hand om den!!!

Så jag tog mitt pick och pack och stack redan klockan halv 7 i morse. Så jag var här i god tid.. har packat om och tvättat, väntar på sista tvätten nu. Ska bli så himla kul att komma ner igen. längtar tok tok mycket. men det är alltid mixade känslor, jag blir ledsen lite då och då när jag tänker på det. Adde kommer ju inte vara där, och det gör ont, så himla fel.. och på söndag är det 9 månader sedan...

Idag ska jag hinna med endel till, tvätta bilen, byta däck, färga håret och gärna vara klar med packningen, eller i alla fall valt vad som ska med - det är inte lätt att packa det man behöver och lite samtidig! Omöjligt... men det får bli utan massagebänken och så denhär gången, blir bara för mycket saker annars.

Så jag ska gå ut och slänga in vinterdäcken i bilen så det är klart, och hänga min tvätt...

Varit ute på lång promenad med hunden idag också medans tvätten gick, Felix är en så go vovve - bara helt underbar.



Redan klockan 10 imorgon ska jag befinna mig i Gävle och hämta Katta, sedan kommer vi och göra uppsala osäkert!
Blir nog tjejmiddag och mys imorgon.

I should have seen it coming - it was to good to be true

jag är himla löjlig ibland men jag ser framemot att komma till Uppsala, spännande med praktikplatsen osv och det resulterade igår i att jag gick på högvarv, kunde inte sova. Så jag har vandrat omkring här inatt. haha
Fick sluta 7 ikväll och en snäll tant ska ha Better Bodies affären extra öppet för mig ikväll så jag får shoppa lite träningskläder till sjukt bra priser innan jag åker mot Karlstad! Tack och bock...
Haft en jätte bra praktik här verkligen, har lärt mig massor - och träffat massa underbara människor.

Imorse var det power 1,5h var jag ute innan frukost och efter frukost till gymmet, pumpade ur det sista jag hade. Himla skönt! Så nu har jag duschat och fixat och ska försöka börja bo mig ur detta hus innan lunch.
Ska gå och låsa upp alla bommar för jag vill ha bilen utanför!



I'm so happy I'm so glad that I got you...

Sådär... tickar mot sista kvällen och natten här i Strömstad för denhär gången. Tror jag kommer komma tillbaka och jobbar här - vem vet. Idag började det att säga hejdå till goa kollegor och så. men så är det, tror vi kommer ses igen ändå!

Började min dag med träning som vanligt och frukost på det sen och idag var jag i stora receptionen - med Helena, skrattade ganska jätte mycket hon är så himla Bra! Sedan var jag i Flow=spat och hade 2 behandlingar inbokade... lugna stället. Gick lite tidigare så jag skulle hinna packa. Shit vad med grejer man har. Tur att mycket fortfarande var rent, jag har varit duktig men jag fick ju massa arbetskläder som jag inte hade räknat med.

Åh snart åker jag hemöver, och snart till Uppsala. Ska åka förbi Gävle på fredag och hämta upp min Katta.
Längtar tills på fredag och lördag och mys Uppsala.

det är så konstigt ibland, det bara slår mig fast jag inte vill, pinsamt när tårar börja rinna när man står och gör behandlingar, men vad ska jag göra?! ibland är det så himla ohanterbart. Saknar dig så Adde. Guld värd och jag älskar den grabben.


vi ska rocka hela helgen!

I want to be where you are

Ny vecka - sista veckan dessutom.
Kom precis från träning, ute på lång lång cardio promenad tidigare och sedan frukost och sedan gymmet på det.
En bra start på dagen.
Ska duscha snart och sedan ta mig ner till centrum av Strömstad, finns en better bodies affär här som har stor rea, men helvetes-butiken har ju aldrig öppet, stod ett nr att ringa på dörren så ska ta och slå de en pling. JAG Vill Handla!

Sedan blir det lite jobba i eftermiddag och kvällen, har massa hotstone inbokat.

Kanske börja packa ihop också, annars lär jag glömma saker.


snart 9 månader och jag fattar noll - jag hoppas så att det fortfarande är en dröm och snart vaknar jag upp och du är där


out of tears

stunder av glädje - alla fina minnen och allt som varit
stunder av sorg - allt som gick i krasch och smärtan som inte ger upp
full av en tomhet som inte går att förklara

stunder som dessa när man inget hellre vill än bara ta tillbaka, gå tillbaka
tur att det bara vara i stunder och jag hittar snart tillbaka.
Men just nu är jag bara ledsen och längts nere och enda vägen som finns är upp

there is always tomorrow I guess


Hur mycket kan man sakna en person egentligen...


katshing

Det var en mindre "bra" helg, men med två toppen helger i ryggen så kanske det var svårt att toppa igen!
Saknade massa goa tjejer i helgen... och det var jätte lugnt så det har varit Trögt verkligen i helgen... och med 2 sjuka idag så var det ändå inte alls mycket att göra. Tråkigt att säga hejdå till kollegor idag också som jag inte vet när man träffar nästa gång.

Nu är jag själv i min lilla sjöbod igen och ska slå rötter i soffan hela kvällen, går massa serierepriser från veckan som jag missat. Tänkte jag skulle bada lite men äsch, skiter i det. Kanske tar ett dopp i badkaret uppe lite senare. (lat/trött/seg =jag)
Och jag får inte träna idag, jag har kört alldeles för hårt och mycket.

Tre dagar sedan bär det hemöver och sedan mot Uppsala.

Andreas Andreas - tur att du finns i drömmarna. saknar verkligheten som vi hade

hit me hard

Hjulet snurrar men hamstern är död...
jag är trött


jobb
jobb
jobb

nu vill jag till Uppsala

there's nothing I wouldn't do, to hear your voice again sometimes I want to call you, but I know you won't be there

Det var fullmåne inatt fick jag reda på imorse - jag kunde inte sova alls inatt, så det förklarade ju saken -  vid 2 tiden gav jag faktiskt upp och började kolla på tv sen så somnade jag tillslut. Men det känns att jag inte fått mycket sömn inatt.

Imorse var det upp vid 8 och drog iväg på min promenad med stavarna, shit vad det är jobbigt, svettig som fan. Och frukosten smakar alltid så himla gott numera!

Har lite lång lunch just nu, ganska lugnt på hotellet och jag ska kolla över inpackningen och anisktsbehandlingen som jag ska ha i eftermiddag, gud va kul att ha lite annat att göra - det är då det blir roligt.

Tror jag ska ta en tur med stavarna ikväll också.

Och shit vad bra produkterna från Joico var! håret mår så himla bra, så nu ska jag köpa in det.. smart massa saker jag vill ha men inga pengar, jag ska trolla lite så fixar det sig.

Mindre än en vecka kvar nu, shit vad tiden går. Men för den som har roligt går det fort. Tur att jag har en till vecka i Uppsala. Ni som vill ha ansiktsbehandling säg till jag har bänk och grejerna med mig ner men det kommer kosta en 100kr för produkterna kostar en slant.

jag har träningsvärk i triceps

rest in peace

... will you stay with me will you be my love....

Så nu har denna dag nästa nått sitt slut också, tror jag behövde en dag själv till. Varit så skön dag verkligen.
Gick med stavarna imorse och jag hade ingen aning om att det är så jobbigt NÄR man gör det rätt. Så nu är det bara att instruera och få medlemmarna på powercenter taggade.

Ikväll ska vi ha möte också, över telefon för företaget och allt som jag mamma och syster håller på med.
Känner att det tar emot lite, jag är ute och mitt i annat liksom. men men, ska göra mitt bästa antar jag.
Visst det blir pengar och det är en bra grej men ja. Inget är väl omöjligt - men jag hade gärna väntat lite.
Vi får se efter ikväll... jag lär få lov att betala endel eller mest om jag känner rätt. OVANLIGT, bara för att jag har framförhållning... Å nu känner jag hur det bubblar i mig igen! Skit samma, får se hur det går efter ikväll.

jag är hungrig
och jag saknar dig massor andreas - hur mycket som helst.


---- det gick bra på mötet... så nu satsar vi och ser om det går, går det så går det annars kommer det ta längre tid bara!

give me wings so I can be free

Det var en mycket trevlig kväll igår med vin och goda nya vänner och kollegor.
Fick massa produkter från Joico, eller jag fick ett start kit, så jag får prova deras shampo, balsam och 2 olika inpackningar. Sedan utöver det får jag välja 2 produkter vilka jag vill från rengöring och styling. =) de är bara att tacka och ta emot, dyra produkter som är tydligen håret Rolls Royce serie - lyx med andra ord, lärde mig massa annat om håret uppbyggnad och annat igår också. Även om det som vanligt var mycket kinesiska med massa kemi. Det var iallafall mycket intressant.

Idag är jag också ledig, fick byta dag för det var himla mycket nästa måndag men ingenting idag.

Gick ut och gick min powerwalk imorse med stavar. måste träna på det om jag ska instruera i det sen i Uppsala...shit vad mycket mer det tog, speciellt i skuldror och axlar - svettig som tusan efter en timmes promenad.
Frulle på det och nu sitter jag i min lilla sjöbod och ska ta det lugnt hela dagen, plocka lite och städa lite kanske. träna mera gör jag senare idag och sedan blir det helkväll framför tvn.

III

Jag har skrivit massa skol grejer och legat på klipporna och börjat läsa en ny bok - Min vän Leonard av James Frey. Väldigt bra och jag känner igen allt han skrivit, blev bara några sidor dock det blåste kallt på klipporna fast solen sken... jätte fin dag. Mycket som dyker upp, saknar som man minns, inte vill minnas och saker som bara är. Läs den!

Tänkte mysa i soffan och titta på tv tills ikväll då vi ska ha trevligt.

från boken...

"Jag sover på dagen. Jag drömmer fortfarande om att supa och ta droger. Ibland vaknar jag med baksmälla, ibland vaknar jag med näsblog, ibland vaknar jag rädd och ligger och skakar.
Jag läser, går på museer och hälsa på Lilly på eftermiddagen. Ibland läser jag för henne, ibland pratar jag med henne, ibland sitter jag bara och tänker på förr, tänker på förr, tänker på förr.
På kvällen går jag ut. Går på barer med mina vänner. Jag dricker cola, röker cigaretter, spelar biljard, pratar, ibland pratar jag inte alls, sitter bara och betraktar. Jag får lättare och lättare att skratta, börjar känna mig mer tillfreds.
När barerna stänger vandrar jag omkring, vandrar utan mål genom den öde staden, vandrar bland byggnaderna, genom parken, längs sjön. Jag sitter på bänkar, blåsten och kylan gör ont, gör mig stelfrusen, jag slutar känna. Det finns frid i en så överväldigande smärta att den stänger av alla känslor. Det är den enda frid jag känner.
Jag går tillbaka till lägenheten.
Sover.
Drömmer."

II

Sådär, all liska borta med vinden, eller med vikterna i gymmet, tog i allt vad jag hade och det funkade.
Sedan gick jag till badet och fick mig ett gott skratt... en kvinna med sitt lilla barn kom ut från toaletten när jag stod i duschen och så vänder hon ryggen åt mig och jag ser att hon har toapapper som sitter fast i underdelen av bikinin HAHA. Först sa jag ingenting men ångrade mig och sa att hon hade toapapper där, Och hon tyckte det va hemskt pinsamt. men jag skrattade inombords.

Ska plugga lite i eftermiddag, vill inte ha något plugg att göra i Uppsala

welcome to the future

Det är fest hos Hedman den 25e, och jag vet inte varifrån jag fått att han bor i Östhammar?! eller han har nog bott där eller jobbar där??... i vilket fall han bor inte där utan 3 mil utanför uppsala(fast jag vet inte åt vilket håll) så Sirrka jag ska inte till Östhammar. Men jag har 5 veckor på mig så jag kommer nog komma till dig och ses ett antal gånger :)

Ok, jag är Arg idag och jag har ingen aning om varför, jag är bara på den där stigen ni vet. Tog en lång lång promenad imorse och det hjälpte inte. Ska snart in i gymmet och avreagera mig, hoppas det är tomt så ingen ser hur hysterisk jag är idag, men det ska förhoppningsvis lugna mig lite. Annars är jag ledig idag, vi ska ha något kurs ikväll, Joico eller vad de hetter kommer ikväll, blir produktinformation och massa gott, istället för betalt så kommer vi få produkter - vilket inte är fel alls.

Nej jag bubblar snart över - varför är jag så arg?
Förutom det vanliga, ungdomar som kör förbi mig som dårar när man är ute och gå/springer. Människor som har väldens dåligaste ursäkter för att INTE göra saker, ännu värre när man tycker synd om sigsjälv. Åh våga bara använda Andreas som en ursäkt för att tycka synd om ersjälva, och anledning att inte göra saker, grrrr.
Snuskigt rika människor som tycker det är dyrt med behandlingar på Spat?!. piss i rymden för dem och onödig energi. åååå. pms hej och hå. Nu ska jag träna - igen! och jag ska bada. bubbel bubbel och basta!

Hör vad min lärare sa förut , "det är bra att få ut ilska och vi behöver vara arga ibland, renande process"





my oh my wake up!

Nu förstår jag verkligen vad prästen i Alunda menade med att hjärnan förstår först men hjärtat kanske aldrig gör det. Jag vill påstå att jag faktiskt vet nu, jag har accepterat vad som hänt och att det är såhär det är nu. (även fast jag kanske inte vill) Vilket gör att man sörjer på ett annat sätt... jag vårdar minnena och bibehåller den vackra bild jag har av Andreas och försöker fokusera på allt livet har att ge. Andreas finns där med mig hela tiden, det vet jag! Mitt hjärta dock låter mig inte för en sekund nästan glömma - den smärtan sitter och den önskar bara en enda sak - att andreas ska komma tillbaka.

Ännu en natt full med drömmar, men inte om Andreas vad jag kan komma ihåg, såg massa andra människor men spåren av tårarna fanns där när jag vaknad imorse tillsammans med känslan i bröstet som jag känner igen så väl.

Igår under en av mina promenader tänkte jag på alla bortgångar och begravningar jag varit på, alldeles för många och den ena efter den andra jobbigare och prövande. Livet är himla tufft, och jag är bara 22år och redan gjort och fått tagit mig igenom sånna prövningar. Och jag vill inte gå på flera begravningar....

my heart will never let you go - that way you will never be too far away


life is life

Vilken helg, sitter här ny duschad och väldigt trött, det var inte lite mycket i helgen.
 Började min dag med en lång promenad idag, gick inte att motstå vädret och jag ville få lite frisk luft innan jobbet. Sedan var det jobb och mina skadade lilla tumme sa upp sig från jobbet. Så imorgon blir det inga massager iaf, det GÅR inte. ajajaj... efter det var jag i gymmet en timme och sedan tog jag en till promenad - himla fin höst dag idag. MEN nu är jag Helt slut, sitter och kollar på nya/gamla avsnittet av Gossip girl. Ska bli en kväll framför tvn och lugn och ro... imorgon är en 11-20 dag! visst jobb är bra men imorgon blir det bara Spa behandligar! tack... och jag ska träna på morgonen, det är så himla skönt att powerwalka medans solen går upp :) - de börjar kalla mig träningsnarkoman här?!

Tisdag är jag ledig... jag säger inte att jag inte trivs, men det är mycket. och jag vill till uppsala. tills dess får jag njuta av vännerna jag gjort här och massa lyx mixad med Slitet på jobbet!

Stor fest ibokad på lördag den 25 oktober i Östhammar, jag ska dricka sprit, va så säker och ha skit kul! det var ett tag sedan så det är jag värd. Party party!

Andreas - du finns så i tankarna, och jag har fått prata om dig i helgen, det var ett tag sedan och det kändes väldigt bra. Du är så fin min vän, världens bästa, tänk om du hade fått vara kvar här hos oss... fast det gör du, jag tar dig med mig överallt.- det behöver du aldrig tvivla på Adde. Min ängel :)

working girl

Jag har gjort mer än hälften av denna del av praktiken, bara 11 dagar kvar =)
Idag så gick det bra, blir så mycket lättare när man vet vad som väntas av en,
Shit jag har inte loggat ut, nej jag måste och kolla. Drygt, jag ligger i sängen, men kommer inte somna om jag inte kolla det först.


Jobb imorgon och måndag, men det är bra, behöver tiden och pengarna.

gonatt, jag måste springa in och kolla datorn, tur att det inte är någon distans direkt!

yo yo mannen

Vilken dag, och den är inte slut. Promenad med tjejerna i morse och sedan hotell frukost, ska aldrig mer göra det. var slö och trött hela morgonen - gud vad jag älskar mina shaker ! vitamin/energi bomber!
Sedan så var det praktiskt idag, Algbehandling, och det var strul och alla dessa norskar som springer omkring och är förvirrade, usch gick mycket av min energi åt att irritera mig på dom vill jag lova, grrrrr
och nu har jag en timmes vila, sen börjar jag jobba klockan 17-20 ikväll... så kan det vara. Lite är på topp!
För er som inte vet är så Alginpackningar eller alg behandlingar väldigt kraftiga, detoxkurer och djupa helt enkelt, så man blir väldigt trött och seg. men är inte så mycket folk på hotellet så jag får nog bara springa och fylla på och göra iordning för imorgon :) förhoppningsvis.

Gud vad jag gillar mina 2 inneboenden... tråkigt när de åker, jag kommer få separationsångest :(

ska vila, byta om och sminka mig så de inte blir allt för rädda för mig.

Ha en trevlig helg.

för trött för att skriva något vettigt här

Ja, jag är ganska trött nu efter en dags utbildning, Pevonia intern utbildning... alltså de produkterna vi använder här på Spat i Strömstad. Inte nog med att det är HEMSKT mycket olika serier och produkter, utbildaren är norsk! smart, det räcker inte att bara lyssna och så bara minns jag allt - som det brukar vara, utan jag måste LYSSNA med båda öronen och koncentrera mig för att översätta allt hon säger. ojoj, det tog lite på krafterna även om jag satt och hoppa på stolen som vanligt (eftersom vi hade teori mest idag) rastlös som jag blir!  Gjorde lite praktikst med peeling innan vi fick sluta och slänga oss i badet! SKÖNT. Imorgon är det bara praktiskt fram tills jag börjar jobba klockan 4 eller 5 kanske det var. Fått lite extra tid nu också för nu kan jag göra massa behandlingar, och jag kan faktiskt göra fler behandlingar än vad många kan som jobbar här.
Shit vad med grejer jag har lärt mig!!!! hoppas de försöker dela upp det så jag kan få träna på alla olika saker nu... de gillar verkligen att sätta mig på massage problem och det är jag lite less på vill skrubba och göra lite inpackningar nu också!
Jag var uppe tidigt imorse och tränade, skit skönt och avslutade med bad, låter toppen eller hur... och vet ni?! DET ÄR VÄLDIGT BRA HÄR. jag mår bra. Så himla skönt och jag har min ängel på axeln ganska ofta, han har endel att hålla på koll på men ja, finns där emellanåt och kikar in :)
Imorgon ska vi upp tidigt vi tjejer, gillar tjejerna jag bor med skarp. Himla bra tjejer... i alla fall vi ska ut och gå innan frukost och så imorgon.

så nu börjar det bli lite varmt att ha datorn i knät... har blivit min grej på kvällarna - ligga i sängen med datorn.

Just ja, måste avreagera mig lite, hur mycket får blondinbella för sin blogg??? hört sånna sjuka summor, och det är bara för mycket, kul för henne 17 år och så framgångsrik på ... INGENTING, iallafall, tänk var förstörd värld den tjejen kommer växa rätt in i. aja, och sedan bonde söker fru, patetiskt program, hur säljer den ideen överhuvudtaget? men nog fan kollar man på det... om tvn står på. värdelöst och usch... det har gått för långt, blir bara sjukare för varje gång.

MARLENE SKA GIFTA SIG!!! wiieee, grattis, jag kommer =)

only one wish

Hej hopp,,, ny dag och idag börjar Pevonia utbildningen.

Jäkla pop låtar, men texten är så himla fin...



If I could change one thing.... more time...with you

with my whole heart and my soul

Ojsan, det blev lite segt idag. Jag som hade tänkt göra så mycket idag, ja jag hade det ja! men det var inte så lätt att dra sig upp imorse när man somnad vi kanske halv 3 tiden, skulle ha varit och tränat klockan halv 8, kom upp runt halv 10?!
Det är mycket känslor nu... inte så konstigt och jag oroar mig inte så mycket över det, vet att det går över och blir bättre snart igen... tur att jag är så lugn. men det dämpar inte saknaden bara mina utspel...

Fick hoppa in och göra en massage idag, idag var det sådär riktigt kul att massera.
Har lunch nu och jag tog mig en bra potion med potatismos, lax, broccoli och stuvadspenat och gick ut i min sjöbod och mumsade... så himla god mat :)

nu ska jag vara soffpotatis i en halvtimme sen jobb jobb jobb....

Why couldn't he be saved?

Jag kan inte sova.... vet inte varför. men tankar far omkring som vanligt antar att det är de som ställer till det. Och det hjälper inte direkt att man Saknar Andreas så himla mycket. Tänker på han väldigt mycket och man undrar så varför?

Det var 2 väldigt trevliga tjejer som kom och bodde hos mig, vi har pratat hela kvällen och skrattat endel, finns redan internskämt och skönt att slippa bo här själv.

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, tränat, ätit, tränat, ätit, promenerat på stan lite och gjorde faktiskt skolarbete... kost hemtenta - lättaste saken att göra av allt jag har att göra.

Fick veta att produkt utbildningen för Pevonia som jag ska gå torsdag och fredag är på norska, inte förvånad men det gjorde dethela lite halvdrygt faktiskt. Man måste lyssna så himla fokuserat hela tiden, och det är lite halv drygt att göra i 2 hela dagar.

Vet inte om jag skrev det men jag kommer åka till Karlstad redan på onsdag sista veckan och kommer försöka vara i Uppsala redan på fredagen, tänkte jobba in de dagarna så jag hinner hem och tvätta och packa om. Och vinterdäck såklart.
Sedan det stora Pluset är att jag kan vara med på herr Hedmans inflyttningsfest som är väldigt sen, men han är inte snabb den grabben! =) men det ska bli himla kul. Hoppas min andra strumpa Katta kommer också.

Nu vill jag sova är jätte trött och ska upp och träna imorgon bitti tänkte jag, plus att jag säkert kommer vara fullbokad med behandlingar imorgon. men men, det blir såhär ibland.

Snälla sluta skämta om döden... det är piss och missbruka inte ordet tack!

I carry your heart in my heart

....Sa de igår på CityAkuten, och det var fint sagt tycker jag.
Det blev som jag trodde, varit ganska skönt att vara ledig måndag och idag. Återhämta mig och göra lite saker som jag hade liggandes på hög. Tyvärr ligger alla skolgrejer fortfarande på hög, ingen inspriation att ta tag i det ännu.
Tränat mest måste jag säga och hittade en STOR rea nere på en affär i Strömstad, som för övrigt är en liten skit stad, finns inget, förutom 4 hälsokost affärer??? Men det är himla mysigt med alla klippor och fiskebåtar överallt. Tror jag ska vandra ner dit igen efter träningspass nr 2 efter lunch...
Jag har tagit på mig 7 st midvinterblot i vinter, det är roligt. Och bra med pengar.
Sedan ska jag nog jobba in några dagar här i Strömstad, vill vara i Uppsala redan på lördag, alltså den 25 oktober, Hedman ska ha inflyttningsfest och det kan vara trevligt att vara med på :) Så ska se om jag kan jobba in 2 dagar och redan på onsdag kväll ta mig mot Karlstad.

Måste säga att det var länge sedan jag mådde så bra, och du menar jag att det syns, min hud mår bättre, min mage är i balans, min sömn... ska göra en lång detox kur snart, ta bort tungmetaller och annat skit, rensa gallan osv. men tar det när jag kommit till Uppsala.
Sedan kommer Lina och Henke att åka på semester en sväng så då fick jag bo i deras lägenhet :) Tacksamt... skönt, få lite tid själv i Uppsala också.

Nej tro om jag ska duscha av mig, mycket duschande blir det!!!!!

Jag gillar verkligen körsbärsblommor


lite senare....
Inställt boll pass :( god lunch... och jag fick 2 st inneboenden på köpet som ska vara här veckan ut :)
Och jag fick ledigt tors-fredag sista veckan. TOPPEN!
Jag har fått lite inspiration, tack du :) plus att mycket har gått min väg idag så blir kostarbete x2 och hudanalyser ikväll!!!! eller så mycket jag hinner innan ugly betty!

sunday all day long

Söndag, alla ligger bakis hemma... inte bloggar, men det gör jag!

Bara 5 timmars jobb idag och 4 behandlingar, men ack så det räckte idag.
Gick verkligen på högvarv igår och det gick inte så bra att sova med högpuls och helt sönder tänkt huvud.
Så jag är ganska trött nu måste jag säga...
Ska palla mig in till poolen snart tänkte jag, simma lite och sträcka ut, sedan bubbla och basta. Stretcha ocj vila innan jag snor åt mig lite efterrätt från buffen och bankar mig i soffan och tittar på tv hela kvällen. Det tycker jag att jag är värd.
Hoppas alla haft en bra helg, gjort något kul?

ciao ciao amigos


Im right here, where are you?

det är lite smått kaos i mitt huvud minst sagt.
satt och kollade på bilder på andreas, och allt annat som finns- dödsannonsen, minnesgreker. ja allt.
ändå så känns det som att han lever, jag är ibland helt övertygad fortfarande om det fast det gått  x antal månader nu.
fattar inte när det ska sjunka in och liksom stanna där, för vad som händer varje gång både hjärnan och hjärtat inser detta samtidigt så smäller det, jag blir så himla ledsen... inte bara gråter lite utan den där smärtan ni vet, i bröstet, i hjärtat.
jag förstår inte att jag aldrig med kommer få samtal av den där killen, aldrig få röra aldrig på prata... aldrig... det är så himla smärtsamt - och vad ska det då inte vara för Andreas.?.
om sanningen ska fram så är det så himla svårt att gå vidare inombords, allt yttre funkar, jag gör allt som jag vill göra och jag tar vara på vad livet och allt det har att ge. tro mig de flesta dagar är bra dagar... det är betydligt mycket mer bra dagar numera än dåliga. Dåliga stunder kommer men inte hela dagar längre.
men jag kastas tillbaka ibland, och nu när jag skrivit av mig så kommer det kännas bättre och eftersom jag saknar den där sparveln så himla mycket just nu så kommer han komma i drömmarna. jag förstår inte hur mycket värre saker kan bli, man saknar och saknar och saknar och lär sig leva med den och smärtan... tiden läkar alla sår - ja men när då?

Borde inte pressa så egentligen, har som sagt bara gått månader, sorg kan ta år att komma igenom. Men en sak vet jag, efter att ha pratat med en kompis som har en mormor som genomgått mer eller mindre samma sak som mig, jag ska inte sitta där 80år gammal och fortfarande vara lika trasig, för hon bearbetade aldrig sin sorg utan den växte inombords. hela mitt liv kommer jag berätta om min ängel andreas som är min bästa vän och finns där Alltid. Å tänk när man får se han igen, om man nu får det - men jag måste tro att det är så. oh så saknad du är min vän.

Sedan har jag tänkt på en annan sak som kröp fram för ett tag sedan.... att det verkar som att det tävlas om vem som saknar Adde mest?! först lät det skit konstigt i mina öron, varför skulle man liksom göra det?... men i en annans utomståendes ögon som inte vet som liksom inte förstår riktigt så kanske det verkar så.
I alla våra bloggar står det hela tiden om Andreas... sedan msn där det står "saknar dig älskade andreas" sedan skriver nästa "saknar dig mest älskade andreas" osv... klart det ser ut som att NEJ JAG saknar Anderas mest, JAG var mest betydelsefull... jag kan bara se till vad jag tycker...  det kan bli lite domino effekt av att se att någon saknar andreas, det liksom påverkar min sorg också och jag kanske känner av det och det slutar med alla jag skriver av mig, det är ju inget fel. Det kanske behövs?! men vet inte om det är så himla synd om oss. det är andreas som dog i dendär kraschen, det är han som aldrig får se sin familj och vänner igen... vi ser ju varandra hela tiden. Vi kan prata med varandra! men vem pratar och tröstar Adde?
Sedan vem som betyder mest är inget att tävla om, alla vi var en del av andreas liv, inga namn- ingen glömd.
Men tankarna går till familjen mest, föräldrar och syskon, det jag känner är nog bara en del av deras sorg.

Livet ger och tar, det suger emellanåt men mestadels så är det en trevlig plats med massa kärlek att ge och få.
 - Och Solen stiger upp även imorgon även om den kanske döljs av några trista gråa moln, men trots detta kan den ta sig igenom de dystraste molnen och på jorden ses dess vackra varma stålar, för att bara för en stund ge oss lite hopp och ljus om att det blir bättre....

mesta av allt så önskar jag att man kunde göra saker ogjort och kunde få dig tillbaka hit. det är min högsta önskan.

the place I go to remember you

Jag har inte ätit godis på en hel veckan?!?! det är inte ofta, det ni, Och då menar jag naturgodis och choklad, det är jobbigt hur beorende man kan bli av det. Men som sagt inte ätit på en hel vecka. men idag blev det efterrätt... de fick ta mat från buffen ikväll och jag åt dessert! haha, skit god...

Det har snöat i Dalarna, och då menar jag inte i bergen/fjällen utan Mora trakten - typiskt kommer få krypa till Mora med sommardäcken om 3 veckor, kanske lika bra att ta ut en hel dags ledighet så jag har tid att köra i 40km/h hela vägen!

10-20, har jag jobbat idag! Det är jobbigt att massera i alla dessa timmar!!!!! och det gick bra faktiskt, ska faktiskt ut och gå snart. Imorgon blir det bara 5 timmar, men det drabbar ingen fattig! Måste säga att det ska bli skönt med måndag och tisdagar och ledighet! Ska nog ta mig till den där outleten som ska finnas i närheten på måndag. Efter träning såklart.

Snart är första veckan klar.

Och ni, det är kanelbullens dag idag! ät bullar!!!!!

spinn my world

Världen är elak ibland och jag måste lära mig hantera vissa saker, idag fick jag en kille i min ålder som skulle ha 50 minuter klassisk massage, så lägger han sig ner och jag ska börja massera, så känner jag igen doften av karln, Andreas parfym... det slår slint i huvudet på mig och jag är verkligen påväg att börja storböla.. .hela baksidan medans jag masserar är hemsk, sedan när han vänt på sig så man ser ansiktet så ser jag ju iaf att det inte är Adde... undra varför man är så knäpp, men någonstanns hoppas man och vill inte inse sanningen.

Nu är det en lång helg med massa massage som jag har framför mig, MASSOR verkligen.
Sedan är första veckan avklarad.

Hoppas alla från en bra helg.

Nu slipper jag sova själv, 4 tjejer till i lilla stugan :)

Topnotch

haha stockholmarnas nya eller kanske inte så nytt men ändå verkar det vara deras favorit ord, och det låter så himla löjligt så jag måste använda det i alla möjliga sammanhang, med ironi i alltså.

Shit, det är torsdag kväll och dagarna springer helt plötsligt iväg...!
Dethär kommer gå bra, och maten som har varit så himla omtalad på detta hotell, för att det är så dåligt. De har skärp till sig, det är lyx - gott som satan.

Ska snart gå en lång promenad, varit inne mycket de senaste dagarna och det är jag inte van vid.

Saknaden är där dag som natt, hoppas du har det bra min goding.

the greatest gift of all

Nu är jag frisk, hur gick det till? skönt är det iallafall vill jag lova :)

Idag har det gått mycket bättre, haft saker att göra och kommit igång med massagen igen, det är faktiskt kul och inte alls lika jobbigt som förut. Nästa vecka ska jag gå en utbildning i Pevonia - alltså märket som spat använder, så då kommer jag kunna göra ansiktsmassagen och fotmassagen också, säkert andra behandlingar också. Kul med lite variation.
Tränade idag också, Hard Core, var riktigt roligt, jag vill också vara duktig och stå där och instruera... hoppas jag får mer chans till det i Uppsala. Gud vad jag längtar dit.
Sedan tog jag mig en promenad imorse innan frulle, gick runt udden här på klipporna, det är så sjukt fint här ute. Sånn jäkla skillnad från östkusten. Men det är dumt att klättra omkring på klippor när det har regnat, så det var lite halkigt minst sagt.

Imorgon ska jag få massage, har inga massager inbokade men det kan snabbt ändras, ska träna imorgon också hade jag tänkt. Men det hinner jag utan problem.

Och det är farligt att ha tv, man blir lätt fast i serier och det tar tid. Tur att jag har lite över, haha


RSS 2.0