back in the city that I call home

Jag är i Uppsala, kände att jag MÅSTE till graven direkt när jag kom så jag satt mig i bilen mer eller mindre direkt igen när jag kommit fram för att åka ut till Alunda.
Blev som vanligt kvar längre än vad jag tänkt. Men vi åkte inlines iaf och dennis fick sig en massage.

Det är mycket som kommer ut när man står där vid graven och det är svårt att gå dit men ännu svårare att gå därifrån.
Känns så overkligt och så fort man kollar bort vill man gärna kasta sanningen långt bort och tro att det bara är ett påhitt alltihopa. Tårar och tårar i mängder och ett hjärta som verkar vilja hoppa ut...


Resten av veckan blir lite som det kommer, imorgon om det är sol så ska jag och Marika ligga på stranden och få färg vilket jag inte fått ännu.- och tisdag tänkte jag vara i Alunda, hälsa på lite överallt =)
onsdag blir nog city utan pengar och då är forthoppningvis Katta här. sedan utgång på kvällen men lugnt ska det nog bli.
Torsdag? vet ej?? hälsa på vänner antar jag, Moster B vad gör du?
Fredag klockan 12 ska jag infinna mig i Öregrund och sedan är det partaj hela helgen.

Klockan är mycket, ska sova nu... känns bra trots allt att vara i Uppsala, finner som vanligt något slags ro här och jag är inte långt ifrån Andreas, det är verkligen viktigt. Always and forever... lovar jag kommer alltid finnas här

please tell me your sweet love can't die


Det är 6 månader idag, ett halvår... helt ofattbart. Jag trodde dessutom inte jag skulle klara det, jag var helt säker på att jag skulle gå sönder och snabbt följa efter. Men inte, man är mycket starkare än vad man tror och tror jag är en bättre människa idag på flera sätt.

Herregud, varför ska det vara såhär för. Andreas, saknar dig... som jag så många gånger sagt så dog en del av mig med dig, jag har ett tomrum idag där någonting saknas som jag aldrig tror jag kommer få tillbaka igen. Men det är din plats och dit kan jag gå och minnas dig, i alla bra stunder men även de jobbigaste.

I torsdags var allt så konstigt, jag bara grät floder... och jag bara lät det komma. Tårar ljuger inte och någonting var väldigt fel i torsdags. Sedan en konstig natt med en dröm som jag fortfarande går och funderar på. . . Andreas du sa och gjorde så mycket saker som får mig att undra.

Förresten jag har inte skrivit blogg för jag har bott i en sommarstuga med hunden Sassie, hennes matte och husse är i Spanien på semester nämligen. Imorgon åker jag och hon till Uppsala. Kommer vara i Uppsala/Alunda/Öregrund till 4 augusti.

Dethär är ingen bra dag, jag skulle göra allt för att få det ogjort. Ta tillbaks och göra om.... försökt göra planer med Gud, desperata försök om och om men det går inte. omöjligt.

Jag vill inte gnälla eller göra dig besviken men det är svårt att få ihop mitt liv - ett pussel som bara jag har facit på och ändå saknas det bitar. Usch, den här smärtan och... allt! det är svårt, verkligen jätte svårt. Gudarna ska veta att jag försöker och bara att leva en bit av hur du levde, gör en bra människa men du är el var unik. som det första jag sa, "han är för bra helt enkelt och nu förstår jag varför allt skulle gå så fort jämt, du hade inte mycket tid på dig" precis som om du visste...
såg en sak igår, sista smset fick jag av Andreas den 11 januari kl 08.26... ser ni vad jag ser?
26 januari 2008. jag vet jätte lång sökt, men såhär är det hela tiden, jag lägger ihop siffror eller händelser och allt kommer alltid tillbaka till den dagen.

Andreas jag saknar dig så himla mycket, precis lika mycket som jag älskar dig.
En dag ses vi vännen, tills dess.... i våran drömmar.



.... du är det dyraste i världen

something I wrote, for us and for the once we always will love

när jag är ledsen och inte kan bete mig och säga vad som är fel så skriver jag, igår sov jag bort hela dagen... var bara så ledsen och arg på allt. ord som inte har någon följd skrivs ner som vanligt - alla som vet vad jag pratar om känner igen orden och vet varför de hör ihop

i stundens hetta
i livets vändpunkt eller slutskede
sekunden du befinner dig mitt emellan
som att bli bestulen på allt du lever för
en tunnel folk sett
vilken väg man väljer eller blir tilldelad
och de som blir kvar
orättist men du måste kämpa
man får inte förlora slaget
trots att det finns en enkel väg
tro inte att den är den rätta
när...
blommor som slår ut med nya rötter
av vilken anledning det än har
förståelsen finns ej i ord men vi vet
vi har varit där ett tag nu
insikt är svår och kanske omöjlig
ögonblick av glädjen glöms
sorg breds ut och tar makten
vi vet alla rätt
men hjärtat vill inte acceptera
och...
i väst ses nya möjligheter
i öst har dagen slagit sig till ro
och väntan på ett mirakel
som aldrig kommer ses
fast...
ett minne så starkt
kan ge ro till själen för en stund
för att sedan ge allt tillbaks
rädslan att ta det som ej existerar längre
kommer att övervinnas en dag
för...
när graderna sjunker och trötta ögon faller
ett stadium i drömmen och verkligheten
ett efterlängtat ansikte med leende av guld
så sluts allt
ingenting ligger i dina händer längre
ge vika och i det och den kommande stunden
vad som en gång var
kommer alltid finnas kvar
valet som måste göras
ty imorgon är en ny resa
med en ryggsäck som redan börjar bli för tung
och tårar som aldrig kommer ta slut
lever livet vidare
vare sig jag vill eller inte

Undrar var jag får allt ifrån, men det känns bättre när det kommit ut

Andreas du är allt. Ibland känns det som du går rätt igenom mig och hjärtat slår så hårt och man lägger handen för bröstet för att lugna. . . . en stund på jorden





I swear I'll always be strong

Jag blev väldigt ledsen igår... och det hänger i sig idag.
Saknade är så stor, jävla orättvist. och tiden bara går... tänk när det gått år

köpte nya inlines igår som jag tog en tur med idag, rensa tankarna tänkte jag - fast det gick inge bra, vill bara gråta mängder idag och vara ensam.

dystert inlägg men det är en skit dag - snälla Andreas bara kom hem nu

An angel walk into my room tonight

Nej det är inte sant, sex månader på lördag... känns som igår, allt bara kommer över mig och den där hemska känslan som jag glömt bort slår ner som en blixt. . . ett liv som stilla gick framåt. Tillbaka på ruta ett.
Samma frågor kommer- om vart jag varit den senaste tiden? har jag varit osynlig och dragit mig undan utan att själv förstå det. Är det ett val eller bara blir det så?
Endel stunder är jag så vilsen, andra så låter jag bara allt rulla på och jag gör det jag kan och alltid gjort.
Sedan kommer drömmarna fram, jag letar och söker men kommer till ett svart hål, för du är inte kvar längre.
På något vis går jag tillbaks för att hitta din styrka, och så tar man det där klivet att stå på sig och ge dig allt vad jag har. För det är ju det jag vet så djupt inom mig att du vill att jag ger, allt jag har!!!
Stop! tvärstopp när jag rusar iväg igen. En spark i röven när jag stannar och trampar för länge. Andreas, orden är viktiga.
Du har sagt de så många gånger, jag vet vad du vill och förväntar dig. Men det är svårt. och när jag nu gråter för dig åter igen som jag gjort så många gånger nu så skäms jag lite.... men jag saknar dig något så ofattbart mycket . . det gör så himla ont i mig. . . tänk om du är det ända botet och dethär är vad allt kommit till.

Jag tänder ljuset för dig dag som natt, en tanke till dig för att stilla min själ och du för att du aldrig ska för en sekund någonsin tro att du går att glömma, för du finns i tankarna hos mig

Andreas Andreas Andreas... jag saknar dig så



Between the ocean and the sky that's were I will be

Rea, säger bara det, jag är lite hopplös men inte slösar jag.

En klänning från veromoda(marinblå med rött/orange/gula detaljer), sov linne(brunt) och trosor från H&M, två tröjor från JC(en marinblå o en svart) och keps från Peak (rosa) ?! inte fel inte... jag är nöjd!


Annars så är det lugnt idag, ska över till Lena och kolla hur vi ska göra med vovven, ska vara hundvakt några dagar men det ska nog gå bra. Får sova i deras hus både i Mora och i Uppsala medans jag har henne så... plus att jag är pank så :)
Sen bo borta några dagar gör mig nog lite gott också.

lite rastlös, träna snart tror jag...

vet inte vart jag ska börja längre, Adde jag saknar dig. Jag saknar dig mer och mer. varför ska det vara så svårt....


I feel like crying but I just can't - it hurts so much and the tears are gone, just like you

Hur bra känns det att en 16åring tål mer sprit än jag på en skala egentligen?! känner mig urdum och blev påmind varför det suger att supa överhuvudtaget!

usch, jag vill gråta, kännt det hela dagen. Andreas är i bakhuvudet och jag tänker... rätt som det är slipper det ur något ord. Usch vad jag saknar honom och längtar nå så fruktansvärt... men efter vad?!?! egentligen - vad är det att längta efter? döden? för det är väldigt dumt och slöseri med ett helt liv. Men jag kan inte rå för det, Addemannen saknas nå så fruktansvärt och endel dagar är fortfarande pest och pyton.

tankarna kryper sig på, tänk om?! ja tänk om det hade varit si eller så... tänk om du överlevt, vad hade allt och alla varit då?

jag blir så arg, ledsen och frustrerad., allt är bara en mardröm och hemskt orättvist.

Varför får man inte en andra chans för?

oh yes baby!

Jag klarade det!!! alla som gjorde certifieringsprovet i juni som jag tjatade om, vi klarade det!
OOh yes, så skönt. Men vad lång tid det tog innan man fick veta resultatet!

Idag blir det Orsa björnpark och sedan orsayran...

Så skönt. jag klarade det.
Adde tack å tack, du är bra du... det kan ingen någonsin ändra på. vart du än är... fast jag saknar dig... dag som natt.

Grattis!

Grattis till mig, 22år idag.

Och jag ska gå på tomteland!

that's what life is all about

Vill bara säga att festen i lördags var bäst! Vi hade så himla trevligt!
Tack, Tommy, Tim, Lina, Martin, Anders, Jonas och Oscar fin middag med gamla gänget, old timers :)

Sedan så typiskt att jag ska bli småsjuk när lina är här och jag blir så trött av att vara sjuk - även om det bara är halsont.

Jobbat idag, lina åkte och familj nr 2 kom. Så nu blir det några trevliga dagar med dom, vilket jag längtat efter.


Åkte förbi Oscar för en halvtimme sedan, han ska upp tidigt imorgon för att åka till Kosovo igen, buhu. . inge roligt alls. Fick mina kramar iaf. Och så flinar han och säger, "jag trodde inte du skulle komma så jag la din present under bron så du skulle kunna hämta den imorgon" nahh, det är vänner det, han är så bra. Och när jag är en storm så står dom stadigt och fångar upp mig och visar varför livet här är värt mycket fortfarande utan mitt guldkorn.
Grabbar ni är allt bra ni! Bild på först Tommy och Oscar. Sedan tvillingen Jonas och sist jag och Lina såklart!





Adde älskling, mina ögon tål snart inte mer tårar och mitt hjärta mer smärta. Men oavsätt så klarar jag det! Allt för dig!

let's go

Upp tidigt idag, eller normlat, men har lite fart idag.
Måste handlat innan 11.
Blir att åka till idre idag och se skotertävlingarna med Oscar, Peter, Olle och Hinders skulle med också tror jag.
Men det betyder att hela dagen är jag borta, jag som skulle fixa med saker idag, aja, får ta det som det kommer helt enkelt!

Bara vi åker senast 6 från Idre ikväll, måste hämta Lina vid tåget!
Har lite tid ikväll att pyssla och städa bort om inte annat.

Jag tror jag ska bli rik snart...

Have a good day!

happy faces and alot of laugh; that's all I need

Det verkar som att det kommer bli en väldigt trevlig fest på lördag - precis vad jag vill ha!
Vi har fest för att; Oscar är hemma och Lina kommer imorgon vilket gör mig så glad! sedan lite på hörnet där så fyller jag år också. Jag ska göra Vanilla summer bål, stor trevlig sallad och så slår vi på grillarna. Ska köpa massa snacks också.
Det kommer bli så trevligt.
Synd som sagt att jag jobbar till 6 på lördag bara, men kl 7 då jävlar är det fest!
Perfekt med ca 10 personer och alla får dricka för mor, kära mor kör in oss och hämtar oss om det behövs.
Lina, Therese, Oscar, Tommy, Tim, Jonas och Martin är nog de som är Helt klart att de kommer. Sedan är det fler som är inbjudna men de jobbar och dyker upp senare. Snälla Hanna, kom och säg hej om du orkar efter jobbet.
Det är en person som saknas på lördag, han hade gjort allt han hade kunnat för att få vara med, så hjärtat mitt du är med, tar en öl för dig och du är alltid med i tankarna varje gång någon höjer ett glas!!

Imorgon är det shopping av mat och sånt som gäller och göra iordning så mycket som går. Lina kommer halv 8 imorgon kväll. Mama Mia bio kanske?! Såg musikalen på Broadway, NYC 2006 och den var helt underbar.

Just ja, båten ligger i och jag tvättade hela fanskapet idag också, fint blev det och den ligger i så nu kan man ut och sola eller lägga sig på mammas nybyggda brygga, skönt med en privat brygga så man får vara i fred faktiskt.

Colbie Caillat - The Little Things



Bra låt.

..."And every time, you notice me by
holdin me closely, and sayin sweet things
i don't believe, that it could be
you speekin your mind and, sayin the real thing
my feet have broke free, and i am leavin
i'm not gonna stand here, feelin lonely but
i wont forget you, and i won't think this
was just a waste of time"


våga chansa.

vad håller jag på med. men går det som det ska så vet jag inte vad eller vart jag ska börja med. skratta antar jag vore på sin plats.
gå det inte så ops shit! står på samma stället fortfarande

spännande är det
en vecka sen vet jag och då vet ni också, tills dess är det en hemlighet

not all stories have a good end... but I hope that mine will

Sådär, snart dax att åka och jobba igen.
Hade en lite tuff natt, var väldigt trött igår vid halv 12 tror jag klockan var, och det var jag vid tre på natten också men kunde inte somna, bara vrider mig runt runt runt.

Stack iväg till herr Dahl en sväng iaf, kul att se han och vi börja snacka om planer för lördagen, blir nog grillning också, han var sugen och jag säger inte nej direkt. Men vi får se inget bestämt, ska snacka med resten av ligan också.

Morbror och moster klev in i rummet precis, skulle kolla hur jag fått det. och så såg de bilden på adde ovanför sängen och sedan andra som står på byrån, klassiska frågan "är det din kille?" nej.... och så blir jag tårögd direkt, mammas kommentar var "säg det snabbt"... så kom det fram "han dog", det var allt jag fick ur mig. usch vad jag saknar dig Adde... men du är med mig hela tiden, jag tar med mig dig stolt överallt. :)

Igår kväll blev jag också frågad massor om Adde, och vet inte hur jag ska förklara, alla tycker jag blivit annorlunda, men liksom INGENTING är som vanligt längre. När Adde dog, så dog jag med, och nu känns det som att jag kämpar för två, och det kanske är för att jag måste ha det så, han fanns ju där hela tiden de åren vi hade. Så nu bär jag honom också... fast jag vill inte ha det på något annat vis. Och jag kämpar för att hålla gnistan vid liv. Ger inte upp!!

Måste gör mig klar nu, jobbet väntar.

God kväll mina vänner

what goes around

Lina kommer på fredag, hur underbart är inte det! Så glad, blir födelsedagsfest på lördag, med the boys för alla är hemma, och alla är lediga :) Det gör mig så glad! :)

Sprungit upp och ner för berget idag, fixat så vi kommer in på tomteland nästa vecka.

Jobb ikväll med min syster, skönt att jobba tillsammans. Allt går så mycket fortare då.

sedan ska jag pysa över till oscar och överaska

when one door closes'... another one will open

eller det är iallafall vad man ska tro...

någonting saknas?! ja jo jag vet, men känner att snart är det på gång igen, en till jessica trip... åker iväg och söker något som jag "inte vet vad" och rätt som det är är jag tillbaks igen.

Kändes som att jag satt i telefon hela kvällen igår, men det var alla trevliga samtal.

Idag skiner solen och mina päron borde komma i eftermiddag, samt att min morbror (polisen) kommer och ställer sin husbil här några dagarm det är alltid trevligt. Snart blir det ut och svettas, känner för en redig springtur!

and the world ís still moving

Avslutade precis ett trevlig samtal med la familia nere i Alunda :) verkar som de kommer hit nästa vecka, det gör mig glad, blir en bra födelsedag iår! just det, jag fyller år nästa Tisdag! 22år, hur sjukt är inte det! Ska byta bort några dagar nästa vecka på jobbet bara när dom är här.

Ny vecka, imorgon kommer efterlängtade oscar hem från kosovo...

Ja, nu tog sommaren en ny vänding, en bra vändning.

Andreas snart är jag ännu ett år äldre och du kan reta mig ännu mer för att jag är gammal. Saknar dig vännen! ingenting är sig likt utan dig, tur att man har minnen.

In my heart is were you'll be

Kanske inte var så klar som jag trodde med tatueringen....
Visst Japanska teckna är klara. Det sitter som fast på kroppen, bara det att tatueringen är inte där när jag kollar.

Men den andra ändras hela tiden... samma text, eller samma innebörd av text.
Men tror det blir mer än en bara körsbärsblommor.
Körsbärsblomma - som är kvinnlig och står för livet och hur kort men vackert det kan vara. Samurajernas blomma som stred i krig men föll.
Pion(peaonia familjen) som står för rikedom, god framtid och medgång.
Lotusblomman som står för att mod, ärlighet, perfektion, odödlighet och att övervinna någonting svårt i livet - att komma ut stark och försöka leva i harmoni.


Måste duscha... ska iväg och jobbar ikväll, har någon bussbeställning så det ska väl gå fort hoppas jag.
Mamma och pappa skulle ha kommit hem idag, men icke, bilen har gått sönder så den är på någon verkstad nere i Strömstad och vem vet hur mång dagar det kommer ta så....





empty heart

Kanske borde skriva blogg... men har så svårt numera med vad jag ska skriva. Man vill inte skriva samma sak gång på gång... för då känns det som att man inte går framåt. Fast det gör jag, det gör nog alla tror jag, hoppas det iaf. Fast det  går inte en dag som vi inte tänker på Adde och vi saknar honom. 
"- Han är så ivirig och har mycket att säga, man får lov att be han vara tyst"

Jobbade igår kväll på restaurangen, hade kanske 20 personer på hela kvällen, och alla utom ett par var turister, jag fattar inte... överallt annars efter en hel jobbvecka så kan det var trevligt att på en fredag eller lördag slippa laga mat och gå ut och äta tillsammans, men inte i Mora... tror folk är för snåla!!! La till lite extra igår så jag skulle få mycket dricks och det gick hem :)

Idag är det lugnt, känner för att bara strosa omkring här hemma och ta en promenad med hunden, kanske se någon film ikväll med någon kompis... nu vill jag ha hem oscar så det blir massa filmkvällar.

over and out... I love you


Vi kommer en efter en....



Kom hem nu Andreas, alla saknar dig så....

Ditt busfrö... kom hem, bara kom hem nu


:) jag har annars en bra dag.... vill bara säga det. Men jag tänker på addemannen, finns i tankarna hela tiden.

3 juli 2008 - är det idag de?

Det är bra att ha vänner som kör glassbilen, för då får man gratis glass!

Jag har fortfarande inte fått hem resultatet om massage provet jag gjorde för ett antal veckor sedan, hoppas dom inte har gått på semester

Jag är ledig mellan den 27 juli till 5 augusti, det är bra! så jag åker till Uppsala under den tiden!! Så ja Sirrka jag kommer :)

Fick svar från Spat på Manhattan och det verkade inte helt omöjligt alls, vi skulle höras lite närmare. Kul om jag åker för min syster kommer vara i USA då. Vi fyllde i hennes ansökning idag, lite dejavu upplevelse... längtar tillbaks till USA lite då och då, saknar vissa människor och topparna i Rocky Mt. och såklart Coldstone icecream.

Jag är nästan tillbaks till mitt vanliga träningsschema, ligger på ca 12h i veckan nu, brukar ligga mellan 14-16 h beroende på väder osv.... men det känns bra, Januari tränade jag MASSOR och så tog det bara tvärstopp på en minut. Allt tog stopp...
Men det känns skönt iaf att det kommer tillbaks, men ett steg i taget. Kondis är lätt att tappa men svårt att bygga upp igen...
Tänk i Uppsala och USA när jag tränade 5 timmar om dagen, men det mådde jag bra av. whatever... på gång iaf och det känns bra saknat mina bergbestigningar, spring turer i skogen, cykling och inlines.
Förresten, var himla mycket snyggingar i backen idag, oboy downhill grabbar , tuffingar.

Tv nu, kvällspromenad med hunden sen sängen. Vovven ska få sin dom imorgon, vi ska till veterinären igen....

Att stå på toppen av ett berg och andas luft som är så lätt och blicka ut över landskapet gör att jag känner sånn närhet. Jag vet att du ser, skyddar och vakar över mig, du gjorde det förut när du var här och jag tror på dig fortfarande

Your life is not the days that have past, it's the days you remember

"Varje dag var en välsignelse .
Så synd bara att det tog slut så snabbt
men jag ångrar ingenting
och jag skulle göra det igen
utan att tveka"


Nej nu får jag ta och hitta på något... annars kommer sommaren bara springa förbi mig.

ska överaska min gamle vän jonas idag, han kör glassbilen och ska köra mitt distrikt idag, jag ska köpa glass av han (tigga glass egentligen)... tänkte jag skulle ta en springtur upp och nerför Gesundaberget idag igen, passa på att spana in massa downhill ´åkare som härjar i backen, helt galna cykel killar, vet inte vad det heter som de gör men xtrem terräng cykling... tänkte jag skulle kolla på sommarlovsmorgon eftersom jag skulle vara barn och ha sommarlov i sommar. Skönt att glömma verkligheten för en stund.

Jag har funderat lite mer kring min LIA (praktik)... kanske borde passa på och dra till Manhattan en sväng. Vill ju prova på ett dagspa och varför inte. De jag har kontakt med just nu är några span på Manhattan, Island och Norge. . .

Solen skiner idag, det gör mig glad :)


dead end road

Samma sak over and over... kom hit nu Andreas och gör allt bra igen, ta tillbaks.

Min päron drog (skrev precis fel och det blev dog, hemska tanke - men sånt skrämmer mig, vem är på tur liksom?)
... på semster i morse. till västkusten, dom kommer tillbaks på söndag, så det är bara jag och mellan syster hemma tillsammans med alla djuren såklart. Jag tänkte att det skulle bli skönt, men nu är det tillräckligt, nu kan de komma tillbaks, hatar att vara själv. Nån timme visst, men inte mer. Syster borde ha slutat snart så hon kommer snart hoppas jag, men det är också någonting som jag hela tiden är orolig för. Alla som kör bil som jag vet är "bara" påväg hem från jobbet eller påväg någonstans, tanken slår mig att de kanske inte kommer hem eller fram. Jag vet jag är löjlig, och det går kanske över men jag är orolig hela tiden. . TACK nu öppnades dörren och syster är hemma :)

Jag har inte gjort mycket idag inte, solarium för att det verkar ju inte bli sommar! sedan tagit promenad med hunden och chillat här hemma med vovven.

Time to break free from this prison and taste life again, all I have to do is give it a go and let go.... easy to say hard to do.  And the tears tells me that Im just not ready yet

some dreams can't come true - they are simple dreams

Konstig natt jag haft, och konstig dröm... den där klänningen, och dom där människorna.... väldigt konstig och när jag vaknade var jag ledsen. Önskar man bara kunde drömma jämt.
Andreas tvinga mig att sova på hans arm, vi sover bättre då?! (andreas sover bättre då!) sen jag vet inte som vanligt, man kommer inte ihåg.
Sen var det en annan kille med i drömmen, som jag inte vet vem det var.

sommaren ta och kom till Mora nu!

Immortal Beloved.

Sa att jag skulle lägga ut bilder igår osv, men igår va ingen bra dag, en mindre bra med andra ord. Idag är heller inte ok, försöker vända på det. Jag är bara ledsen hela tiden... tänker på Andreas hela tiden och varför det ska vara såhär... med andra ord saker som gått runt och runt och runt och har gjort det nu sen... sen olyckan. usch

Ur filmen Sex and the city - såg den igår, bra - värd att se men den berörde mig inte...
Men det här kärleksbrevet fastnade i tankarna....
Ludwig Van Beethoven - "Immortal beloved"
My thoughts goes out to you, my immortal beloved
I can live one wholly with you or not at all -
Be calm my life, my all. Only by calm concideration of
our exictense can we achieve our porpuse to live togther.
Oh continue to love me, never misjudge the most faithful
heart of your beloved.
Ever thine
Ever mine
Ever ours
(immortal betyder odödlig och beloved betyger älskade/älskling... för er som inte vet det)


Här är utsiktsbilderna iaf.... gick upp där igår igen med min mor och vovven, dom klarade inte hela vägen upp utan jag fick ta den sista biten själv - det känns idag i låren, ska cykla bort det senare ikväll...


Innan halvvägsuppe Uppe!

mot Mora mot bergen

Live life every day like it's gonna be your last

Andreas, du är oslagbar och alldeles för bra för att vara sann.^
~ En gång gick en ängel ibland oss, han fick oss alla att skratta och gråta. Ängeln lärd oss massa saker trots sin ringa ålder och han skapade ärlighet och mirakel gång på gång som nog ingen riktigt förstod. Han nådde oss på ett speciellt sätt som vi idag har svårt att sätta ord på med mer ord än ett "tack" och "han var speciell"...osjälviskt spred han sin glöd omkring oss, det är nu upp till oss att ta vara på den och leva vidare. Saknaden kommer alltid finnas där, tillsammans med minnerna och sorgen vi alla bär på... det finns mirakel och du är ett.

RSS 2.0